• susye

    Bipolär/manodepressiv sjukdom, vi fortsätter i ytterligare en tråd 2

    3 månader har snart gått igen.Tiden rusar fram

  • Svar på tråden Bipolär/manodepressiv sjukdom, vi fortsätter i ytterligare en tråd 2
  • Doldis

    Extremt manisk idag, var på jobbet i tio minuter och sprang runt som en skållad råtta precis hela tiden mellan klassrummen, hade en självgående grupp som gjorde att jag kunde fixa en massa annat samtidigt, min chef kom struttandes efter mig hela tiden och frågade saker och påminde om saker jag hade glömt varpå jag ropar tillbaks "jag har lektion!" och hon svarar "men vad gör du i korridoren då?" och jag är på vippen att svara "för jag är manisk och har ingen ro i kroppen!" men fräser nåt hjärtligt tillbaka och varnar henne för att tjata mer på ett skämtsamt sätt medans min kropp och huvud håller på att sprängas inifrån av all energi och hyper, får en jäkla massa jobb gjort tills jag ramlar ihop framför en enorm pappershög som jag har börjat sortera och inte får ordning på, bryter halvt ihop och ringer min man som talar om för mig att jag ska göra en sak i taget

    - rymmer därifrån hals över huvud med alla högarna osorterade, ner till spanskakursen som tack o lov var sista gången och jättekort idag, blir hämtad av mannen vid centralen, han ringer efter mig för jag har fastnat inne på pocket shop och hittat en bok om bipolär 2 av Ann Heberlein

    - i bilen ger han mig bilnyckeln till Renaulten och säger att jag ska köra hem den från verkstan, jag förklarar att jag är hyper/manisk och att det är ingen bra idé, nähä, då får väl jag gå till verkstan och köra hem den, det är lugnt, men jag får blodad tand och säger klart som fan jag ska köra bil - vilket jag gör och av ett under tar jag mig helskinnad hem och vrålar bakom ratten.

    Sitter nu och försöker varva ner vilket inte är helt lätt, för jag har bokat en vecka hos mina föräldrar i Sthlm också i sommar och försöker att hålla mig från att boka just detta. Tur jag hittade glosförhören iaf som ska vara rättade till i morgon som jag har glömt av när jag var låg lördag em-måndag kväll.

    Nån mer som är som jag här????

  • Maia

    Vad konstigt det var. Klickade på "mina trådar" och där var massa trådar jag startat under -09. Minns ju absolut ingenting men tydligen var jag väldigt osäker då jag frågat om mosad banan, majskrokar, när börja med välling osv osv. Var helt sjukt att läsa allt det där.

  • Maia

    Är lite uppskruvad idag. Känns som hjärnan och hela kroppen ska sprängas. SPLASCH! Hihi.


    JAG VILL köra på riktigt hög musik! Men det går ju inte.
    Sprängas sprängas sprängas...
  • Anonym (Ninda)

    Jag har varit uppe hela natten.

    Bakat...deppad, lyssnat på musik...varit hypo....varit deppad o velat dö.

    Ja..det stämmer nog det läkaren sa....jag är nog i en blandad episod.
    Aldrig varit förr.

  • Maia
    Anonym (Ninda) skrev 2010-04-28 06:58:16 följande:
    Jag har varit uppe hela natten. Bakat...deppad, lyssnat på musik...varit hypo....varit deppad o velat dö. Ja..det stämmer nog det läkaren sa....jag är nog i en blandad episod. Aldrig varit förr.
    Blandepisoder är inte roliga. *kram*
  • Maia
    Anonym skrev 2010-04-26 20:25:08 följande:
    FAN måste få skriva av mig, drack i helgen för första gången på ett halvår, har slarvat med mina mediciner och har en minneslucka. Minns att jag var över hos ett par grannar och snackade en massa, dansade vilt och sen minns jag inte hur jag kom hem. Låg i ångest och skrek i telefonen sen till pappa att jag ville dö, att alla hatar mig, mina syskon pratar inte med mig jag hade ringt dom med. Jag skäms ihjäl... fy fan. Jävla bipolaritetshelvete och fan vad dum jagf är"!!!! Hur ska jag kunna se grannarna i ögonen igen? hur ska jag veta vad jag har gjort om jag ens gjort något? Har ett blåmärke i pannan, stora sår på händerna faaaan.... Ska aldrig mer dricka...
    Vet du om grannarna var med på det eller om du krachade deras "party"?
    Så där har jag också betett mig många ggr, det är inte kul. Tiden läker alla sår. Fråga grannarna rakt ut istället och kanske lite lätt förklara varför du inte hade kontroll över hur du betedde dig.
    "viftar finger" -slarva inte med medicinerna och försök ta det lugnt eller hålla dig borta helt från alkohol. Kramizar
  • Maia
    TigerLily skrev 2010-04-27 10:02:12 följande:
    tack för att ni finns. Fattar inte hur jag kan vakna strax efter kl 3 på natten då jag käkat 5 oxascand på kvällen innan. Hjärnan går på högvarv men jag e helt slut på nått konstigt vis. Fick lägga mig på golvet nyss en stund för att inte svimma. Ska till soc idag och kolla om det finns nån möjlighet med hjälp av nått slag, typ avlastning eller nått. har blivit erbjuden tidigare men har tackat nej.. för jag VILL ju klara allt själv.. och det funkar.. i perioder.. men det är mig själv som jag bränner ut och straffar i längden har jag insett. Sen har pojkarnas pappa inte tid mer än knappt varannan helg då han är egen företagar och har 3 butiker spridda i landet att sköta, allt från falkenberg upp till härnösand.
    Hur gick det hos soc?
  • Maia

    Oh, vad det kliar i mig. Tvättade ett fönster (halva iaf) men det var inget kul.


    Kanske ska försöka sätta rekord i hur många inlägg man kan skriva så här på morgonen.
    Eller.
    Ska väl ta upp sonen som ligger och pratar och skrattar för sig själv i sin säng. SEN kan jag sätta rekord,...i nånting..kanske.
Svar på tråden Bipolär/manodepressiv sjukdom, vi fortsätter i ytterligare en tråd 2