Inlägg från: Pumpalicious |Visa alla inlägg
  • Pumpalicious

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    MrsMumrik skrev 2010-11-09 17:10:59 följande:
    Pumpalicious - hur bokar man plats på julmarknader?
    Man får leka lite dektektiv och försöka klura ut vem som är ansvarig för marknaden, vilket inte alltid är det lättaste och sen helt enkelt kontakta denna och boka in sig.
  • Pumpalicious

    Planerar julklappar och tänkte ge mig på att sy mjukisbyxor till nästan hela tjocka släkten. Någon som vet något bra mönster till vuxna?

  • Pumpalicious
    plura skrev 2010-11-11 09:48:09 följande:
    Är elefanterna lika fina i färgen som de ser ut att vara på bild?
    Jag hade faktiskt tänkt köpa petrol elefanter på mässan men blev besviken på färgen och avstod. Jag tyckte den var mörkare och grumligare i verkligheten
  • Pumpalicious

    På fredagar hämtar jag barnen tidigt från förskolan. Maken är borta hela helgen och jag har endel som behöver sys. Är man en dålig mamma om man syr fast barnen är vakna? Jag brukar sy när dom sover, men funderar på att ställa ut maskinen i köket så jag kan sy och ändå vara nära dom... Hur brukar ni göra?

  • Pumpalicious
    Skumboll skrev 2010-11-12 10:02:45 följande:
    Dålig mamma? Absolut inte! Accepterar de bara att du sitter vid symaskinen så kör på, de kanske till och med vill pyssla med något eget...?
    Dom är så små ännu att dom inte fått upp ögonen för pyssel även fast mamman tjatar :-P
  • Pumpalicious

    Problematiken kan tänkas ligga i att jag har en 3åring och en 2åring. Dom ska ha samma av precis allting. Jag får nog skaffa mig en identisk nåldyna till helt enkelt

  • Pumpalicious

    Och appråpå oansvarig så tar jag nog priset.
    Medans min brodyrmaskin broderade passade jag på att tassa ut i köket för att hämta ett glas vatten. Självklart blev sonen väldigt nyfiken och stoppade fingret i maskinen och fick nålen på sig. Som tur var gick nålen av och inga ordentliga skador - men det tenderar ju att bröda ganska mycket från fingertoppen. Aldrig har jag haft sån ågren som då!

  • Pumpalicious
    Ogabinne skrev 2010-11-12 12:45:03 följande:
    Hehe du har det också så? Här ska det också has likadant av precis allting. Leksaker, mat, kläder. Nåde mig om jag råkar hälla upp liiite för lite saft i det ena glaset, eller köper likadana kläder fast olika färger osv, det blir jag snabbt varse om.
    Nu får man igen för att man skaffade täta barn

    (Fast den problematiken kanske gäller otäta syskon med?)
  • Pumpalicious
    Ogabinne skrev 2010-11-12 12:49:40 följande:
    Haha eller hur!
    Min syster och jag har 9 år mellan oss, och vi hade iaf inte det problemet.
    Här skiljer det 21 månader mellan kidsen, vilket jag tycker är alldeles lagom medans jag tycker det är alldeles lagom. Och du har väl ännu tätare mellan dina?
    Mina är det 13månader mellan. På både gott och ont måste jag säga. Det är sjukt underbart att se det starka band dom har till varandra, hur dom backar upp varandra om något annat barn gör något dumt mot en av dom, hur dom pussar varandra godnatt och saknar varandra när dom är ifrån varandra. På någotsätt blir det nästan en "tvillingrelation" mellan dom.

    Men sen finns det dagar/veckor när allt är kaos. Det är bråk och slagsmål konstant!!
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd