Inlägg från: Solaris |Visa alla inlägg
  • Solaris

    *Snackis 10*

    gravid : Absolut, vi får stötta varandra, skönt ändå att man inte är helt ensammen om  det just nu.Dricker Anton välling på kvällen? Knut äter gröt rätt så ok och ibland testar vi med välling, det  brukar dock gå lite bättre när C matar.
    Nu när han varit förkyld så har det inte bar blivit en nattamning utan flera
    Var ju på bvc igår och hon tyckte absolut att jag skulle sluta med det nu och att man ska försöka få honom ritkigt mätt och ge han täta mål under dagen.
    Hur var det nu, du skulle väl börja jobba nu ochså, har jag för mig?

    Heeso : Usch det lät inget vidare, tycker du ska höra av dig till amningshjälpen för stöd och råd, men annars är ju ersättning på flaska inte fy skam det heller.
    Tycker du ska göra helt och hållet det som känns  bäst för dig och tösen, inte att det ska göra så ont att amningen bar blir en enda pina.


     


    Alida 060928 & Knut 090321
  • Solaris

    {#lang_emotions_baby}Ett jättegrattis, LMH till lilla killen, va roligt!{#lang_emotions_flower}Heeso - Härligt att det börjar fungera bättre med amningen.

    Har precis varit ute på en skön promenad och Knut somnade i vagnen och sover utomhus, kollar honom säkert varannan minut ås att inte ligger därute och är ledsen.


     


    Alida 060928 & Knut 090321
  • Solaris

    God morgon!

    Ullen är inte inloggad & inte varit inne och "anmält" sig 

    Vilket regnande det är idag. Ska försöka komma på lite trevligheter att pyssla med tillsammans med barnen denna regninga fredag.


    gravid - Blir en riktigt skön mjukstart på jobbet för dig då  .
    Jag hoppas ochså att inga förkylningar lr. annat hemsöker oss över påsk som man verkligen kan få de små att sova hela natten och inte amma något.

    Grattis till vinsten, Calibo!, gud så gott och ha det framför sig, jag hade nog ochså valt Italien.


    Stackars lilla Elina, gå från det ena t. det andra, hoppas hon repar sig snabbt nu då. Gott att iaf at hon är feberfri, även om en släng av magsjuka minst av allt är kul....


     


    Alida 060928 & Knut 090321
  • Solaris

    ....Såg nu att Ullen  visst varit härinne nu


    Barbella - Usch det är inget vidare när det går åt det hållet.
    Det jag tänkte mest på  var om du hade lite tips/knep på hur man får barnet att somna om om nätterna, och utan att ammas.


    Alida 060928 & Knut 090321
  • Solaris

    Usch, era stackare gravid, och du som ska börja jobba nu snart ochså, hoppas du får lite möjlighet till lugn och ro och även slipper magsjuka(om det är det som Anton fått)
    Snart ,så ,Ullen, när man minst anar det
    Måste tacka dig för tipset ang. MilQ.se. Håller på att försöka bestämma mig för vilken vaxduk jag vill ha, men det är lättare sagt än gjort, sedan så måste jag köpa nåt mer, inte mig emot dock, för de tar inga ordrar under 190:-....

    Barbella - Tack för tipsen, ska "hårdträna" med nappen(som han sedan några månader tar) , nu när C är hemma i och med påskledigheten så ska vi ta tag i detta nu.
    Positivt är att han inte behövde ammas till sömns igår, utan jag fick gå & vagga och vyssja honom. Tror det var för att C fick lägga honom i söndags då jag var ute på vift med syrran.....


    Alida 060928 & Knut 090321
  • Solaris

    {#lang_emotions_flower}Grattis , Anton på 1-årsdagen!{#lang_emotions_nalle}

    Fina namnval båda de båda små tillskotten, LMH & Heeso!


     


    Ullen - Massa styrkekramar till dig nu, förstår att det känns, pissigt, otåligt och tungt, hoppas vekligen det sätter igång snart.


    Alida 060928 & Knut 090321
  • Solaris

    Usch, lät inget vidare med magsjukor,gravid, har du klarat dig? Du skulle väl börja jobba idag om jag inte missminner mig.

    LMH - Bra att ni pratade med personalen, ibland tror de(vi) i förskolan att barnet nog vill prata om det, men det får ju naturligtvis inte gå  t. överdrift heller och som du skrev är det ju skönt om Simon får en " bebisfri" plats på förskolan. Hoopas det gått bättre idag.

    Det lät ju ändå som lite positiva nyheter, Ullen. Har en kompis som gick över tiden precis som du och hon var öppen tror jag ca. 4 cm. i över en vecka, sedan kom bebisen.


    Här är allt som vanligt.  Har påskpyntat lite i veckan och igår fick jag äntligen bytt gardiner vid matplatsen, efter över 1 år, känns nästan som ett nytt kök tack vare det.
    Ikväll ska vi starta"operation inte äta på natten" ,får se hur det kommer gå. På dagtid matar vi varannan till var tredje tid med mat, fruktpure´,gröt och (lite amning) + att han får gröt precis innan läggdags.
    Skönt iaf att C är hemma så vi kan hjälpas åt.
    I helgen ska vi få komma iväg på tumanhand,  barnen får vara hos farmor & farfar. Har köpt biljetter till Avatar ,bäst å passa på att se den innan den kommer ut på dvd.


    Alida 060928 & Knut 090321
  • Solaris

    Härligt Ullen, håller mina tummar för det verkligen är på G nu, förstår att det varit tröttsamt att gå och vänta.


    Usch sorgligt, gravid, visst blir man nästan i chock när sådant händer.

    Tina Lisa - Stackars liten, hoppas hon mår bättre nu då. Kom ni iväg till Småland och Blekinge till sist?

    LMH - Härligt att kunna äta rök och gravad lax igen nu då.

    Här har vi haft bra annars. Igår var jag och mannen på bio och såg Avatar, jisses vilken bra film, har ni inte sett den så gör det. Helt klart en av de bästa jag sett!
    Barnen var hos C:s föräldrar under tiden och det hade gott rätt bra, första gången vi lämnat bägge två där.
    Sedan slutade ju filmen så sent så vi var inte hemma förräns vi 1-tiden i och med att vi fick hämta barnen inna vi kom hem.
    Ska bli så mysigt att träffa er alla som kommer med på lördag!


    Alida 060928 & Knut 090321
  • Solaris

    Hihi,hi FB är ju som sagt himlans bra! {#lang_emotions_baby}Ett jättegrattis Ullen till lilla killen!!!!!!{#lang_emotions_nalle}Härligt att han äntligen vill kika ut!


    Alida 060928 & Knut 090321
  • Solaris

    Ullen - Alltid lika kul/spännande med förlossningsberättelser, håller med TinaLsia med att dem kan man inte få för många av och efteratt sett bilderna på lille Axel på FB kan jag lugnt säga att jag blev sjuuuukt bebissugen för Knut är ingen bebis längre

    TinaLisa - Hur har det gått för barnen att komma tebax till förskolan efter att varit hemma länge?
    Tror att det kommer nog vara så för mig med i höst när jag börjar jobba, denna gången är jag ju föräldraledig  ett halvår längre än vad jag var med Alida.

    Heeso- Skönt att minifomen hjälpte och va bra att hon går upp i vikt som hon ska. Märta är ju bara för gulligt och det passar så fint ihop med storasysters namn.

    Lina - Kul att se dig igen, såklart du ska hänga med oss  ändå!!!!


    Synd att du inte kan komma med till Barbella, men det kommer förhoppningsvis fler ggr.


     


    Jag har varit själv med barnen i 2 nätter nu då C har varit iväg på en jobbresa och kan lugnt säga att man är helt slutkörd dagtid. Knut vaknar ju fortfarande flera ggr /natt och inte för att han är jätteledsen utan för att han ska ammas/snutta, vi fick ju nästan kläm  på att han inte fick ammas till sömns, men nu är vi på ruta ett igen....
    "Enda"positiva är att han börjat dricka välling och igår drack han 75ml så det känns toppen.


    Alida 060928 & Knut 090321
Svar på tråden *Snackis 10*