Inlägg från: Frozen |Visa alla inlägg
  • Frozen

    BF Oktober 2010 efter IVF

    Hej tjejer, jag hoppar in här :) Antar att jag har BF den 27/10 då jag hade äl 4/2 och gjorde FET med en blasto den 9/2 och fick plus 15/2.
    Jeskan och Jelina, vi har ju hängt i samma tråd tidigare!

    Gula pilen, verkligen en riktig kämpe du har därinne då, grattis!

    Natta, kul att du startade en ny tråd, har sneglat på den andra tråden men som du säger är det svårt att komma in i så aktiv tråd, alltid kul att vara med lite mer från början :)

    Kul att vi alla verkar ha testat tidigt, och Jelina det är skönt att höra att du inte heller har alla gravsymtom på en gång, missförstå mig rätt:) Jag känner drag och spänningar runt äggstackarna/lm och molvärk på kvällarna. Men är livrädd att det ska avta. Har inte gjort fler test sen de tre positiva måndag kväll och tisdag morgon, men ska göra ett senare idag.
    Mina bröst har inte förändrats ett dugg, är inte spänd i dem eller har ömma bröstvårtor som många säger att de fått.

  • Frozen

    Välkommen Ewa, och grattis! Jag väntar oxå mitt första barn så är otroligt spänd och orolig, samtidigt väldigt lycklig...hehe

    Om du gjorde FET med en blasto, vilket jag oxå gjorde, den 27e jan så kan man utgå från att du hade äl den 22a jan vilket skulle ge dig en ca BF den 16/10 och då är du i v5+6 idag.

    Själv ska jag ringa kliniken på Måndag och bestämma ungefär när det blir vul, jag är i v4+2 idag {#lang_emotions_laughing}

  • Frozen

    Har ni fått tid för inskrivning ännu? Jag trodde inte man fick det så här tidigt men tydligen kan det vara svårt att få tid om man väntar för länge har jag hört?! Jag bor i stockholm och det kanske är skillnad från stad till stad hur det ser ut med tider.
    Jag får väl ringa på måndag, då är jag ju iaf i v4+5 {#lang_emotions_laughing} och det är helt sjukt men den BM jag vill gå hos ligger bokstavligen precis runt hörnet där jag bor, hade ingen aning om det förrän nu...

    Ewa, jag har hört att det är vanligt med svamp under grav, så jag skulle ringa mvc och höra vad de tror som Jelina skrev.

  • Frozen

    Nej va jobbigt Glittran, jag hoppas det är en ofarlig blödning, kram på dig.

  • Frozen

    Hej Chrissy och välkommen in i gänget! Vilken tur ni hade som fixade det på första IVF försöket :) Klart att tiden går långsamt nu, men vad gjorde den inte mellan ET och TD då hehe, den väntan tyckte jag var värre. Nu kan man iaf flyga runt på små rosa fluffiga mål medan man väntan istället för att gå på nålar...

    Jag har fått tid för vul 15/3, då kommer jag vara i v.7+5, 3 hela veckor kvar, men antar att det ändå inte är så stor vits att gå så mkt tidigare.

  • Frozen

    Chrissy, jag förstår precis hur du menar, jag var oxå inställd på att vårt andra försök, FET, skulle misslyckas i början av ruvningan. Sen fick jag helt plötsligt panik en vecka innan TD och gjorde ett deperat test som visade plus blev faktiskt förvånad, och har testat typ 7 ggr till efter det bara för att vara säker, fick plus förra måndagen och har egentligen TD imorgon...hehe
    Och nu är faktiskt väntan på vul om 3 veckor ganska jobbig, men ändå inte...

  • Frozen

    Grattis Lena och lilltotten!

    Lena, vilken tur att det lyckades med sista frysisen Vi lyckades oxå med FET nu och jag är i v4+5 idag så vi har nog ganska lika BF runt 26-27/10

  • Frozen

    Jag lägger till mig i listan och ökar den med att tala om att det är mitt första barn {#lang_emotions_tongue_out}

    natta80gbg 29 år onsala, BF 19 okt, VUL 5/3
    Gula pilen 38 år Stockholm, BF 22 okt, VUL 10/3
    Mikafikaa 28 år Stockholm, första barnet BF 27/10 vul 15/3

  • Frozen

    Lena, jag har faktiskt redan ringt MVC, var lite orolig att jag inte skulle få gå där jag vill om jag ringer för sent och fick en tid 4 veckor senare. De verkar ganska poppis så jag är glad att jag ringde när jag gjorde och kommer ha första träffen i v9.

    Jelina, va skönt att det verkar som att blödningen inte var så allvarlig, håller tummarna för att fortsätter gå åt rätt håll.

    Jag känner inte av så mkt symtom längre, en del känningar i magen bara, men jag har inte börjat gå på toa oftare ännu eller blivit illamående direkt. Magen sväller dock lite mer på kvällarna.

    Använder ni fortfarande proggisar eller crinone gel? Jag har två gel kvar och tänkte att jag kan använda upp dem och sen sluta, det kan väl inte skada att ta ett pardagar extra, även om jag har för mig att de sa att jag skulle använda dem fram till TD, i tisdags?

  • Frozen

    Det vårt första så allt är ju liksom nytt och jag har inget att jämföra med. Vi gjorde FET i naturlig cykel men fick ändå ta crinonen efteråt. Men som sagt, om vissa använder dem till v 12 kan det ju inte skada om jag tar mina två sista oxå :) Tycker inte att de är speciellt jobbiga, bara en kräm man sprutar in en gång om dagen på morgonen och som inte kladdar. Får bara lite vattninga flytnigar av dem, så ibland när man känner att det "rinner till" blir jag orolig att det ska vara en blödning och springer och kollar, men än så länge är det bara vitt eller genomskinligt

Svar på tråden BF Oktober 2010 efter IVF