Inlägg från: gewjyn |Visa alla inlägg
  • gewjyn

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    När ni ändå är inne på bloggar; hur gör man för att kolla varifrån besökare kommer? Jag har en räknare från susnet, men har den bara att visa antal besökare per dag och vecka. Det står i informationen att man ska kunna se varifrån besök kommer också, men hur gör man? Kan man göra det i efterhand?
    Min blogg: www.veleblogg.blogspot.com/

  • gewjyn
    virre80 skrev 2010-05-27 08:40:23 följande:
    Är det någon som vet var tusan man kan få tag på färgade tryckknappar? Gärna lite pastelliga färger?  Har letat men inte hittat något   Samt ska nog beställa mer namnband, funderar på att byta färger har svart med turkos text nu... Fina grejer Gewjyn, gillade verkligen djungelsetet, är det knepigt att sy omlottbody, blir en till släkting i höst
    Tack Det som är knepigt med att sy en omlottbody är väl att det är så mycket kantband att sy på, men annars är det väl som att sy vad som helst. Mönstret kommer från någon Ottobre, vet inte vilket nummer just nu, men det går ju att leta reda på på hemsidan. Det går åt ganska mycket mer tyg än till en vanlig också, kan ju vara värt att tänka på...
  • gewjyn

    Jag är i chocktillstånd! Efter mycket krångel med beställningen hos S&S lyckades jag äntligen få iväg beställningen i onsdags, idag kom paketet :-O
    Väldigt lägligt, dock, eftersom vi är barnfria i helgen nu kan jag sy sy sy

  • gewjyn

    Gynthers bok är nog stor i storlekarna. Jag har bara sytt skjortblusen därifrån än, men jag ritade av mönstret från 1-års arket till min tvååring som har strl 92/92 i vanliga fall och det var lagom, lite kort, men fullt tillräckligt bred.

  • gewjyn
    Jalapeno skrev 2010-06-10 00:33:46 följande:
    jag beställde från stoff coh stil sent på fredagseftermiddagen och paketet fanns redan att hämta idag. Så snabba har dom aldrig varit tidigare!
    Jag blev också helt chockad när jag beställde sist. beställde tisdag kväll och hade paketet på fredagen
  • gewjyn

    Är det någon som har testat att göra singoalla efter modell nr 11 i Ottobre 1/10? Det ska ju vara med smock, men ja tänkte testa att sy den med en smal resårkanal istället. Får se när jag hinner med det, dottern har vaknat och hittills vägrat prova solhatten jag sydde medan hon sov.

  • gewjyn
    gewjyn skrev 2010-06-18 15:01:40 följande:
    Är det någon som har testat att göra singoalla efter modell nr 11 i Ottobre 1/10? Det ska ju vara med smock, men ja tänkte testa att sy den med en smal resårkanal istället. Får se när jag hinner med det, dottern har vaknat och hittills vägrat prova solhatten jag sydde medan hon sov.
    Jag sydde en efter det mönstret igår och det blev helt ok. Fast jag vek bort två cm i den kanten som är "mot vikt kant" på mönstret och jag tror att man kan ta bort lite till utan problem, för det blev mycket tyg i halsen när man drog i resåren. Jag provsydde i en psykedelisk MG-trikå, får se om jag lägger upp en bild sen. (Man kan ju lätt ta bort lite på bredden på ärmen också, förstås, det kommer jag göra nästa gång)
  • gewjyn

    Hur långt klarar man sig på 1000m trådrullar i en OL/Coverlock? Jag har bestämt mig för att slå till på Singers kombimaskin och då måste jag ju ha tråd också, och det känns inte ekonomiskt att köpa tråd till coversömmarna på kon, det blir ju massor Förvånad

  • gewjyn
    Kaja skrev 2010-06-29 10:01:03 följande:
    Skräp! Mjukatyger hade 20-30% rabatt på hela sortimentet till och med igår. jag hade lite "stapel"-varor som var slut, så jag tänkte beställa... men så glömde jag... Tja, då får det bli lite dyrare i stället då!
    Jag kom ihåg Hoppas den nya OL-en är räsersnabb, för nu har jag snart tyg överalltFörvånad
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd