• Äldre 24 mar 15:26
  130468 visningar
  2830 svar
  2830
  130468

  MajMammor 2007 15

  RosaNapp skrev 2010-03-24 14:42:06 följande:
  I två dagar nu har V sett väldigt fin ut så idag fick han medvetet lite ost av mig. Ska se om han får något utslag på det. Har ju slutat med soyan nu också.
  Skönt att det går bra nu med risdrycken och att han blivit så bra.
 • Äldre 1 apr 15:00
  Sötboll skrev 2010-04-01 12:53:17 följande:
  Glad Påsk  allihop! På påskafton har vi tiggt till oss barnvakt för en gångs skull Sambon (och numera fästman också ) och jag ska hyra filmer och köpa god mat och bara mysa hemma hela dagen lång! Nice nice    
  Grattis! {#lang_emotions_flower}
  Låter härligt med lite "egentid" tillsammans.

  Glad påsk allesammans! {#lang_emotions_cheers}
 • Äldre 4 apr 19:36
  FruHeo skrev 2010-04-04 19:18:18 följande:
  Hej! Hej och välkommen tanucik! Grattis till fölovningen sötboll! Jo Mumia precis som 3bus skrev, vi fick åka hemhem idag. Underbart härligt att ha alla fyra ungarna hemma samtidigt, kunna sova i sin egen SKÖNA säng och framförallt slippa bli väckt hela tiden.  Visserligen blir det typ 2mån till innan hon får  gå på dagis och 'är återställd och LAH kommer för att ge antibiotika intravenöst i en vecka till. Men ujuj vilken skillnad det är. Hon låter nästan helt ren på andningen och har energi som jag vet inte vad. Tur att man gjorde operationen säger jag vilket jag tror att doktorerna också håller med om nu. Hahaha screw them, jag hade rätt!!!!!! Så nu är det bara att försöka fixa till så att hon inte blir så påverkad av all jävla pollen ute. Kraaaaam! och glad påsk!
  Åh, vad skönt att höra att hon är så mycket bättre {#lang_emotions_sunny} och att ni är hemma igen! Så klart ni hade rätt! {#lang_emotions_dreamer}

  Välkommen hit tanuick!

  mumia, har hört att många blandar med jucie.
  Men annars så är det väl att se till att de får i sig mycket vätska och extra olja/fett, som gör det lite mjukare.  Och tänka på att för mycket fibrer kan ge förstoppning.
 • Äldre 15 apr 18:37
  Tess82 skrev 2010-04-15 17:42:54 följande:
  Andningen vet jag tyvärr inget om. Har sambon semester så får du tyvärr inte vabba och ska det vara riktigt så hade hon inte fått vara på dagis heller om hon varit frisk men det beror ju på hur ärlig man vill vara då...
  Men om sambon har semester så kan han ju  vabba om barnet är sjukt? Och då spelar det väl ingen roll vem som vabbar? Eller?
 • Äldre 15 apr 19:45
  2Fina skrev 2010-04-15 18:54:38 följande:
  Fast då måste jag ta semester och jag vill inte ta fler av mina få dagar så det får nog bli att jag tar en obetald... om det hjälper?
  Men det jag menade var att man kan vabba om man har semester. Och då bör man (du) ju kunna vabba oavsett om ni båda har semester eller om en jobbar. Alltså vad är det som säger att den som har semester måste vabba. Han skulle ju kunna ha semester i Grekland en vecka och ni har sjukt barn. Inte kan de begära att han ska komma hem och vabba för sin dotter då?!
  Jag vet alltså inte hur reglerna är, men jag vet att man kan vabba på sin semester. (Vi hade ju brutet ben här i somras på sonen och då tog maken tillfällig vab. Sonen fick ju bäras runt hela tiden och jag kunde inte eftersom min rygg var paj).
 • Äldre 20 apr 14:16
  2små2stora skrev 2010-04-20 08:57:04 följande:
  Jobbigt med J. Hoppas att hon är bättre i natt!
 • Äldre 22 apr 13:41
  2Fina skrev 2010-04-22 13:26:02 följande:
  Syrra, hoppas hon kryar på sig! Tess, skönt penicillinet hjälper! Leya har varit utan blöja nu, tredje natten, i förrigårnatt hände en olycka strax efter 00 men inget mer, inatt satte sambon henne på pottan när hon lät vid 22:30 och det kom kiss och sen klarade hon sig resten av natten. Måste försöka sätta henne på pottan före midnatt ser det ut som Hur gör ni andra som har blöjfria barn på nätterna? Köpte ju ett paket blöjor på ICA men har inte behövt öppna det, har massa Libero kvar också men så skönt att slippa hålla på med dom!
  Oftast så behöver han inte kissa. Men om han behöver så brukar han numera gå upp och ropa så högt han kan {#lang_emotions_undecided} innan han sätter sig och kissar... Alltså han går upp själv för han behöver kissa, men han måste väcka alla och tala om det...

  syrra, hoppas hon blir bra nu!

  Tess, krya på L, men skönt att det verkar hjälpa!

  Själv är jag superförkyld, nu sitter det i lungorna. Bläh.. Som tur är så klarade sig resten ok vad det verkar, men jag blev jätte kass. Jag har svårt att andas, magen gör väl sitt till, men usch och fy, nu vill jag vara frisk!
 • Äldre 26 apr 12:15
  RosaNapp skrev 2010-04-24 20:26:21 följande:
  Grattis till Ella Inatt, kl 01.33 kom lilleBROR J . Fast så liten är han inte, ca 4,4 kg och 53 lång. Vi mår bra, är hemma nu och det gick bra. Snabbt och intensivt, men jag hade full kontroll den här gången. Namnlös är han och får vara ett tag till V och E mottog med öppna armar. A är mer reserverad och orolig när han skriker, han vill trösta då.
  Åhh, vad härligt! Stort grattis!!! {#lang_emotions_flower}
 • Äldre 26 apr 12:15

  Grattis till Ella också i efterskott! {#lang_emotions_nalle}

 • Äldre 27 apr 13:46
  memba skrev 2010-04-27 12:52:15 följande:
  En fråga: Vi ska ju ha bebis i september och då är K 3 1/2 år. Vad har ni som fått bebis nu för vagn, eller någon annan med erfarenhet? Funderar på en snygg Bugaboo jag hittat på blocket, men ska man kanske ha så att båda kan sitta/ligga???
  Jag kommer att köra Cam med ståbräda till bebisen som kommer i augusti, det är i alla fall planen just nu. Sen blir det nog en del sjal misstänker jag och då kan ju lilleman åka vagn vid behov.
  Köper du Cam, se upp med glidande handtag, de med snäppfästen. Nytillverkade (typ i år?) är ok, liksom de med vingmuttrar.

  Vi har dock en dubbel Mountain Terrain här hemma på grusvägarna, men tanken är inte att använda den annat än hemma då den är frammåtvänd.

  Mellan de andra barnen var det 2 år och då tyckte jag dubbelvagn behövdes, men det beror ju helt på hur man tar sig runt. Min lille klarar inte att gå flera km än, men vill absolut inte sitta still hela tiden , så jag tror att ståbrädan kommer att behövas.
Svar på tråden MajMammor 2007 15
Logga in
Bli medlem