Inlägg från: majsan801 |Visa alla inlägg
  • majsan801

    Bebisar födda oktober 2007, del 11

    Solokatt visst vet jag vilket hus det är. Ligger ju kanon bra. Surt att det blir för dyrt.

  • majsan801

    Jag är faktiskt nöjd med min kropp har ingen hängmage och inga hängiga bröst alls. Dock har jag ju "bara" fött 2 barn än haha. Men däremot är jag för rund fortfarande har ca 5kg som jag skulle vilja gå ner. Ska verkligen försöka motivera mig nu till bröllopet men attans så svårt det är när man har en dotter som aldrig sover. Tröttheten lamslår mig helt och så äter jag godis och cola för snabb energi. Vet att det är helt fel men orkar inte mycket annat. Men nu när solen kommer fram ska jag ta mig i kragen.

  • majsan801

    Blir så trött. Thea är förkyld igen så vi måste ställa in tiden för MRT även denna gång. Hur ska någonsin kunna hållas helt frisk. Eftersom hon ska sövas får hon ju inte ha minsta lilla infektion eller virus i kroppen.

  • majsan801

    Solrosen sånt där är svårt. Jag har ju faktiskt medlidande för andra människor och tycker inte att barn ska få bete sig hur som så jag går ut om oliver skriker och har sig vilket händer. Oftast räcker det iofs att man ger han en frukt eller nått så blir humöret bättre. Han lider av blodsockersvängningar som sin mor. Nej men allvarligt så beter han sig oftast men inte alltid. Då går någon av oss iväg med honom. Jag hatar själv ungar som skriker i affärer så då tänker jag att folk ska slippa min.

  • majsan801

    Hej in och vinkar lite
    Har varit inlagd med thea sen i tisdags. Många undersökningar och prover har det blivit. Positiva är att inga hjärnskador el tumörer är hittade. Men hon har förtätningar i skallbenet där det ska vara håligheter. De vet inte vad det är och vad de ska göra åt det och om det är det som påverkar hennes ögon. Grymt jobbigt är det att vara på sjukhus iaf (hemma nu).  Hon sover fortf skit fast hon somnar helt själv i sin egen säng men inte sover hon längre för det inte. Nej nu är det lite motigt.

  • majsan801

    Anksan min thea kom ju ut på 1h efter första värk. Hade ju iofs inte jätte lång förlossning med oliver heller ca 7h men den här gick undan kan jag lova.

    Hemma är det mörker som vanligt men hoppas på ljusning. Det här med tänder var ju inte riktigt theas grej. Mega ont i munnen sen fick hon magsjuka lördag natten och är fortfarande febrig och har jordens diarre. Om det är tänder el inte vet jag inte. Värst är ju som vanligt sömnen den obefintliga. Men jag lever på hoppet att om hon får bli frisk nångång så kommer hon kunna sova lite bättre. Jag ska försöka sluta amma på natten och ge välling ist för att se om hon står sig bättre.

    Olivers språk är haha allt annat än bra. Ofta kan jag förstå han men lika ofta så är det bara helt obegripligt. Men han lär sig mer och mer så han gör ju framsteg och försöker ju verkligen härma. När det blir fler människor omkring oss så blir han så fjamtig och då förstår man inte mycket men när vi är bara familjen då går det bra tycker jag.

  • majsan801

    Stort grattis Anksan skönt med en enkel förlossning och att slippa vänta.

  • majsan801

    Hej tjejer nu är jag gift och hemkommen från bröllopsresa. Hade ett helt fantastikst bröllop och troligen den roligaste festen någonsin haha. Sen åkte vi till turkiet med ungarna på all inc i 1v. Helt underbart väder men jag är helt slut. Åka med en 2,5åring och en 10,5månaders tjej är JOBBIGT.  Oliver är ju extremt aktiv 24h om dygnet och sliter ut oss totalt. Är nu inne i värsta 3 års trotsen. Han tyckte det var helt underbart att vara där och kunna bada och gräva hela dagarna dock så är ju precis allt farligt. Han kunde öppna balkongdörren på hotell rummet så jag nojjade och fick för mig att han skulle gå upp på natten och gå ut , när han var ute där så klättrade han på balkongräcket och vi bodde på 4:e våningen. Ingen matlugn och ingen romantik men underbart ändå. Flygningen gick som vanligt kanon.

    Oliver dricker fortfarande välling på kvällarna men på morgnarna har jag tagit bort för att försöka få han att äta lite mer frukost. Äter lite bättre nu men fortfarande dåligt. Jag blir så arg på mig själv som tappar tålamodet med han 10000gånger per dag. Försöker räkna till 10 men lyckas inte varje gång. Funderar ibland om vi är för hårda med han. Han måste ju få vara barn men jag får fullständigt spel när han bara far runt och inte lyssnar. Men jag märkte på hotellet att de var folk med värre barn det kändes skönt att man inte har den värsta och mest ouppfostrade ungen.

    Thea är en underbar liten tjej som är så snäll så det är inte sant. Nu har hon lärt sig sova hela nätterna och jag slutade amma någon vecka före bröllopet.  Just nu är hon lite snällig för det komemr många tänder. Hon kan inte krypa men ställer sig upp själv nu så hon kanske hoppar över det och går istället.

Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11