Inlägg från: Humleblomstern |Visa alla inlägg
  • Humleblomstern

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Superfin mössa !
    Ja, till mössor tycker jag att jersey med lycra blir bäst, de håller liksom formen bättre och blir lite smidigare.

  • Humleblomstern
    Fiffa5 skrev 2011-01-01 19:43:49 följande:
    Jag hittar ingen info på SMDs hemsida som säger att de inte kan leverera till Sverige. Är det ngn som verkligen vet hur det  ligger till med detta?? (Har iofs mailat dem och frågat men vill helst veta NU!)  
    Jag vet! Jag gjorde en beställning för ca en månad sedan, betalade och allt, men nix det blidde ingen maskin för mig därifrån. Janome har blockerat beställningar från SMD till Sverige.
  • Humleblomstern
    Fiffa5 skrev 2011-01-01 20:11:29 följande:
    Klart du får, om du orkar vänta tills Maj. Tror vi kommer bila över till Skottland då.  Jag ska försöka komma ihåg att fråga runt här i tråden innan jag åker om ngn vill passa på att beställa ngt (dock inte symaskiner, det har vi inte plats för i bilen).
    Hå hå... Jag är lite sugen på en kantbandsapparat för lite smalare kantband...
  • Humleblomstern

    Po.P. har som en ribbad trikå som jag tycker är så himla fin och perfekt till pyttesmåttningkläder eftersom den är så stretchig,  Vet ni om den typen av trikå finns att få tag på någonstans? Tex den här bodyn är sydd i det tyget:
    www.polarnopyret.se/sv/Admin-Pages/Enova/Produktvisning/&colorid=2504990&sectionid=clothes&subsectionid=eco

  • Humleblomstern
    virre80 skrev 2011-01-04 08:41:34 följande:

    Är det någon som vet skillanden på janome coverproCP och CPX, är det ens någon skillnad??    Dåligt av mg-tyger att inte göra något "eget" tryck...


    Det verkar bara vara några små förändringar. På CPX finns en snabbknapp för justering av trådspänningen och så verkar det som om det tillkommit en markering på pressarfotsknappen.
  • Humleblomstern

    Jag associerade direkt till Gunilla Axéns moln första gången jag såg JNY:s, och blev lite förvånad över att JNY:s tyg inte anses bryta mot upphovsrättslagen. Hur mycket måste designen skilja egentligen?

  • Humleblomstern

    Ok, så det räker inte med att bara sno en idé, det måste vara exakt lika. Och du har rätt, det finns massor av "nästan-kopior" lite här och var. Men visst hade Po.P. patent på sina ränder...? Jag har för mig att det var någon konflikt kring det nämligen. Jag tänkte också på aporna. Man blir inte direkt sugen på att beställa trots att de var ganska fina.

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd