• Frozen

    BF Oktober 2010 efter IVF

    Elsa, jag har köpt amningsBH på Lindex, tycker de är mkt skönare än de som finns på HM och inte super dyra heller. Helt i bomull utan konstiga spetskanter och de satt bättre på mig än de på HM. Mjuka och sköna och töjbara Deras amningslinne var också skönt tyckte jag, även om jag inte ammat i det än såklart men som sagt utan obehagliga spetskanter. 

  • Frozen

    Jag har två BHar nu som är töjbara och två linnen som jag köpte lite större storlek på en så det finns lite plats över i dem. Men jag tänkte vänta med att köpa fler tills jag vet hur stora brösten blir när det runnit till ordentligt. 
    Kan man köpa Carriweel BH i butik nånstand eller finns de bara på nätet?

  • Frozen

    Jag tror jag har fått lämna urinprov två gånger hos BM, och då andra gången för att jag klagade på att jag var lite om i sidan. Den gången hade jag lite bakterier i urinen och fick pencilin mot uvi. Men sen dess har jag aldrig behövt lämna urinprov. Men jag tycker att jag läser att det är flera som får lämna prov ganska ofta, gör ni det för att ni haft andra besvär eller är det rutin hos er BM?

    Hoppas annars ni haft en skön helg och får en fin söndag också

  • Frozen

    Då är det nog inte bara jag som inte lämnat urinprov varje gång då, får vara glad att jag haft en så pass problemfri garividitet hittills att extra prover inte behövt tas

  • Frozen

    Grattis Trifolium, va roligt! Jag hoppas ni mår bra allihop trots att han kom lite tidigt Hur stor var han när han föddes? Kram på dig!

  • Frozen
    Ewa skrev 2010-10-08 14:03:32 följande:
    Hej igen...
    Jo jag undrar en sak..Skäms......är det nån mer som är lite "konstig i magen"??
    Jag får gå på toa och bajsar 4-5 gånger varje dag nu och det är en mjukare variant.
    Jag funderar på om kroppen förbereder sig för förlossning eller om bebisen bara sparkar på mina stackars tarmar.
    Ni som fött barn sen tidigare, har era magar varit så här?? Gravid
    Min mage har börjat bli lite så, och det trots att jag äter järntabletter dagligen. Den var körig tidigt i graviditeten mins jag och det känns som att det kommit tillbaka nu.

    Vi har köpt ny bil nu så barnvagnen kommer gå in fint och de ringde idag från butiken och sa att den var redo att hämtas, sambon vill egentligen vänta lite och inte ha den hemma så långt innan men 2 veckor innan tycker jag är lagom. Dessutom vill jag ha hem babyskyddet som kommer med barnvagnen iaf.
  • Frozen

    Lena, det är en BMW kombi vi har köpt men vi har ju "bara" en enkelvagn än så länge så lite mer ska man nog kunna trycka in där bak. Det var svårare att få in en vagn i vår Hyundai atos kan jag lova...testade med brorsdotterns vagn i den och var då tvungen att ta av hjulen varje gång, och vår vagn, teutonia s3, skulle nog va svår att få in då den är bredare, behövde aldrig test nu som tur var.

    Vi beställde ju vår vagn för 12 veckor sen så jag har ju hunnit bli aningens orolig att den kan bli försenad, vilket hände våra vänner, men den kom som planerat i tid till butiken.

  • Frozen
    Jelina068 skrev 2010-10-11 16:03:36 följande:
    Nån som klockar värkar än? Tycker det är dags att det kommer nån mer bebis här snart, eller ska vi satsa på en och samma dag hela högen hihi.

    Har tryckt lite baktill idag, nån enstaka förvärk och "drag" ner över insidan av vänster lår. Annars såååå lungt. 2 veckor kvar nu och om bebis inte kommit före en 28:de, vilket jag misstänker att den inte kommer göra, så ska BM göra en hinnsvepning om det går.
    Här är inget på g förutom risg mage, men det beror kanske på järntabletterna. Konstigt iofs då de brukar gör mig hård i magen, inte lös och behöva gå flera gånger om dan...
    Vad krävs för att man ska få en hinsvepning egentligen? Kan ens egen BM göra det, alltså den jag träffat under hela graviditeten och inte dem på BB?
  • Frozen

    Elas, jag vet vad du menar med att vara fantasilös när det kommer till matlagning, jag har stora problem ibland att komma på vad vi ska äta. Tyvärr har min sambo ännu mindre fantasi och jag har ttröttnat på att be honom om förslag...Spontant dock kommer jag att tänka på lasagne och paj, som man kan varriera mkt båda två och servera med sallad och dressing och kanske hembakat bröd om man orkar det. Och det är god mat även dagarna efter.
    Om ni inte är sugen på en traditionell gräddtårta skulle jag föreslå en av Leilas Chees cakes, de slår aldrig fel och är supergoda 

    Klädmässigt bor jag i tajts och klänning, tunika. Gravid jeansen åker på ibland fortfarande men så fort jag kommer hem åker de av och mjukisbrallorna på Det är som sagt inte mkt som är bekvämt, skor ska vi inte ens tala om. Jag fick köpa ett par nya för ngr veckor sen på Ica Maxi's barnavdelning som hade dragkedja...hehe

    Jag har packat BB väskan till viss del, en del saker jag vill ha med är ju sånt jag använder fortfarande så det får man slänga ner när det väl är dags, men jag ska lägga kamera batteriet på laddning nu snart iaf...så typisk grej som skiter sig annars. Det gjorde det på min brors bröllop i somras, batteriet tog slut innan cermonin...

  • Frozen
    Mrs Sara skrev 2010-10-13 17:37:21 följande:
    Elsa: Här har du en till som bara latar sig nu, orkar inte mycket. Måste sova middag minst 1 ggr/dag och då blir det ungefär 2 timmar.

    BB väskan är packad, var lite svårt att veta hur mycket man behövde ha med sig till pyret, men har jag glömt nåt så får gubben åka hem och hämta det. Här måste vi ha med oss blöjor till bb, är det så för er också?
    Haha...hade precis den disskutionen i en annan tråd, tycker det är lite fånigt att BB inte kan stå för blöjor under den korta vistelse man är där. På BB stockholm/Danderyd verkar de iaf göra det, de delar ju dessutom ut babybags med blöjor i där...Men jag tror inte de står där och säger, skyller er själva om man råkar glömma...hehe

    Idag är det iaf pannkakor för hela slanten som gäller här hemma, hade köpt ett mix paket för ett tag sen och råkade se att bäst före datumet var på väg att gå ut, troligen därför det var så billigt...Men jag lyckades med något så klantigt som att tappa en halvfärdig pannkaka ner mellan spisen och diskbänken...det är så smalt att den fastande halvägs ner oxå...Att en går till spillo gör inte så mkt, använder ju upp hela mixpaketet ändå så många pannkakor blir det, men det var inte helt lätta att få ut den, fick ta till en lång linjal och det blev nog lite kladdigt därinne...Men att städa det utrymmet får bli en annan dag, har redan frostat av frysen idag eftersom min kära sambo behagat lämna den öppen...så nu har vi iaf massor av plats där för pannkakor som inte kommer gå åt, för man kan väl frysa pannkakor...??
Svar på tråden BF Oktober 2010 efter IVF