Inlägg från: singstar76 |Visa alla inlägg
  • singstar76

    Bebisar födda oktober 2007, del 11

    Jag är här oxå...

    Konstaterar lite suckigt att vi nog inte kommer att ha råd med huset..

    men men...

    det är tur att vi har ett boende vi trivs med redan så att man inte känner att man längtar ihjäl sig och mår dåligt över att man inte kan köpa det.

    majsan - det är huset på höjdvägen 7 (jonny skoghammars pappa om du vet vem det är)

    Shannara
    - skrattade hjärtligt åt din fina blöjbytar manual i bloggen =D
    Man kan inte dressera katten till att hjälpa till med blöjbytet??!
    Skönt för lilltjejen att komma ut ur gipset!

    line- håller med dig ang brösten. trodde aldrig jag skulle vara FÖR en bröstoperation, men efter Edward så har mina bröst som var små innan krympt ännu mer. Är rädd att det bara blir två bröstvårtor kvar om man skulle få ytterligare en unge sen dessutom!!


    Edward 071006 - mammas prins
  • singstar76

    Det är tur att ni inte är så flitiga i tråden för då har man inte så mycket att läsa ikapp när man väl loggar in!! {#lang_emotions_smile}
    Snöstjärna
    - Gud vad bra!! Vad duktig su är!!! 30 kg är ju asmycket!! Nästan en hel solokatt!! {#lang_emotions_tongue_out}Nufsan- Låter trevligt med lite shoppingsemester!!

    zummar - hoppas A är kryare nu!

    Själv är jag hemma med febrigt barn idag. Då blir det en del dödtid. Annars sitter jag inte så mycket vid datorn just nu.


    Edward 071006 - mammas prins
  • singstar76
    Line - ursch fy stackars dig.Ingen skojig födesedag för dig i år då.. Tur att det inte var i år du fyllde 30 iaf då. Det hade ju vart ännu tristare!

    Solrosen - Ursch vad läskigt.. Inte så kul med  mordbrand men inte så kul att bo väggivägg med en pedofil heller om han nu var det?? Efter historien med Bjästa undrar man ju ibland hur mycket belägg folk har för det dom "tror".

    Det där med barn som skriker i affärer upplever nog dom flesta som jobbigare när det handlar om sitt eget barn just för att man oroar sig för att "alla andra" ska tycka man är helt störd som har en så "dåligt uppfostrad" unge..Typ. Så känner jag iallafall. Eddie kan vara helt omöjlig och gallskrika ibland, envis som en gris..men inte så ofta offentligt tack och lov!

    GLAD PÅSK till alla!!!

    Ska bli så skönt med lite påskledigt nu i några dagar!
    Edward 071006 - mammas prins
  • singstar76
    Zummar - håller med ang Bjästa historien.. Har blivit en riktig soppa med allt det där. Det är aldrig okej med hot/förtal mot någon!!
    ursch jag fattar inte att du orkar ha det som du har det med ditt förhållande. Jag blir har svårt att somna ibland när sambon går in och sover i ett annat rum (han har sömnproblem). Tråkigt att ni inte kan bo på samma ställe...Måste kännas riktigt jobbigt!

    majsan - Stackars er *Styrkekram* Hoppas dom lyckas hitta nån bra lösning för Thea!

    trazzlan - Just nu kör vi stövlar..Bara allt vatten torkar upp så får det bli nyinköpta spindelmannengympaskor för eddie
    Edward 071006 - mammas prins
  • singstar76
    Nufsan - Jamen herregud vad duktig tjejen är på att rita!!! Då får man skryta!! {#lang_emotions_laughing} Det är ju synnerligen ovanligt att dom ritar såna gubbar när dom är så små. Huvudfotingarna kommer ju först och det har vi 3-4 åringar på jobbet som inte ens klarar av.
    Eddie ritar bara streck han!
    Edward 071006 - mammas prins
  • singstar76

    Oj här har jag inte varit på länge ser jag...FL har ju fått en ny layout sen sist tomSkäms

    Jag har väldigt lite energi under våren då jag lider av allergi och datorn har varit lågprio för min del. Det lilla som blir gjort är kolla mail, uppdatera bloggen och facebook..

    majsan- har ju sett lite fina bilder och klipp från bröllopet! Ni verkar ha haft en helt underbar dag!
    Äter Oliver oxå fortfarande dåligt? Eddie är likadan- Han har ätit spagetti nu för fjärde dagen i rad. Vägrar äta nåt annat. Vi var till BVC men hon tyckte inte vi behövde oroa oss eftersom han är aktiv och pigg och så.
    Eddie har ju ätit en flaska välling innan sängdags och jag vågar inte ta bort den för ibland är den det enda näringsriktiga han äter på en dag... Vi har fört lite matdagbok ett tag och det är inte mycket han äter inte =(

    Shannara - läser din blogg till och från med är dålig på att ge kommentarer...

    Line - vad skönt med en semestervecka utomlands! jag vill oxå!! Men nu har det ju börjat ordna upp sig och eftersom jag bor i en sommarstad så får jag väl passa på att njuta av den nu då. Dumt att åka ifrån något nu som "alla andra" reser till =)

    trazzlan - Jag ryser när jag hör ordet husvagn -Är mer ellre mindre uppvuxen på campingplatser under mina barnsommrar. Inget jag längtar tillbaka till. Pappa var tävlingscyklist och vi åkte runt i hela sverige typ och campade på såväl campingplatser som på skogsvägar o dylikt! =)

    fantastic- Stuga på öland låter dock väldigt trevligt!!! Vi blir som sagt mest hemma under vår semester. Ett hotellbesök i eskilstuna är inbokat sista helgen i juli med en tripp till parken zoo. Annars blir det förhoppningsvis lite lata dagar på sjön för vår del!

    Zummar- surt med penga trassel inför sommaren. Blir ju oftast att det går lite extra pengar då oxå. man vill ju unna sig att göra nåt roligt och man är ju mrea ute när det är finväder. =(
    Hoppas det löser sig för dig!!

  • singstar76

    Japp det har varit en härlig sommar. Jag är inne på sista semesterveckan och börjar jobba på måndag igen. Vi har varit i Eskilstuna parken zoo i sommar eftersom Eddie älskar Tigrar. Blev mycket uppskattat!!
    Annars har vi mest hållt oss hemmavid. Vi bor ju i en semesterstad så det är dumt att åka ifrån något som alla andra åker till!!


    Edward 071006 - mammas prins
  • singstar76

    Välkommen Tristania!! Tror vi har hängt tillsammans i någon annan tråd förut för folk med barn födda -07..Känner igen dig!


    Edward 071006 - mammas prins
Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11