• Nussa o Nusse

    Fikasugna Göteborgsmammor DEL 6

    Fikasugna Göteborgsmammor aug/sept DEL 6


    Hej!

    Jag startade den här gruppen 090101, bara några dagar efter det efterlängtade plusset. Vid första fikaträffen var några av oss i runt vecka 6 (och en hade ingen aning ), och nu har vi blivit ett sammansvetsat gäng av mammor och bebbar som skriver av sig här i tråden och dubbelfikar på stans caféer. En och annan barnvagnspromenad blir det också, för shopping räknas hehe... *s*

    Så om du hittat hit får du självklart tjuvläsa lite och hämta inspiration till att starta en egen fikagrupp, för det vete katten hur man skulle klara mammalivet utan en sån...

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-12-08 15:32
    Länk till nystartad fikatråd:

    www.familjeliv.se/Forum-11-271/m48804430.html
  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsmammor DEL 6
  • SaraLj

    Erik kräktes igen i gårkväll, men utav övermatning! Först en flaska pump och sen en "näramjölkstockningstutte" var lite för mycket för hans krymta magsäck... Tror också på magsjuka men det är helt knasigt att vi andra har klarat oss. När Axel var liten hade hela familjen vid ett tillfälle. Mindre lustigt! (...och vid det tillfället var Axel mycket bättre än vad Erik var nu, jag har mig veterligen aldrig haft magsjuka så som Erik har haft nu. Det var Exorsisten med extra twist.) Måste ha varit en vanlig sänka då för annars borde de ha sagt något om att det var jättehögt. Men jag tycket hon så snabbsänka....
    Han är lite snorig men inte så farligt att det rinner eller att han rosslar så jag dyker nog också upp i morgon.


    Vilken Condeco? *håller tummarna för linnégatan men kompassen går också bra för då kan jag träna innan men linné är trevligare tycker jag *

    Här har de senaste nätterna varit katastrof men det har nog mer att göra med att Erik har varit sjuk och jag sjukt orolig än någon utvecklingsfas.
    Men jag börjar märka en viss frustration över att han inte får till saker så som han vill och jag fattar inte riktigt vad det är han försöker åstakomma.
    Axel har verkligen blivit stora idolen på riktigt nu. Erik skrattar så att han hoppar så fort Axel kommer in i samma rum....


    Nu ska jag plugga!

  • Mina4godingar

    Vi kanske också dyker upp imorgon om Theodore fortsätter att hålla sig bättre.
    Tror helgens snuva o feber kan ha varit pgr av att han fick sin första tand, som vi helt missat.
    Theodores faster frågade igår om han fått tänder än, nej det tror jag inte svarade jag och kände i munnen o där fanns det en liten tand. I mitten där nere så jag vet inte om det är höger eller vänster tand, det är i alla fall en tand.

    Vilken Condecco, den som ligger vid Fredsgatan eller vid Avenyn (för det finns väl en där också).
    Vilken tid är det imorgon?

    Jag måste kolla hur bussarna går för bilen ska in på verkstan.

    Om vi kommer så tar jag med era grejer Camilla & Diana. 


    -95, -01, -06 & -09
  • Chocolatefrog

    Hej tjejer!
    Om naprapaten utför mirakel imorgon bitti kanske vi också dyker upp, annars är jag nog hemma och vilar. I så fall siktar jag på nästa vecka!
    Gah! Sur bebis, skriver mer senare! Kram

  • Camilla 2

    Godkväll!!

    Condeco finns ju på flera ställen i stan skall vi bestämma oss för ett, mig kvitar vilket. Sara önskade Linne helt okej för mig.

    Kl 10 som vanligt Cornelia

    Eric fick idag reda på att dom lägger ner AstraZeneca i lund och  tror det var 2 siter i England också, så hans jobb bör vara säkert här men man vet ju aldrig.

    Nu skall jag slappa lite i soffan medans E läser saga för barnen.

    Kram


    Camilla2 med Rasmus 03, Amanda 05 och Victor 09
  • Mina4godingar

    Oj, vilken koll jag har... när jag tänker efter minns jag att det är 10 vi brukar träffas. Theodore är snuvig men mycket bättre, så jag såg fram emot en tur till stan med lite fika och shopping. Men nu klagar Emilia på huvudvärk och vi kollade precis hennes temp som är på lite över 38, så det är nog därför hon har ont i huvudet.

    Men nu hinner hon i alla fall bli frisk så jag kna ha träff här nästa onsdag. Skulle barnen bli dåliga får mina föräldrar ha dom så jag får träffa er andra.

    Ha det så super härligt imorgon o hoppas ni får soligt och skänt!


    -95, -01, -06 & -09
  • Flina78

    Oj, vilken tur att jag gick in och läste. Jag var inställd på Avenyen. Jag blir säkert lite sen, Linné är så långt bort härifrån


    Camilla och Eva - skönt med jobben. *fnissar åt historien med lampan*
    Maja - spännande att lilltjejen snart kryper.
    Nu har vi bokat in besiktning på huset i Utby *hoppar och studsar* Vi har pratat om flytt i maj men jag ropar inte hej än, kontraktet är fortfarande inte påskrivet. Men snart kanske jag vågar uttala mening "Vi ska bli husägare".
    Julia - håller tummarna för att ryggen blir bra tills imorgon.
    Cecilia - hur är det med WilleTrilles feber?
  • Flina78

    Och just som jag tryckte iväg meddelandet insåg jag att jag inte har en aning om va i Linné Condecco ligger men det är väl på Linnégatan antar jag. Någon som har lust att tipsa om bästa hållplatsen att gå av på? Och i vilken riktning jag ska gå sen och på vilken sida det ligger *vilse i pannkakan*

  • Chocolatefrog

    Hej igen!

    Lina: Jag körde google maps för jag var inte heller säker, men det ligger precis tvärs över gatan från hagabion http://maps.google.se/maps?layer=c&cbll=57.696501,11.951624&cbp=12,,,1,&ved=0CBsQ2wU&sa=X&ei=vn-NS_yOHMqoOOS5iLYG Kan det vara hållplats Prinsgatan?

    Maja: Spännande med lilla larven! Hon är ju bara muskler den där lilla, så det är nog snart fullt ös!

    Cornelia: Stackars er, det verkar bara gå runt hos er också!

    Det verkar inte som om det var magsjuka Sanna hade, hon kräktes bara en gång och sen har hon varit bra och varken jag eller S har känt något. Var kanske bara något som satt i vägen.
    Ja, man kan ju fråga sig om det är voodoo Men det är nog bara småbarnslivet som slått till på allvar Jag har stora förhoppningar på naprapaten imorgon. Om inte annat så börjar jag känna mig lite bättre, men det är ju inte lätt för ryggen att kånka på tolv kilo bebis... Han har börjat göra försök till att vända sig från rygg till mage nu iallafall! Bättre sent än aldrig!
    Jag skriver inte upp mig på listan för säkerhets skull, kommer jag så kommer jag!
    Kram på er så länge!

  • Camilla 2

    Lina: Ligger rätt långt ner, hållplatsen efter järntorget tror jag e bra. Ligger på linnegatan mitt emot haga bion.


    Camilla2 med Rasmus 03, Amanda 05 och Victor 09
Svar på tråden Fikasugna Göteborgsmammor DEL 6