Inlägg från: tinni78 |Visa alla inlägg
  • tinni78

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    plura skrev 2010-04-22 23:49:28 följande:
    Parkerar här -vill också ha singoalla tips Kuul! att det blir robotar. Röstade på de svarta -grymt snygga! Ni som har bloggar (men inte länkar) -hur ska jag hitta till er? Blir ju så nyfiken ju
    De flesta har sin länk i presentationen och har dom inte det vet inte jag heller hur man hittar till bloggen.
  • tinni78
    stor grön drake skrev 2010-04-24 07:42:47 följande:
    Är det bara jag här som inte gillar overlock? Jag har tillgång till min mammas när jag vill, men vi kommer inte överäns. Det är så illa att jag hellre kör på sick-sack och raksöm/trikåsöm än använder overlocken...Vilken tur att det går bra att sy mössor utan dragon-pup.blogspot.com/2010/04/poster-boy.ht...
    Jag är precis tvärtom och ändå har jag den enklaste overlocken och en lite bättre hushållsmaskin men den kommer jag inte riktigt överens med.
  • tinni78
    mamma på vift skrev 2010-04-25 20:30:44 följande:
    Jag kör på 2 cm tjockt. Det är det enda som jag lyckats få tag på, men 1 cm hade varit perfekt!
    Var kan man köpa skumgummi? Kan man sy i 2 cm tjockt skumgummi med en vanlig symaskin?
  • tinni78
    Skumboll skrev 2010-04-26 09:49:03 följande:
    Såg i utskicket från jny att fordonen snart finns att beställa, men så skrev hon ingenting om de randiga tygerna som jag ville ha mest av allt. Blä.  
    Jag trodde jag hade anmält mig till det men det hade jag tydligen inte för jag har inte fått något. I vilka färger kommer fordonen?
  • tinni78
    Tjej 83 skrev 2010-04-27 21:08:50 följande:
    ...i bloggen.... tycker synd om mig, gick i mörkret o trampa på nåt o skar mig i foten... klantigt
    Var hittar man bloggen, jag vill också se!
  • tinni78
    Tjej 83 skrev 2010-04-28 05:36:31 följande:
    på min sida  men ja kan skriva här med :)www.hemmafix.blogspot.com
    Tack! Vilken fin klänning

    Idag blev det vab, båda barnen är sjuka. Jag som hade tänkt hinna sy lite under tiden dottern var hos dagmamman. Nu får jag väl försöka klippa till lite och kanske sy något när hon sover istället.
  • tinni78

    Idag kom Prymtången som jag beställde från Bibbi här om dagen. Hur har jag klarat mig utan den tidigare den var ju underbart bra, något helt annat än att banka knappar från Stoff & Stil.

    Nu funderar jag bara på hur jag ska ha råd att köpa ett hemligttygpaket från Jny, jag skulle så gärna vilja ha det men har tyvärr inte råd den här månaden .


  • tinni78
    Millimina skrev 2010-04-29 11:29:45 följande:
    Haha, jag såg ju framför mig precis när jag hade börjat tygknarka hur jag till slut skulle bli hemlös efter att ha förköpt mig på tyger! "passa er barn, sådär blir man om man börjar tygknarka" skulle mammorna varna sina barn när de gick förbi mig på min filt på stan, med tiggarskylten: will work for fabric!
    Ja om det handlar om risken att göra slut på alla pengar på tyg så finns det stora risker med det. Och för att inte tala om vad alla symaskiner och tillbehör kostar. I november förra året ägde jag inte ens en symaskin och sedan dess har det bara gått utför. Snart blir det nog som för senaste familjen i Lyxfällan, att jag inte får ha tillgång till ett konto där maken delar ut fickpengar.

    Det borde finnas en varningstext på den här tråden .
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd