Inlägg från: prilset |Visa alla inlägg
  • prilset

    Änglabarnlådan på facebook

    Jennycecilia skriver:
    För några år sen delade spädbarnsfonden och gruppen små änglar på sig av just denna orsak. Om man mister ett barn så ställer spädbarnsfonden upp på föräldrar som förlorat sina små barn. Oavsett vilken religion men har eller vilket parti man röstar på.

    Hej Cecilia och alla andra inne i denna disskussion. Jag vill bara säja Hej och berätta att Föräldrarföreningen Små Änglar www.smaanglar.org är även en ideell organisation som är politiskt och religös obunden. Namnet tillkom när föreningen startade 1997 och vi som sitter i den nya styrelsen (sen 2006 )ville inte ändra den. Vi pratar inte om om våra änglar i himlen, utan in allmänhet för vi tycker att det är ett fint sätt att benämna oss som änglaföräldrar vad man än tror på. Vissa vill tänka att ens barn är i himmlen andra ser det som en plats i "sommarlandet".
    Hur vi en tänker så är tanken med en änglalåda fin och jag har erfarenhet att det uppskattas ifrån de föräldrar som kommit in tidigare i graviditet (typ 26-34 veckor) till förlossningen och inte varit redo för att deras barn ska födas ännu . Dvs de har inte köpt kläder ect. När vi har givit, har vi gett en låda med naturella kläder, gosedjur ect har det uppskattats mycket.
    Varm kram till er
    Pärnilla med sin *Tindratös* och tre barn på jorden.
  • prilset

    JennyCecilia: Tack för dina tankar och jag hoppas att du kan finna stöd hos dina nära och kära och att du kan tänka hur du än känner, kan finna ro med din sorg och saknad över din/er din dotter
    Kram Pärnilla

Svar på tråden Änglabarnlådan på facebook