Inlägg från: Skumboll |Visa alla inlägg
  • Skumboll

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Nu vore det inte fel om jnys randiga kommer.... det suger lite i köptarmen nämligen!


    Fick tag på ett par meter av miniskunks hjärtvelour på tradera, har hört att den ska vara så fin och blev ju tvungen att testa. Kan pojkar ha den eller känns det fööööör tjejigt?
    ♥ Simon ♥
  • Skumboll
    plura skrev 2010-05-05 12:41:21 följande:
    Har egentligen inga pengar, men MÅSTE ha lite ränder. Väntar otåligt!
    Lillemannen bryr sig inte, så länge det inte är färgglada kläder med mycket mönster. Brunt och vitt borde kanske funka...även om det är hjärtan. Ett par muddisar ska han få i alla fall... 
    ♥ Simon ♥
  • Skumboll
    plura skrev 2010-05-05 12:50:57 följande:
    Skumboll: Ja hehe egentligen har jag också överskridit tygkontot men jag måste handla lite mer Såg att mjuka tyger skulle få in ränder också -får bli lite tygprover därifrån. Tror att det blir schyssta muddisar i "hjärt-tyget".
    Kikade också på MJs ränder men det är ju interlock. Alla ska envisas med att göra interlock, jag vill ju ha jersey! Däremot så vill jag gärna ha några meter av hennes enfärgade frotte!
    ♥ Simon ♥
  • Skumboll

    Kattenkorven: Du har fått ett bra svar från FridaS. Men jag vill ändå tillägga att interlock är 100% bomull medan jersey består av bomull och lycra. Jag tycker jersey håller passformen betydligt bättre än interlock.


    ♥ Simon ♥
  • Skumboll
    lilla sol skrev 2010-05-07 13:36:32 följande:
    Vet du om det kommer ränder både i interlock och jersey?
    Såhär står det i hennes nyhetsbrev daterat 8e april;
    "Nyheter som väntas inkomma i april är Fordons tyget i blått, grönt, rött och gult med vita fordon. Samma färger i nytt stjärntyg med vita stjärnor och även randigt, med 3 cm färgade ränder (samma färger) och 1 cm vita ränder. Alla dessa tyger kommer i Jersey och sedan blir det några andra färger i interlock dessutom."
    ♥ Simon ♥
  • Skumboll
    lilla sol skrev 2010-05-07 14:03:18 följande:
    [ang ränderna igen] Jo jag läste om nyhetsbrevet nyss - och min tolkning är att det kommer både ock, men jag tror nog inte det är så. (Det har ju kommit jersey-stjärnor men inga interlock-stjärnor)
    Njä, verkar ju som att det bara är fordon i interlock. Och helt andra färger än i jerseyn dessutom. 
    ♥ Simon ♥
  • Skumboll
    Tjej 83 skrev 2010-05-07 14:59:57 följande:
    va i stan idag o skulle köpa tyg o tyll o sy klart syrrans klänning... men råka få med 3 par skor hem med  inte meningen men de va så fina haha ska man förtvätta tyll eller...??
    Man kan aldrig få för många par skor...
    ♥ Simon ♥
  • Skumboll

    Idag skulle jag sy en födelsedagspresent... och smart som jag är tänkte jag att jag skulle testa att få kantbandet i CPn tredubbelt med råkant på baksidan (var väl Gobli som tipsade?). Det skulle jag inte gjort, fy vad missnöjd jag blev och inte uppförde sig maskinen heller. 


    Såhär i efterhand undrar jag vad jag tänkte med när jag testade på ett sånt projekt, födelsedagsbarnet fyller ju imorgon så inte hann jag sy något nytt heller. Aja, han lär inte bry sig i alla fall. 
    ♥ Simon ♥
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd