Inlägg från: MissLillis |Visa alla inlägg
  • MissLillis

    "vi som fått våra små efter ivf våren 2009".

    Vera, vad kul att resan var lyckad och det blev lite shopping. Kul att de bett om referenser, det bådar ju gott.

    Syssling, Riga var en trevlig stad, vi åkte runt med en buss först och tittade på staden och arkitekturen och sedan gick vi runt själva några timmar. Tror vi var i land runt sex timmar. Vad vi tyckte så var inte "shoppingen" billigare, så vi köpte inget. Tyckte nästan det räckte med den tiden vi var där, kanske någon timme till hade varit lagom för oss. Det var en lagom första resa från sonen, vi fick tid för oss själva och han var inte "ensam" så länge.
    Hmmmm, så du ska tacka nej.... vi kanske ska peppa dig lite på lördag Flört.

    Jag har också lite tidsproblem på lördag. Min bror ska springa maran och undrar om SONEN ska komma och heja på honom...... Så jag skulle behöva vara i city på eftermiddagen så för mig passar Hammarby Sjöstad bättre, men kan självklart ta mig till Södertälje också.

    Igår var sonen och jag och tittade på syskonvagn eller sonen sprang mest runt i butiken och skulle känna på alla saker och leka med dem, expediten tittade lite oroad över hans framfart. Tycker det är jättesvårt det där med syskonvagn, de är dyra och STORA. Vill helst att barnen ska sitta mot mig men det verkar vara lite svårt att få till. Var det någon av er som hade en vagn där de sitter framåt hela tiden???
    Sedan tror jag fortfarande inte jag fattat att jag är gravid, poletten faller lixom inte ner. Förra gången var jag så medveten HELA tiden om det men det kanske blir så när man redan har ett barn....

  • MissLillis

    Vera, GRATTISSSSSS, vad kul för dig.
    Hur lång provanställning har du? Du får väl i så fall hållla in magen tills provanställningen är över....
    Vad snällt att vi får vara hemma hos er. Ska jag ta med något fikabröd (har i frysen)?????

    Fröken Lycklig, men oss är det ok med lite förkylning..........

    Syssling, hade i princip bestämt mig för en babytravel men nu har jag fått ett infall att jag tycker den ser ut som ett slagskepp och är hur ful som helst.... även att den finns i min favo färg lila. Visade mannen urvalet som finns igår (han bryr sig egentligen inte) och han tyckte den där de sitter bakom varandra gick bort. Sedan när jag berättade om prisskillnaden på babytravel och Urban Jungle som jag tittat på sa han att det spelar väl inte så stor roll........ hade trott att det skulle vara svårare att övertyga honom att en i princip likadan vagn som kostar ca 3-4 tusen mer var ett alternativ.

    Min sons nya trick är att klättra upp på handtaget på ugnen och häva sig upp så han når över "spisskyddet" och kan ta saker på spisen............
    Jag upptäckte en glad nyhet idag....... min STORA last när jag var gravid med sonen var wienerbröd från NK ICA, men nu har de slutat sälja dem, jag som var lite rädd att jag skulle falla dit igen,

  • MissLillis

    Jag kan ta med något fikabröd, måste bara undersöka vad som finns för min sambo brukar vara där och nalla.

    Igår när jag kom hem var sonen lite snuvig men enligt mannen är det full fart på honom idag så jag hoppas inte det är något. Men som sagt om ni är rädda så stannar vi hemma. Syssling och Fröken Lycklig, med oss är det ok med lite förkylning.
    Igår hade sonen trillat i en nerförsbacka då han strungit i full fart och skrapat upp pannan. Så jag fick ta sårtvätt och ta bort något litet gruskorn som satt kvar för det hade ju inte mannen tänkt på. Så nu finns sårtvätt i skötväskan så han ska kunna göra det direkt...... för det lär ju hända igen.

    Syssling, lycka till med alla ärenden idag.

  • MissLillis

    Har köpt sårtvätt i små "enförpackningar", som våtservetter ungefär så det tog ju ingen plats alls och verkar ganska smidigt.

    Vera, lycka till på nationaldagen.

    Jag har nu föreslagit en liten utflykt för familjen på nationaldagen till Torekällberget, få se om det blir av. Nästa lördag ska vi till Eskilstuna Zoo med några kompisar, ska bli kul.

  • MissLillis

    Ja, det var kul att ses. Sonen sov ingenting under dagen men somnade direkt efter nattningen vid 19.00.

    Vi var och hejade på min bror som sprang maran och jag hade gjort ett salt/surt godishalsband till honom och i ett obevakat ögonblick fick sonen tag på det och började genast suga på en supersalt svart godis, var så kul att se hans min men han verkade tycka det var väldigt gott så vi fick ta det ifrån honom och gömma det....

    Syssling, det lät ju väldigt lyxigt.

    Nu har sonen lärt sig ännu ett nytt trixs hemma och det är att dra ut stolen till matsalsbordet, klättra upp på den och sen vidare upp på bordet och spatsera runt på det, hmmmmmm.

  • MissLillis

    Fröken Lycklig, kanske lika bra att vänta då, skulle ju vara segt om de inte hann med när man börjat behandlingen. Men kan tänka mig att det känns jobbigt att bara vänta.


    Ja, Syssling hur går det med jobbet. jag hoppas fortfarande att du tar det Flört.

    Idag när jag skulle köpa1års present hittade jag en bok med fordon, bilder på allt från tankbilar, brandbilar osv....... sonen kommer bli överlycklig.

  • MissLillis

    Vera, lycka till på måndag.


    Nu har vi fått dagisplats, det blev vårt fjärde val men vi är nöjda. Dagiset har stor gård vilket nog sonen kommer gilla, en kille i föräldrargruppen går där och de verkar nöjda. Det tar nog en kvart att gå dit men man kan åka buss några hållplatser (i rätt riktning för våra jobb) och sedan gå några minuter. Tänkte vi kunde gå och hälsa på någon gång innnan sommaren.
    Igår var vi på ettårs kalas och vi hade köpt två böcker (likadana som vi har hemma) och när hon öppnade paketen var sonen raskt framme och tog hand om böckerna och satte sig i soffan och "läste", såg så kul ut. Han tänkte väl att de där är ju mina.

  • MissLillis

    Vera, vad kul att det gick bra. Nu håller jag tummarna.

    Vi var på stranden i måndags och sonen ÄLSKADE det, sprang runt naken i strankanten och i det kalla vattnet, och lekte med sanden och plaskade. Vi funderar på att åka till Mallis i augusti och sonen kommer älska det.
    Var också på Parkens Zoo vilket kan rekomenderas.

  • MissLillis

    Fröken Lycklig, vilken fin sommar kille.

    Syssling, grattis till att vara fru Skål.

    Vera, jag kände heller ingenting innan jag visst att jag var gravid och inte heller på flera veckor efter.
    Här väger sonen 12kg så det är lite skillnad.

    Nu har vi bokat resa till Mallis i augusti, ska dit en vecka och bor på stranden på ett "familje hotell", ska bli skönt. Kommer ha semester tre veckor och denna veckan är den enda vi inte bor med släkt så det känns skönt att vara lite själva.
    Imorgon är det dags för RUL, och då ska vi se vad det är för kön, förhoppningsvis går det att se, VI är VÄLDIGT nyfikna.

  • MissLillis

    Det blir en flicka Skrattande, ska bli så kul.
    Men tror att den som blir gladast är nog farmor som äntligen får köpa "trosor med ankstjärt" och en massa klänningar.

    Ja Vera när ska du testa?

Svar på tråden "vi som fått våra små efter ivf våren 2009".