• Scilia

    Fikasugna Göteborgsmammor DEL 6

    Titta! Vi har två del 6 =) Hmm....
    Mycket av det goda ;)

  • Scilia

    Hej!

    Bara en grupp! Det var bara att jag startade en grupp och sen gjorde Maja det med.... Så det var en miss. Jag skickade ju länken på fb så Maja fick den säkert inte innan hon fixade grupp. Men huvudsaken att det nu finns en tråd! I LIKE!
    Blev nästan lite nervös när man stod utan ;)

    Lina: Kul att ni har skoj på jobbet, det ska man!!!

    Marie: Fick hem en bok om mat häromdagen. Där står att om de äter mat (vilket torde inkludera gröt) och man inte ammar eller ger ersättning direkt innan eller efter så ska de ha vätska till maten. Hoppas han tjockar på sig!!

    William ÄTER oss ur huset ;) Igår åt han över en burk mat och en halv burk fruktpure efteråt! KUUUUL!!

    Julia: Jag tycker också barnmatshyllan är otroligt rolig! Jag tycker det är asskoj att stå där och köpa på sig!! Kanske borde vi ha en barnmats-köpar-dejt??! Hihi...

    Maja: GRAAAAAAAAAAAAAATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIISS!!!!!
    Bara hojta om ni behöver en stark kvinna som kan bära tunga lass!! =)

    Var ju på tjejmiddag igår! Jätte trevligt! Det gick åt 5 flaskor vin på oss fyra tjejer, o de hade jobbat och jag varit med W hela dagen så... :/ Hihi... Men kul var det!

    Här är ett mattips, tar ung en kvart att laga:

    Färsk pasta

    Sås:
    2 (jag tar 3) vilöksklyftor, steks med 1 påse (jag tar 2) färsk babyspenat, sen på med 300g (jag tar 350-400g) gravad lax i skivor, på med 2 dl vispgrädde (jag tar 3,3 dl) på med lite peppar och timjan. Puttra till laxen delar sig, på med 1 dl skalade räkor -SERVERA

    MUMS!!! MUMS MUMS!

    Nu ska jag fixa mig....

  • Scilia

    Var tapper och tog mig ut med barnvagnen för att gå till mamma på mat... Vi körde fast typ 123 gånger på 30 m.. Var tvungen att dra vagnen bakåtvänd vilket ledde att det blåste rakt in. Behöver jag säga att vii är hemma igen och att vi äter middag hemma idag... :/

  • Scilia
    FIKA HOS CECILIA O WILLIAM DEN 24:

    Cecilia o William
    Cornelia o Theodor
    Eva och Linus
    Lina och Felix
    Sara och Erik
    Malin och Ellen
    Sara och Erik
    Camilla och Victor
  • Scilia

    Vi blir ett stort gäng imorgon :)
    Kl 10 blir väl bra, trilla in när ni lyckats ta er hit...!
    Tycker det är APsvårt att beräkna hur mkt man ska göra, menmen....

    Jenny: Tycker ABSOLUT att du ska komma nar ni är klara på siminfon!! Buss 18 el 19 från lilla bommen!!

    Jajustja... adress ja... skäms lite över min lathet men lägger den här. Orkar inte sitta och skicka meddeelanden som måste vara olika :/

    Sägengatan 67

    Om man kör bil: Sväng av stig center motet. Parkera på selma lagerlöfstorg. Därifrån så kan man se ett rött tegelhus med blå loftgångsbalkonger. Där bor jag. En våning upp och andra lghten till hö!

    Buss: Buss 18 el 19. Gå av selma lagerlöfstorg. Titta åt Hö. Där kan ni se mitt hus!

    Har barnvagnsförråd där man kan ställa vagnarna.

    Marie: Qourn?? Kommer att finnas massa sallad!

    Idag har W förflyttat sig lite över en meter, hasandes bakåt.. men han förstod nog inte det :) Han har ätit själv också... eller, tja det räknas nog inte som att äta..

    Malin: Vi ger också 6 mån burkar nu, de innan gillade han inte särskilt. han kan äta upp en hel vissa dagar +efterrätt. Gröt tycker han är ganska äckligt. Ska testa banangröt, ska köpa idag. Han har börjat vägra välling/ersättning ibland, för att få mat istället, kul, men ibland vill man ju bara svepa i honom välling :/ Började med smakisar en vecka innan han blev 4 månader och nu är han 6 månader på söndag!
    Säger som tidigare talare: Kul med en tjej till!! Inboxar mitt mb-nr om du inte hittar fram el så imorgon!

    Sara: Grattis till tilltjocknande!

    Lina: Böter ja... hmpf, och du ska vara en lagensväktare ;)

    Stefan var borta hela helgen... (dag och kväll, inte natt) idag är han också borta HEEEELA dan till 22 ikväll. Sen ska han till Stockholm på kryssning tors morgon- fre natt :/  Men har lovat att vara hemma imorgon :) Skönt.
    William sover jätte oroligt och man får gå upp flera gånger varje natt... eller ja, det har varit 2 nätter nu. Hoppas det går över.

    Hejhejhejhej... ;)

  • Scilia

    Vad är det för banangröt ni ger?

    Hittade ingen matyougurt på havre :(

    O glömde qourn,,, men går gärna och köper det imorgon om det är ngn som vill ha???

    {#lang_emotions_kiss}

  • Scilia

    Hmm. tack jenny. Den banangröten fanns inte på hemköp, köpte nestlés banan-päron... men eftersom han tycker den vanliga nestlé är pyton så känns det inte som om han kommer gill den för att de lagt i lite frukt, när han knappt äter den med en burk fruktpuré :/ Kanske ska lämna tillbaka...

    Camilla: Jag är väl en av dom utan större barn ;)
    Jag vill GÄÄÄRNA träffa dig, men om han har symtom kvar så... jag föredrar att inte utsätta w i onödan. Hoppashoppashoppas han vaknar med torr näsa och ett glatt humör =)

    Vi ska kanske kolla en urinsticka imorgon. Han har varit ganska gnällig ett tag, så tycker jag att blöjan luktar lite starkt och så var det ngt litet slemigt med lite blodfärg i i blöjan ikväll. Samt LITE högre temp, inte feber utan bara lite förhöjd. Och efter en njurbäckeninflammation som satte spår på njuren så vill jag ta det säkra före det osäkra. Östra sa att vi alltid  var välkomna in på mottagningen med urinprov, men skulle vara skönt om man bara kunde traska ner till bvc med lite kiss, det tar ju bara 2 minuter att blöta stickan....

    Malin och andra: tror jag har det mesta, som sagt så tycker jag att det är apsvårt att veta hur mkt som går åt... men men annars så får vi la bli mätta på efterrätt =)

  • Scilia
    {#lang_emotions_heart}

    Tack för idag!! Både jag och stefan tycker att pappor borde vara med i gruppen också! =)

    Kul att träffa er allihopa! Tack för super goda desserter!
    Jätte trevligt att träffa dig malin och ellen också!
  • Scilia

    Ja just ja...
    W vägrade både mat, ersättning och välling idag. Kl 17 åt han däremot 3(!) portioner banangröt =)

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsmammor DEL 6