Inlägg från: emmize |Visa alla inlägg
  • emmize
    Skumboll skrev 2011-01-21 10:33:51 följande:
    Kan tro att hon själv läser tråden...
    Inte enligt hon själv...
  • emmize
    Skumboll skrev 2011-01-21 11:37:46 följande:
    Men så har det väl varit tidigare, folk som har klagat och rätt som det är får man ett mail. Riktigt trist om det är någon som tipsat, faktiskt. 

    Jasså, det har jag inte fått med mig. Men jag håller med om att det är trisst. Men samtidigt kanske bra, för nu har jag ändrat uppfattning om henne. Hon bad m ursäkt å va jättetrevlig


    Men som sagt nå "tjallare" behövs inte tycler jag....känns som att man är tillbaka i skolan eller nåt liknande.

  • emmize

    En liten fråga bara. Hur snabbt brukar man få paketet från stoff och stil? Hinner jag få beställningen innan helgen om jag skickar iväg idag? Eller det kanske är för mycket begärt...

  • emmize

    Vad less jag blir. Saknade ett tyg när jag beställde från MjukaTyger sist och fic ett mail om att hon skulle skicka det samma dag. Det är nu 2 veckor sen och jag har fortfarande inte fått nåt Mailade idag och fick ett automatiskt svar om att hon va på semester. *suck*

  • emmize

    Jag har blivit bedd att sy en vändbar mössa...
    Nån som gjrt en sån?
    Är alldeles för trött för att tänka hur jag ska lyckas göra en snygg sån. Nån som har nån bra förklaring?

  • emmize

    Tnkte bara höra hur det går med tyget där som det pratades om att trycka upp, som vi skulle gå ihop och beställa av. Går det framåt eller??
    Nån som vet?

  • emmize

    Vad kul att höra att det ändå är på g med tygerna. Synd att det inte blev nåt med den finska tjejen för hennes tryck är jag verkligen förälskad i!!!
    Tur att vi har våran Knastroll då som är så duktig.
    Tror inte heller att man kan ha för många olika att välja mellan. Det ska bli spännande att se vad det blir för nåt mönster tillslut.

  • emmize

    Då jag behövde brunt molntyg omgående så skickade jag sambon på OT. Nu när jag tog ut det från torktumlaren så ser det ut som att det är tvättat minst 20 gånger. Det har en ljus rand längs hela tyget + att det ser fläckigt ut och blivit tvättluddigt!!!
    Ska det verkligen bli såhär!!???
    Har god lust att fara tillbaka och klaga, men lär ju inte få nå pengar tillbaka då jag tvättat det :-/

    Nån annan som provat deras tyg??

  • emmize
    lindalake skrev 2011-02-11 06:31:05 följande:

    spelar väl ingen roll om du tvättat det, håller inte varan för det normala så är de ju skit. men om du inte har tvättat enligt tvättråd kan de vara kinkiga med det. har aldrig handlat från dem så vet inte hur de brukar vara


    Nä det kan man ju tycka. Jag har dock följt tvättråden. Ska fara och prata med dom och hoppas att jag får tillbaka pengarna...
    Jag som så gärna ville ha tyget!!! Obestämd
  • emmize
    lokisse skrev 2011-02-11 16:32:17 följande:
    randen är nog en solblekning i väcket fran "rullen" tygen ligger ju oftast dubelvikta och utsäts för sol pa vecket det ser ut som om det tappat färgen just där. det borde dom helt klart ta tillbaka för det är dom som lagrat det fel i sa fall
    Jo det är i vecket som det är blekt.
    Pratade med en på OT (Olssons Tyger Flört) idag och hon sa att jag skulle komma in med tygerna imorgon så skulle jag få nytt tyg, men det känns inte som att det ger så mycket då säkert resten av tyget på rullen är likadant. Vill inte ha det öht nu känner jag.
    Hoppas att jag kan få tillbaka pengarna, annars får jag köpa nåt helt annat tyg tror jag...och istället skänga in en beställning hon jny.
    Nån som kan dela med sig om hur molntygerna därifrån är. Håller dom bra i tvätten?
  • emmize

    Beställde tyg för över 1 månad sen och när paketet kom så saknades det ett tyg vilket skulle skickas dagen efter. Enligt försäljaren så är det skickat, så det måste vara posten som tappat bort det. Idag kom det äntligen i lådan.
    Kan lova att jag hade varit lite mer nöjd ifall det låg nåt mer där än bara tyget, men nej, ingen slags kompensation.
    Är det kanske jag som förväntar mig för mycket som hoppas på kompensation då jag fått vänta så mycket på tyget????
    Vad tycker ni?

  • emmize
    Titinea skrev 2011-02-15 20:32:37 följande:
    Hmm. det verkar vara troll som jobbar på posten i år. Jag fick tre rullknivar bortschabblade i posten. Och nu har hon slut så jag måste vänta en till vecka innan hon kan skicka en ny. Sista rullkniven fick jag bara ett tomt kuvert med lite rivet i kanten. Så kniven måste ha vandrat ut eller nåt. Konstigt! Jag beställde en skärmatta samtidigt från samma ställe och fick den på en gång. Få se om jag får någon kompensation för att ha väntat 1 månad extra.
    Men just det stället du beställt från har jag upplevt som lite snål men kompensationer.

    Vad irriterande. Och att dom schabblat bort 3 st!!! Otroligt.
    Så irriterande. Och att dom schabblat bort 3 st. Det låter ju konstigt faktiskt....

    Jag tycker att man borde vara rädd om sina kunder och vilja ha ett bra rykte. Därför borde man skicka nån slags kompensation när det blir fel. Men men, det är ju deras val... Och tydligen verkar inte det vara så viktigt.
  • emmize

    Nä, fast det va ju hon som gjorde fel från början och glömde att skicka med tyget i min beställning...och om jag lyssnar på andra som det hänt för så har dom oftast blivit kompencerade med nåt...
    Hursomhelst så är det inte mitt tyg ens, sambeställde med en annan tjej, så det är inte för det att inte JAG fått nån kompensation...men jag tycker ändå att man ska vara rädd om sina kunder.
    Nu ska jag släppa det här och gå vidare och inte bli förvånad alls nästa gång det händer

  • emmize

    En snabb fråga. Har lagt in beställning hos jny nu i helgen, men har inte betalat än...och beställde nu igen. Kryssade i "samfrakt" visst betalar jag bara en frakt då?
    Kanske dum fråga men... Det borde väl vara så i alla fall?

    Såg nämligen nu att jag missat att beställa ett tyg, så jag vill bara veta att jag slipper betala frakt gånger 3 isåfall
    Hoppas att det är nån där ute som kan vara snabb på att svara så att jag kan betala nu ikväll  

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd