Inlägg från: Linthe |Visa alla inlägg
  • Linthe

    MajMammor 2007 15

    2små2stora skrev 2012-04-22 20:05:53 följande:
    Nu har även Johanna åkt på vattkoppor. Håller nu alla tummar jag har för att hon får det lindrigt och definitivt inte lika besvärligt som William som hamnade på sjukhuset i 4 dagar. 
    Håller också tummarna för att hon får det lindrigare.
  • Linthe

    Inte lätt alla gånger att tampas med en 5 åring som är tvärtemot. Tur att det finns bra stunder som väger upp de jobbiga.

    Hur gör ni andra med kalas? Vi ska ha ett nu i helgen för släkten, bara de närmaste, sen blir det barnkalas nästa helg. Linnea fyller ju den 9e. Hon har bjudit alla tjejerna på sin avdelning och en lillasyster till en av dem som går på andra avdelningen på förskolan. Det blir 7 st totalt så det känns ganska lagom, 2 timmar långt fick räcka också.

  • Linthe

    Linnea ska få en "princess" klänning som hon tjatat om ganska länge att hon vill ha. Hoppas bara att den duger den jag hittat då jag har en väldigt bestämd tjej när det gäller kläder. Annars ska hon få ett par filmer bara. Hon fick en cykel för nån vecka sen så vi "snålar" lite på födelsedagen istället. Blir nog presenter så det räcker ändå. Det hon önskar sig mest av allt är en studsmatta men just nu fick inte det plats i vår budget, får se längre fram i sommar om det kan bli en då.

  • Linthe

    Har precis slagit in lite presenter. Förutom klänningen blev det ett paket med lite pärlor och grejer att göra smycken och hårspännen med till pysseltjejen och två små gosedjurskaniner.

  • Linthe

    Åh vad spännande med nytt hus. Grattis!

    Vi hade ett lyckat kalas i söndags så nu är det omladdning för barnkalas på lördag.

    Själv har jag precis varit på jobbintervju men inte riktigt inom mitt område så vi får se hur det går. Kunde dröja upp till en månad med svar. Har ju jobb redan så det är inte jätteviktigt men det ligger betydligt närmare så det hade inte varit helt fel.

  • Linthe

    Här har det också ösregnat hela helgen och ska tydligen fortsätta några far till.

    Grattis till Jolina!

  • Linthe

    Ojdå, låter tufft med så många sjukhusbesök.

    Här blir det inga syskon heller, får räcka med de två stora syskonen.

    Här har nästan hela juni regnat bort, nån som har fått nå fint sommarväder än? Hoppas att juli blir bättre, jobbar en vecka till sen semester 4 veckor. Linnea får sommarlov redan på onsdag, hon ska vara hos mormor några dagar. Eller vi är ju där både hon och jag men jag jobbar torsdag och fredag också.

  • Linthe

    Grattis Heo till kommande lillasyster. Härligt att alla fått vara friska.

    Har inte varit nå badväder här förrän senaste dagarna men jag hoppas det kan få vara lite fint de kommande veckorna på min semester. Linnea var och badade med mormor idag och det lät som att hon är påväg att lära sig simma också.

  • Linthe

    Ska se om jag kan få in ett kort från datorn sen. Linnea är då liten än har 110 i kläder, väger runt 16 kg och stl 25 på skor. Men så har hon en mamma på drygt 160 cm och en pappa på 165 cm så lång blir hon nog inte.

Svar på tråden MajMammor 2007 15