• Äldre 28 apr 15:40
  131189 visningar
  2830 svar
  2830
  131189

  MajMammor 2007 15

  memba skrev 2010-04-28 14:32:30 följande:
  Hej Ms Leia, Jag har oxå nyss hittat hit, tjuvar lite på jobbet, men hemma finns dock ingen tid till familjeliv!! Vi ska ha nummer 2 i september, dock pappa nummer 2! Kevin ska få följande av mig när han fyller: En verktygslåda med verktyg, målarbok spindelmannen, duplo lego grejjer, böcker, sen vet jag inte om det va nått mer. Av mormor får han alla dockor i serien Pippi, han har Pippi, Tommy å Annika å får resten av mormor. Av sin pappa får han en sparkcykel ... Dock jag som ska köpa sparkcykeln, 3 eller 2 hjul ? Nån som kan ge råd?
  Vår lille ska få en springcykel eller gåcykel: www.cykelringen.se/articles.asp&Type=Prod&MID=146&

  Vi har ju grusvägar här hemma och dottern kämpar fortfarande att lära sig. Med stödhjul fastnar hon i gruset så nu har vi bara en pinne där bak. Men då måste vi ju springa med henne och då ropar lilleman att vi ska vänta, han hinner ju inte med sin 3-hjuling som också fastnar. Så vi kommer aldrig någonstans. Med en sådan kan han ju förhoppningsvis springa med.
 • Äldre 30 apr 11:59
  Melisabeth skrev 2010-04-30 07:34:56 följande:
  Isabella kommer upp: "Oj vad det är dammigt ute!" (dimmigt)
  Lilleman sa i morse: " Oj, vad det är frostigt ute!"
  Och han säger även "frostat bröd".

  DP, Hoppas lössen försvinner. Otäckt!

  Önskar alla en fin valborg!
 • Äldre 4 maj 14:51

  Skoj att lite nygamla hittat hit igen!

  Vi är fortfarnde magsjuka här hemma. Trodde bara det var lilleman som var helkass och jag halvkass förra veckan och sen att det var lugnt, men så blev maken dålig och sen jag och vi är fortfarande inte helt ok.

  Just nu sitter jag precis innanför altandörren och barnen leker i sandlådan/lekstugan utanför. Tur man bor i hus.

 • Äldre 6 maj 20:07
  Evsi skrev 2010-05-06 19:34:02 följande:
  Tack Sötboll! och lycka till memba! Jag är jätte nojjig nu eftersom min graviditet avstannade sist utan att jag upptäckte dte innan v.19 Har INGA symtom alls... hoppas på att jag vaknar illamående imorgon
  Grattis! {#lang_emotions_flower}
  Önskar dig dock inte illamående för det är inte kul det heller.
 • Äldre 8 maj 11:31
  Evsi skrev 2010-05-07 22:33:17 följande:
  Ja kristallen glömde jag ju, men Kavat hade jag helt missat, GRATTIS kavat   er andra har jag nog sagt grattis till men Grattis igen
  Tack! Hade du sett mig hade du nog inte missat. Av någon anledning så är magen större denna graviditet än de tidigare. Eller ja, som barnmorskan sa, magen ligger högt än så länge så den upplevs (och mäts) större.
 • Äldre 8 maj 13:04
  Evsi skrev 2010-05-08 11:52:59 följande:
  spännande! vilken vecka är du i? hopppas ni slipper allergier denna gången!
  v28, så det är "bara" 3 månader kvar.

   Jo, risken är väl rätt stor egentligen, men i och med att jag har bättre koll, så kan man ju uteluta rätt från början förshoppningsvis (barnen har ju båda haft mjölk, ägg, sojaallergi, vilket även är de vanligaste allergierna. Gluten äter jag ju inte själv numera pga glutenintoleransen, så det får h*n ju inte i sig förän h*n börjar äta själv. Så blir det fisk, majs och kokosallergi blir det värre.
 • Äldre 10 maj 21:36

  Mumia, jag tänkte precis skrivit att är era barn också motvals och inte ska göra något som ni vill? Jag håller på att bli galen här hemma och det är inte så lätt att vara snäll och söt samt att behålla lugnet när trotsen är på max. Ingenting som jag säger åt honom har han gjort idag. Allt ska protesteras mot. Pust! Dessutom är väl inte orken på topp när fogarna strejkar och magen är ivägen. Böjer jag mig ner spyr jag mer eller mindre.. Hu...

  Så, ja, känner du att du inte mår ok så är det väl jätte bra att försöka med något, men att bli arg på sina barn ibland blir väl alla? Eller är det jag som är onormal?

 • Äldre 11 maj 22:19

  Evsi, usch vad tråkigt... Hoppas att det går bättre nästa gång.

  Sötboll, kämpa på! Trist när det inte tar sig, men någon gång borde det ju lyckas hoppas jag.
  Verkar som att antingen så blir man jätte lätt gravid eller så får man kämpa. Har många kompisar som försökt länge innan det lyckats och även en del som har fått göra ivf, och det är inte heller helt ovanligt med andra barnen tydligen. Men som sagt, hoppas ni lyckas snart.

  Mumia och RN, visst blir man arg och sen blir man arg och ledsen på sig själv. Be om ursäkt är nog viktigare för mig än för barnen tror jag.

  Idag har iaf varit en lite bättre dag ur både foglossning och 3-års trots synpunkt. Skönt! Så jag orkade till och med arra grillat till middag! Gott!
  Imorgon ska jag till bm och sonen får följa med, får se hur det går.

 • Äldre 14 maj 10:52

  Grattis Pontus! {#lang_emotions_nalle}

 • Äldre 19 maj 20:43

  RN, grattis till V!!!

Svar på tråden MajMammor 2007 15
Logga in
Bli medlem