• susye

    Fibromyalgi del 12

    Ny tråd då 3 månader gått igen. Tiden RUSAR. Hoppas ni hänger på

  • Svar på tråden Fibromyalgi del 12
  • susye

    smaragd: ingen fara. ursäkta att jag försvann så på facebooks chatt men det var chatten som la av. du frågade om bostadstillägg. vad vill du veta?

  • susye

    Hur mår ni alla?
    Jag mår inte alla bra.
    Vore kul om några nya hittar in här eller hur?

  • susye
    SMARAGD skrev 2010-02-25 08:36:07 följande:
    Hej.. Mår inte heller bra.. alls... Men men det e ju som det är....... Klart det vore kul om fler tittade in här!
    kramar om
  • susye
    SMARAGD skrev 2010-02-25 19:58:11 följande:
    Alla ger varann en gruppkram:D
    ja det gör vi
  • susye

    smaragd: gumman då! lider så med dig. lever själv i en värkcirkel som inte är av denna värld just nu o psykiskt är det väl i bott också men kämper på. har du ringt fk o tryckt på att få veta när de tänker ta upp ditt ärende för beslut? jag har ringt o tjatat öronen ur dem då jag väntat på beslut o till slut har de väl tröttnat på mig o tagit beslutet. inget snyggt sätt men tyvärr det enda som hjälper ibland. håller tummarna stenhårt. o sen till råga på allt din "systerdotter" som fått leukemi. brukar ju oftast vara goda prognoser om de får det som barn men det är ju en klen tröst nu då ni inte vet vilken form hon fått. hon kanske är äldre än ett barn förresten? ojojoj vad jag känner igen den där känslan av att inte vilja vakna igen (fast egentligen är det ju inte det man vill utan mer att kropp o själ bara skriker nej). du vet ju min bakgrund psykiskt så du förstår ju att jag känner igen känslan. har du nån samtalskontakt? låter som du har mycket du behöver "vädra ut". o du vikten är det inte läge för dig att ta tag i (säger jag ju också av egen erfarenhet). den får inte vara prio ett nu som du har det omkring dig. förstår givetvis att du mår jättedåligt av den men den tar du tag i på ett eller annat sätt då allt lugnat ner sig.styrkekram

  • susye
    SMARAGD skrev 2010-03-30 10:20:41 följande:
    TACK! Bara gråter, nu med............ Tack för att du tar dig tid <3 Jag har ringt dem för ngn vecka sedan. Hon sa att det ligger för handlägging, men inte jag på tur ännu:( Leukemi.. Ja, vi tror ju att hon blir frisk! Det är skönt att veta! Men oron finns ändå där! Hon är 11 år! Jag har samtalskontakt...... Hon ville nog ett tag lägga in mig. Men jag ahr ju mitt lilla hjärta att ta hand om <3 Skall till henne imorgon igen... Prata med henne då! När allt med F kassan är klart, kanske vi kan fika? Det var SÅ längesen vi fikade! Ni har inte träffat lillprutt, tror han vill kramas med er =) Vikten.. FY.. ja alltså.. Hade det inte varit för dubbelhakan o fläsket på ryggen tror jag faktiskt inte jag skulle må såhär över vikten, för det är d jag skäms riktigt mkt över!! FY o USCH! Jag är så hemskt uschlig:(  Operation, jag vill få ett  barn till någongång, så vill inte opa mig förrän det e klart. Dock inget vi planerat nu, barn alltså.. Måste gära ngt åt vikten.. Måste det.. MEn var skall jag finna orken till det? Jag har verkligen INGEN ork alls... Är helt slut!
    bra att du har en samtalskontakt o du blir det för illa så se det inte som totalt nattsvart med inläggning. bättre en kortare sån o att du mår bra sen o aston har en glad mamma igen. så känn det inte som att du sviker honom om du läggs in. men hoppas ju du klarar dig ändå men ville bara ge lite positiva tankar kring detta. man kan få barn även efter en operation men inte första året efter eller om det är två år. minns inte riktigt. visst kan vi ta en fika sen. bara att höra av dig. konstigt att fk inte kan säga när ditt ärende ska tas upp. både jag o sonen fick klara besked kring när våra ärenden skulle tas upp.
  • susye
    Milkina cerka skrev 2010-03-30 12:29:04 följande:
    *Fortsätter Be för henne* Tack! Varken läckande toaletter eller smältvatten är någon höjdare.. Läk. mediciner däckade mig 22.00 igår, anti depp + atarax.. *Kram*
    vad skönt att du fick en läkare som lyssnade. åt du antidepp förut eller är det nytt? hoppas du snart kommer att må bättre nu då ni får ordning på allt efter vattenläckorna. behöver du komma hemifrån en stund så vet du var jag finns
  • susye
    Milkina cerka skrev 2010-03-30 18:24:53 följande:
    Inte den sortens anti depp(ingen öht sedan cymbalta som stängde av hela mitt känsloliv). Hon sade att vi skulle testa för att antidepp +smärtisar skulle ge bättre resultat. Nästa gång jag tittar in till pappa så hör jag av mig till dig med.
    gör de så får vi se om jag är hemma
  • susye
    SMARAGD skrev 2010-03-30 18:25:05 följande:
    mm hon visste inget sa hon :(     värdelöst
    verkligen värdelöst
  • susye

    är sådär vidrigt nu ikväll o saknaden är enorm. som en stor brännande klump i magen. men bara att möta smärtan. går upp o ner. har inte fattat detta än.

  • susye
    Milkina cerka skrev 2010-05-15 11:02:24 följande:
    Men de stänger ju inte trådarna längre..
     det visste jag inte
Svar på tråden Fibromyalgi del 12