Inlägg från: uppochner |Visa alla inlägg
  • uppochner

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    plura skrev 2010-12-30 21:02:52 följande:
    Vad är borstad bomull egentligen?
    Har tittat på den med fattar inte ;D
    Jag antar att de har ruggat upp den lite.
  • uppochner
    Saria skrev 2011-01-02 14:16:52 följande:

    Jag har en idé om att samla ihop till en jättestor träff på vastkusten (kungsbacka/göteborg) för oss som i första hand syr till barn. Så stort som möjligt och med möjlighet till övernattning. Allra allra helst skulle jag vilja locka med någon som kan sälja lite sköna tyger på plats också. =) Tänk en hel helg utan en familj som behöver uppmärksamhet och inte en hushållssyssla i sikte! Bara byta erfarenheter, mönster och idéer...

    Skulle ni nappa på det? Ska jag anstränga mig?


    Jag vill! Bor i Borås och det är ju perfekt lagom nära.
  • uppochner
    Kaja skrev 2011-01-04 14:50:10 följande:
    Men shit! Jag kommer att bli tokfattig! Jag ÖNSKADE att Stoff&Stil skulle öppna i någorlunda samma sida av Göteborg som jag bor. Och vad händer! De öppnar i Bäckebol till våren! Det är ju för sjutton granne med mig. Ja, nästan i alla fall. Det kan inte ta mer än 35 minuter att promenera dit. Tur att man inte är mammaledig längre, för då vet jag vart alla barnvagns-prommisar skulle varit förlagda!
    Då kan man ju passa på att åka till IKEA samtidigt och det kan ju bli riktigt farligt ; ) (Dessutom kan gubben passa på att gå på Biltema, ännu farligare...)
  • uppochner
    Du och Jag ver2 skrev 2011-01-26 17:28:38 följande:
    Bar för att så var jag också tvungen å jämföra molnen nu - å molnen i sig är ju inte i lika form. Däremot så är ju antalet moln/rapport lika. Likaså storleksmässigt å så ligger de på samma ställe osv. Men det är inte ett plaggiat rakt av, har svårt att tro att Jenny kommer att vinna rättsligt, tyvärr.

    Som Pejgan skriver så är hon ju inte heller först ut med moln.

    Tänkte på det när jag fick hem stuvpaketet igår - det var ju blått stjärntyg - är ju ruggigt likt Lindex (eller om det var Kappahl kanske) tyg de hade för nått år sedan. Var ju i princip lika!

    Jag fick lära mig i skolan när vi diskuterade mönster att ändrade man en söm - så räknas det inte som plagiat (vi diskuterade hur mycket man fick härma efter det man såg på modevisningar etc). Det lät väl vara nått liknande som gäller i mönster världen?
    Jag tror att det är som du säger att man måste inte ändra särskilt mycket. Därför är det i stort sett helt bortkastat att mönsterskydda kläder. 
  • uppochner

    Om man beställer från worldwidelabel, betalar man först då samtidigt som man skickar iväg sitt förslag eller betalar man först senare. Om man inte vill ha logga utan mer som en sådan etikett som man kan köpa på mina namnband. Skickar man ändå ett förslag. Jag tycker att de har en väldigt knepig sida så jag fattar inte riktigt hur det går till.

  • uppochner
    Knastroll82 skrev 2011-01-29 16:56:00 följande:
    Du genomför först köpet och betalar, sen mailar du en korr till dem. De återkommer efter någon/några dagar och ger besked om din korr funkar eller inte.
    Ska du ha enkel lapp med bara text väljer du det alternativet. (text only) Dessa går att få med två (botten och text) eller tre färger (olika alternativ och givetvis olika priser)
    Vill du ha fler färger, eller vikning, så måste du välja artwork design.
    Tack för ditt svar! Nu fattar jag : )
  • uppochner
    plura skrev 2011-02-03 14:26:20 följande:
    Symaskinsköp
    Tittar på smd är Brother en bra maskin? 
    Tycker att innov  Is-  20Le, eller 30, eller 50, eller 350SE  verkar intressanta -hade mycket roliga sömmar för pengarna helst den sistnämda.
    Nån som har en och kan tycka till. Den 350SE är egentligen alldeles för dyr, men är den bra så kan det ju vara värt det i längden tänker jag.
    Fattar man föresten instruktionsboken? 
    Jag har en 350 SE som jag har köpt därifrån och jag är jättenöjd. Trådklippen och att lyfta pressarfoten med knät är suveräna. Instruktionsboken är ju på engelska men så lätt att man inte ens tänker på det.
  • uppochner

    Är det någon här som registrerat varumärke?
    Vilka klasser har ni då valt? 

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd