Inlägg från: uppochner |Visa alla inlägg
  • uppochner

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    plura skrev 2010-10-08 16:00:22 följande:
    Vilken längd är det på dragkedjan?
    Ska ändå beställa tråd och då kan man ju ta nån dragkedja med.
    Min är 50 cm lång. Men jag har ju inget hå för bältet. Men med den längden är det väldigt lätt att lägga i och ur bebisen.
  • uppochner
    gewjyn skrev 2010-10-11 08:37:39 följande:
    Menar du typ ett bärskydd att trä över barnet och selen eller en påse att bära lite extra småprylar i? Jag har inte mönster på något av det, men bärskydd har jag sett i någon blogg och en liten extraväska kan inte vara så svår att knåpa ihop och fästa på midjebältet under barnet.
    Jag menar en sådan man kan ha över barnet så att det inte ska frysa. De små benen sticker ut och jag har ingen gigantisk jacka som räcker till båda. Kommer du i håg vad bloggen heter?
  • uppochner

    Jag startade denna tråd men ingen har svarat. Ni kanske kan hjälpa mig?

    Jag bloggar på blogspot. De har en funktion länkst upp på bloggen där man kan klicka på "nästa blogg" då hamnar man hos någon annan. När jag klickar där så kommer jag till spanska, amerikanska, franska bloggar osv. Jag har en syblogg och jag har sett att andra som har det och man klickar på nästa blogg på deras sida så kommer man till andra pysselbloggar och åtminstone svenska bloggar. Det vill jag att det ska vara med min också. Har jag missat en inställning? Jag förlorar ju läsare på så sätt för jag antar att andra som har sybloggar på sätt inte hamnar på min.


  • uppochner
    Lind1981 skrev 2010-10-15 11:34:25 följande:
    Fina!!!  Helsköna mönster.

    Nu har jag lyckats knåpa ihop snuttefiltar...de blec 50*50 cm för att tyget skulle räcka. en blev till dottern och en får gå till hantverksmarknaden.
    Mysigt med snutte! Den hade min stora dotter gillat för hon vill ha allt som är rosa och har kitty på sig : )
  • uppochner

    Jag klipper ut alla mina mönster i ganska hårt papper som jag har på rulle men skulle vilja skära ut i någon stabilare plast för att det skulle göra utritandet mycket effektivare. Någon som har tips på material?


  • uppochner
    Ogabinne skrev 2010-10-15 21:31:12 följande:
    Jag använder också bakplåtspapper när jag ritar upp mönstret, sen överför jag det på tapet.
    Jag för också över alla mina mönster för att kunna spara dem lättare. Jag använder icas smörgåspapper på rulle annars när jag ritar av mönster.
    Men jag skulle helst vilja ha något superstyvt. Mitt papper är ändå relativt bra men det kunde vara ännu bättre ; ) 
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd