• Caribe

    KompiSHarna på Drömkliniken (del 4)

    Kanonbra jobbat Vera hade tänkt fixa men inte hunnit! Tur att vi har er blivande mammor som går i väntans tider och hinner se till oss! Ngt nytt på igångsättnings-fronten?

    Har en hälsning från Fru Hagelin:
    "Då tråden hade dött ut inatt så kunde jag inte skriva där så jag låter hälsa genom dig att nu försvinner jag ner till Östersund och vet inte om vi kommer att ha tillgång till internet. Vi bor på hotell fr o m idag och tills det är dags (funkar så här uppe i obygden)då det inte ska bli alltför långt om det sätter igång."

    Och hon har ju mina "hårda hårda tummar"

  • Caribe

    Aj då Vera, mitt trick brukar vara att skicka ömsom till inbox och ömsom till GB och att inte skicka samma meddelande för då åker man fast för spamning!

    Spännande Vera med igångsättning på söndag, hoppas det inte blir alltför långdraget innan bebis kommer ut och att bölden går tillbaka tills det är dags! Hoppas vanliga SÖS tar hand om Er ordentligt! Lycka till vännen min {#lang_emotions_baby}

  • Caribe

    Lillie vi har pratat om dig de senaste dagarna och undrat hur det gått för dig! Vad skönt att få en rapport från dig och att du verkar ha återhämtat dig! Lycka till på VUL kontrollen, hoppas allt ser bra ut så att du kan koppla bort underlivet och koncentrera dig på din man och på Er stundande semester Instämmer med föregående talare att Vietnam låter som en perfekt uppladdning inför FET!


     


    Instämmer med Feia ingen rapport från Theresa? Hoppas allt såg bra ut!


     


    Önskar alla en riktigt trevlig helg och jag ser fram emot på måndag att läsa om ev nya trådbebisar


     


    Kram Kram

  • Caribe

    Det gick bra idag på KUB   Är så vansinnigt lycklig! {#lang_emotions_sunny}
    Lillknoddis vinkade till oss och var väldig rörlig och så otroligt vacker!
    Vi fick risk 1:20.000 och det är det lägsta man kan få på Ultragyn så vi är så glada!

  • Caribe

    Fortsätter hoppas för Cantika och Chokladis!

    Cantika jag hade i princip inga symptom mina två senaste ruvningar, ET och FET blir ju typ samma sak när man gör ÄD! Det som slog mig var skillnaden i symptom från när jag gjort ivf, det var nästan inga... fick lite precis i slutet innan jag skulle testa, kände mig varm, svettades lätt, lite andfådd och hade lite molvärk, men nu pratar vi ruvardag 13.

    Beträffande det du skriver om att man inte orkar umgås med folk på samma sätt längre, det är ju tyvärr så det blir, vi är inte eremiter, men från att ha varit vansinnigt sociala så är vi väldigt mkt på tu man hand jag och min man, man orkar helt enkelt inte med omgivningen på samma sätt efter alla prövningar.... det är ju det som gör det dubbelt så svårt att lida av barnlöshet, man blir ju dessutom på ngt sätt isolerad från det övriga samhället!

    Ja nu är det spännanade att tänka på Vera och Fru H som kanske har fått sina underverk..... {#lang_emotions_baby}{#lang_emotions_baby}

    Kram Kram

  • Caribe

    Underbart Vera grattis till er lilla dotter, så klart hon är söt, hoppas du kan lägga in bilder så småningom! Ser fram emot att höra mer detaljerat om förlossningen senare. Men nu får du vila och njuta {#lang_emotions_sunny}{#lang_emotions_baby}

  • Caribe

    Oj Teresa vilken dramatik, och jag som trodde att du låg i soffan och filosoferade och var allmänt trött på att ta det lugnt och istället var du iväg och akutsnittades!

    GRATTIS till lillkillen {#lang_emotions_baby} och till att du nu kan titulera dig tvåbarns mor Vad härligt att han var så stor trots att det blev några veckor tidigt!

    Häftigt att ni var samtidigt på SöS du och Vera

    Då får vi bara invänta rapport från Fru Hagelin nu då

  • Caribe

    Vad härligt att höra om makens och lilla dotterns "bondning" instämmer med Feia kanske din oro inför makens engagemang i framtiden löser sig av sig själv? Hoppas det Sen hoppas jag att du läker som du ska och snart känner dig mer eller mindre fit for fight igen och hoppas amningen kommer igång som den ska!


     


    Nu hoppas jag så in i bengen på + för Chokladis och Cantika!!!!! Hejja hejja hejja hejja!


     


    Ser oxå fram emot rapport från Hagelinskan snart


     


    Feia gud så mysigt att pyret börjat sparka det måste kännas jättekonstigt men åh så betryggande


     


    Kram Kram

  • Caribe

    Cantika så ledsen att höra att det blev minus, hoppades så att det skulle gå vägen den här gången! Varma kramar vännen!

    Chokladis fortsätter hoppas på dig vännen!

    Vera var inne och läste din förlossningsberättelse, vilken pärs... beundrade även lilla Selma i ditt galleri, en skönhet med mkt hår Älskar för övrigt namnet Selma
    Hoppas blodvärdet vänder uppåt snart och att amningen går bra!


     


    Teresa hoppas du hämtar dig snart oxå och kan bli lite mer rörlig! Du får rapportera när ni bestämt namn

    Feia vad underbart med de första sparkarna längtar tills det händer mig!

    Spelbrud vad roligt att du börjat hos Sophie, hoppas hon får ordning på dig även jag hade lättare att gå ned i vikt när jag började hos henne!

    Fiore låter klokt att skjuta på det så ni slipper onödig stress med att få ihop allt med loven och gyn!

    Neh hur långt har du hunnit nu, så du menar att oron aldrig släpper... hu låter jobbigt!

  • Caribe

    Vera och Theresa ni får skriva in i kalendern att det blivit fler trådbebisar

    La Star - jag mår bra men nojjar på som vanligt, kommer nog inte slappna av en sekund i den här graviditeten... hur mår du själv har du fått tid för stora UL!

    Karsten hur går det för dig med mammaledigheten, njuter du av den och André för fulla muggar? Är André en snäll bebis?

Svar på tråden KompiSHarna på Drömkliniken (del 4)