Inlägg från: Pumpalicious |Visa alla inlägg
  • Pumpalicious

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Fick hem bokstavstyget och svamparna från Mjukatyger idag. Bokstäverna är helt helt helt sagolika, jag vill redan ha mer fast jag inte ens börjat klippa i mina två metrar

  • Pumpalicious

    Är det inte typiskt att barn ska bli sjuka precis i fel tidpunkt jämt? Denna helg är jag som sagt helt ensam och då går båda och får 39graders feber. Att ens testa sy känns inte värt!!

  • Pumpalicious
    Ogabinne skrev 2010-11-13 12:42:16 följande:
    Pumpa, åh nej! Vad typiskt! Hoppas de kryar på sig fort de små liven!

    Min lillasyster är för härlig. Hon är 15 år och har lite svårt att tro att mammas generation hänger med hennes. För ett tag sedan ville hon ha en bergsprängare och frågade mamma om hon visste vad det är tex. Mamma var 15-25 under 80 talet och växte därmed upp med bergsprängare.

    Nu ringde hon mig då hon vill att jag ordnar balongmodell på en kjol hon har, och hon vill ha elastiskt runt benen. Ja då måste vi ha resår svarar jag, jag har en smal men du kanske ska köpa en som är så bred som du vill ha kanten sa jag. Ni kan väl kolla om det finns på Jysk när ni ändå ska dit?
    Hör hur hon vänder sig om till mamma och säger "mamma vet du vad en resår är?".

    Underbara unge!
    Haha
  • Pumpalicious
    Fiffa5 skrev 2010-11-13 14:14:11 följande:
    Jag brukar använda mönster från Ottobre 1/2010, nr 6 och 22. De tycker jag funkar utan att ändra, men det kanske beror på hur barnen ser ut lite.
    jag tycker meedoms mönster är bra grundmönster, sålänge man vet att dom är cirka en storlek större. Alltså deras 86or är som en 92a
  • Pumpalicious

    jag har hört att alla sömmar ska va utåt på premmiskläder, dom har så känslig hud

  • Pumpalicious

    Tänkte bara tillägga att mina barn är uselt inplanerade. Den första är född Dec 07 och den andra Januari 09. Så även om det bara ör 13månader mellan är det 2 hela skolår :-/

  • Pumpalicious

    Jag tycker om svamparna, precis som dom är.
    Tycker inte att alla tyger måste ha stora tryck, ombyte förnöjer. har klippt ut bodys av min lilla meter jag köpt, tror det kommer bli fint!

    Bokstäverna är däremot lite mindre än vad jag trodde, men jag är ändå kär i det tyget!

  • Pumpalicious

    Jag tyckte Znoks oceantyg var superfint i turkos/röd. Det ska bli fina tröjor till mina små

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd