Inlägg från: uppochner |Visa alla inlägg
  • uppochner

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Ogabinne skrev 2010-10-23 21:12:39 följande:
    Jag har för mig, (kan också vara ute och cykla ) att det har med reflektionen i ljuset att göra? Den blir mattare när den är vänd nedåt.
    Ja, det är ju därför men egentligen tycker jag att det är mysigare att klappa medhårs på tyget när det sitter på en bebis. Oftast blir ju färgerna bättre när luggen är uppåt men det här tyget blir som sagt sämre.
  • uppochner


    Ett par brallor som jag sydde för ett tag sedan men som passade först nu eller egentligen hade nästan blivit för små redan. Det är ju hopplöst var små bebisar växer ur kläder = ) 
  • uppochner
    tinni78 skrev 2010-10-25 20:11:35 följande:

     


    Här kommer hoodtröjan som jag skrev om här i tråden i förra veckan, det finns fler bilder och jag har skrivit om den i min blogg.

    Är det någon som har sytt någon av hoodtröjorna i Ottobre 4/2010 i storlek 62-92?
    Jag gillade den för den är rosa men ändå tuff med det blå!
  • uppochner

    Äntligen så har jag kunnat hämta min overlock! Det tog längre tid för dem att hinna fixa den än vad jag tänkte att det skulle göra! Men i morgon ska jag sy. Idag var jag på café med goda vänner och det kan ju också behövas ibland : )


  • uppochner

    Lite OT men ni som har blogspot, har ni gjort något speciellt för att man ska hamna i samma genre som er blogg när man trycker på "nästa blogg" på er sida. Dvs att ni har en syblogg och trycker man på nästa så hamnar man på en som också skriver om sömnad eller handarbete. När man trycker nästa på min så hamnar man ute i världen. Men när man trycker nästa hos andra så hamnar man på svenska sidor.


  • uppochner

    Jag gjorde ett riktigt bra fynd på en loppis idag. Boken "Sy barnkläder av mjuka tyger" + ett fint bomullstyg på 1,5 meter för 
    det ynka priset 10 kronor... Boken hade hela och fina mönsterark och såg ut att vara i nyskick. Så nu är jag nöjd = ) 


  • uppochner
    sarahl skrev 2010-10-30 17:58:15 följande:
    var in o kikade på din blogg.
    fudnerade lite på tygerna du köpte i borås. jag skall ju till älvsjö o undrar om alla muddarna var från eslöjd o är dom bra? o vad de kostade,
    vad hade jenny för mässpriser på sina tyger?
    Ja, muddarna är därifrån men jag köpte dem på symässen i Borås. Jag gillar materialet i dem men just bland de här så var det framförallt den bruna som inte klarade sig i tvätten färgmässigt utan blev randig. Jag vet inte hur de är generellt sett eftersom de var de första som jag köpte.
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd