Inlägg från: Jelina068 |Visa alla inlägg
  • Jelina068

    BF Oktober 2010 efter IVF

    Lena, under inlägg 793 skrev jag till dig ang. hallonbladste. Jag märker inte att livmodern träna utav téet, men det beror nog på att jag är såååå dålig på att dricka det.

    BB-väskan; har packat bebiskläder + filtar, liten flaska shampoo, nagelfil... Det är allt Tidigare graviditeter har väskan stått klar tidigt, kanske redan v,35 eller nåt.

    Tycker det känns ännu tyngre idag om det är möjligt, nu vet jag inte om jag orkar så mycket mer. Förra gången var jag mkt mer positiv och så fort jag hade passerat BF så hade jag nedräkning till max övertiden, jag var hur lugn som helst.

    Jag har väl två set kläder jag använder mest, ena dagen tights och tunika andra dagen tunna "joggingbyxor" med stickad lång tröja. Mammabyxorna är så trånga nu under och på magen.

  • Jelina068

    ewa, vart ska du föda? Kanske du åkt in? Föder du här i stan, på mölndal/östra så finns d blöjor där, iallafall när jag fött. I värsta fall så finns d ju i babybagsen.

    Lena, uppdatera oss om vad det är som rinner

  • Jelina068

    Jag har köpt lösviktste i en sån där kaffe/te butik, på hälsokosten (där jag varit) har dom bara påste och det innehåller inte så mycket hallonblad. Men som jag sa tidigare så blandar jag båda téerna då jag inte tycker om smaken direkt av lösviktstéet.

    Ewa, vad synd att det stanna av, men det kanske kommer igång inatt istället.
    Imorgon är ju ändå den allra bästa dagen på året att fylla år på, tycker jag. Fyller 35år imorgon och jag hade tyckt det skulle vara roligt att få en bebis i present, men det lär ju inte hända.

    Elsa, bara blött? inga värkar av nåt slag?

  • Jelina068

    Tack ska ni ha.
    Oktober är den månad då vi är många som fyller år. På onsdag t.ex fyller barnens yngsta farbror och äldsta kusin år, han blev farbror på sin 1-års dag
    Födelsedagar som är kvar i oktober som bebis kan träffa är den 20,22,29 och 31, den 31:de fyller lillan 2 år och det är ju bara 6 dagar efter den här bebisens BF, så vi får se.
    Idag tror jag tyvärr inte på att det kommer någon bebis här, det skulle nog vara ett mirakel.

  • Jelina068

    Vaknat några nätter nu pga ONT i HÖFTERNA, alltså räcker det inte med all annan skit man fått
    Drömde imorse att jag fått blödning så när jag vaknade efter den drömmen så trodde jag först att det var sant.

    JAg borde inte vara så trött på graviditeten nu när jag vet att nu är det inte så himla lång tid kvar, inte ens en månad om man räknar max övertid. Men jag är TRÖTT på all värk här å där.

    Hoppas alla får en fin lördag. kram

  • Jelina068
    Elsa, min BM har inte gjort någon gynundersökning tidigare pga att hon inte vill "reta upp".
     Nu ska hon ju göra en hinnsvepning om det går den 28:de, tre dagar efter BF, men det är ju endast för att ge det en chans till att förlossningen ska starta så chansen ökar för en vaginal förlossning. Vill helst inte snittas igen samtidigt nu när jag är så trött på det här så önskar jag att jag bokat in ett snitt, då kanske jag skulle suttit här med ett litet knyte nu .
  • Jelina068
    Ewa, hoppas verkligen det kommer igång snart.
    Själv har jag ju en hel vecka kvar till BF och känner mig väldigt otålig emellanåt, dock lite mer harmonisk idag.

    Jag skulle vilja ha en lista där vi fyllde i BF och när barnet kom.
  • Jelina068

    Ja glittran, nu har ju även du gått förbi BF. FÖRSTÅR inte bebisarna att det är ett bäst före datum inne i magen och att vi mammor inte orkar hur länge som helst.


    Idag är det skitväder här i GBG, det blåser å regnar
    Barna är hemma idag för den lilla var vaken inatt (vet inte hur länge jag somna om hela tiden) så jag ville inte slita upp henne imorse, försökte väcka henne lugnt men hon ville inte vakna. Så när det är sånt här tråkigt väder så tappar jag både fantasin och orken, VAD ska vi hitta på. Hittills har dom sysselsatt sig själva och med tv´n i bakrunden så fastnar dom även i den ibland. Känner mig inte som bästa morsan just nu.
    Tänkte bakat frallor men tror inte min hand klarar av det, och jag har glömt att köpa nya muffinsformar. Ska lägga mig å vila lite på soffan med tjejerna nu efter lunch så får vi se om jag kommer igång sen.

  • Jelina068

    Här trycker det oxå neråt, dom dagliga förvärkarna är som bortblåsta de sista två dagarna men har lite SD. Vild är min bebis oxå. Har blivit väldigt rastlös i benen med och fruktansvärt trött i dom emellanåt.


    Stor tjejen har blivit bjuden på 5-års kalas på söndag med superhjältetema, hon är en riktig prinsessa och förstår inte riktigt vad en superhjälte är. Har ni några idéer om en tjejig superhjälte, jag sa barbie och dom tre muskutörerna.
    Men annars får hon självklart gå som snövit eller nåt.

  • Jelina068

    Hoppas det kommer igång ordenligt nu glittran.


    Sitter här med lite svag molande värk, önskar så att det ska dra igång.  

Svar på tråden BF Oktober 2010 efter IVF