Inlägg från: zummar |Visa alla inlägg
  • zummar

    Bebisar födda oktober 2007, del 11

    oj va mycket kropp det är nu i tråden =)

    Själv håller jag på att dö av hur jag ser ut. Har verkligen börjat må sitdåligt över hur jag ser ut...vet bara inte hur jag ska ta mig ur det.
    B´örjade med LCHF, å jag mår himla mycket bättre på det än nån annan diet jag nånsin ätit...probemet är att jag måpste ju hela tiden laga "dubbla" måltider eftersom A behöver kolhydraterna.
    Det kan ju låta som ett litet yttepytte problem o som att det är väl bara att skärpa sig om man nu mår så dåligt över sin kropp då...men det är inte så bara!

    Det är inte så att jag har all ork i världen när jag bor ensam med mina två barn o mat är inte alltid det lättaste/roligaste att göra.

    Har tom börjat fundera på en GBP, men det känns lite som "fusk" på något vis...sen har jag ingen aning om hur mycket det kostar...

    Är också rädd för att gå ner mycket och väldigt snabbt...vill inte få ännu hängigare mage o bröst bara för att kroppen inte hinner med...

    oj vilket långt egoinlägg...var bara tvungen att få vräka ur mig...

    kram!

  • zummar

    nufsan va jobbigt!

    Här händer det märkliga saker....Idag så ringde de från dagis o ville att jag skulle hämta A för han hade bara somnat!
    DOm var ute o lekte men så hade han bara lagt sig ner på backen o somnat!!! DET är INTE normalt...speciellt inte när det gäller honom...om han blir trött så lägger han in överväxeln o blir helt galen.
    Nåt sånt här har då iaf ALDRIG hänt tidigare. Jag är inte säker på att han är medveten om att han är hemma...han reagerade inte alls på att jag kom å hämtade honom. Han gnällde bara yttepytte när jag tog av honom västen när jag satte honom i bilen.

    Jaja...han ska få sova ett tag till men om han inte är sig själv sen o fortsätter vara såhär slö så ska jag börja oroa mig...tills dess så tänker jag att det är en förkylning...

  • zummar

    Jag ringde inte eftersom att när han vaknade så var han ganska mycket sig själv. Han har feber och så men annars verkar han må rätt bra. Lite lugnare än vanligt men.
    Hade han dock varit svårväckt eller så så hade jag absolut ringt. Han var ju inte alls med när jag vvar å hämtade honom. Lite läskigt var det.

    Senare på dagen så somnade även jag på det där viset så jag gissar att det är nån slags sjuka + att vi varit borta några dagar...sånt kan ju gärna rubba några cirklar.

    Nu ska jag nog bära över honom till min säng å gå å lägga mig!

    Kram på er alla!!!

    Solrosen, huvva...jag är verkligen übernojjig över att få magsjuka...törs inte tänka på att måsta torka än det ena än det andra med två småbarn o ev migsäjlv. HUVVA!!!

  • zummar

    Ja, han verkar bättre...men han har ff hög feber (ca 39) hela tiden. Men han har ätit bra idag, vilket är ett bra tecken på hur han mår.

    Tycker det är lite märkligt att han liksom bara får feber...han har varit yttepytte snorig men inte alls så att man kan tro att han är sjuk.

    Nufsan; va skönt att du är uppe igen!Klart du klarar barnen så länge. Haha...lämnade mina barn med mormor i 4dagar förra veckan...man kan säga att hon har lite mer förståelse över att jag inte har det helt städat osv nu...=) (nu brukar hon vara rätt förstående ändå men ´ännu mer nu =))

    Kram på er alla!

  • zummar
    Nufsan skrev 2010-03-17 20:36:15 följande:
    Haha, ja, men jag har två sjövilda saker och jag skojar inte när jag säger att Jonna går som en virvelvind genom huset. Hon är smart och kavat och bangar inte för nått, så högt som lågt är lilla damen! På det så är hon ju mer än busig på sin bror som endast är nöjd när han får gå och hålla dig i handen! Sitta på golvet och leka är inget för stora killar och gåstolen är för bebisar, vojne vojne! Vet inte vart det här ska sluta! Han går ut med möbler och han släpper taget mer och mer och idag stod han helt själv en stund och han blir 8 månader om en dryg vecka!Johan sa idag att NU förstår han varför jag är helt slut om kvällarna när han kommer hem, för när jag har legat i sängen har han fått ta hela lasset själv =P
    Det är ju det...dom fattar ju inte riktigt HUR jobbigt det är förrän de har fått sköta allt själva=)
    Så var det för mig också---men det roligaste är väl kanske att min pojkvän som faktistk bor 95mil bort säger att "det räcker nog med 2 barn...det är nog!"
    EH...jag kan tänka mig ett till men men...vi får se nån gågn i framtiden. först ska jag jobba lite=)
  • zummar

    Hej alla =)
    Här är det kärlek..på ala plan =) M är hemma i 10 dagar o ååååh va det är underbart!

    Vi var till BVC m mini igår o han har gått å blivit nästan 8,5kg tung, 72cm lång...å snart 7månader!
    Jisses va tiden flyger iväg =)

    kram på er alla!

  • zummar

    Solrosen; va läskigt...mordbrand är ju bara ngt man läser om i deckare tycker jag. Stackars dom där pojkarna som har förstört sina liv för all framtid också.

    Ang, Bjästa så bor jag bara några mil därifrån. Tråkigt att det blev som det blev men jag är nästan än mer förfärad över alla "andra" som nu så hårt fördömmer Bjästa. Jag menar...de gör ju exakt samma sak mot bjästa som invånarna gjorde mot "linnea". Knasigt va kort folk tänker ibland...jaja, jag hoppas iaf att allt löser sig.

    Hoppas påsken varit bra för er alla

    Jag flydde hem till mamma i helgen eftersom ajg lämnade av M vid tåget på torsdag, huvva så lessamt....så jag behövde lite mamma-tid, slippa sitta i lgh:n när den är alldeles tom men fortfarande liksom andas honom. nä nu blir jag lessen...saknarsaknarsaknar!!!

    ang skrikande barn så tycker jag att barn får skrika. Såklart att om det blir helt överjävligt o okontrollerbart så går jag ut m A men annars så får han skrika.

    FIck förövrigt positiv kritik av en annan mamma (som inte hade några barn med sig) när jag var på en loppis o hade A i en bärsjal. Han ville absolut ner men jag vägrade...såhan började leva rövare.
    DÅ kom hon fram å sa "jag är så imponerad av att du är så lugn, har jsjälv barn o jag tror jag skulle ha låtit honom vinna bara för fridens skull"
    Det värmde. =)

    Kram på er alla!

  • zummar

    Anksan: MIn andra förlossning var MYCKET lättare än första. tog nästan lika lång tid men var lättare eftersom jag visste vad som skulle hända.
    Andades mig igenom de flesta värkar o hade inte äns lustgasen på högsta. SUperbra med profylax-andning!

    Jag kände mig väl mer i kontroll den här gången så därför var det lättare.

  • zummar

    HOho..jag är ¨så glad fast jag knappt törs tro på det men M ringde idag å sa att han har fått jobbet i Umeå...sååååååå himla mycket bättre att flytta till Umeå än Kalmar! inte alls lika avsides =)

    Men ja, nu är det ju en himla massa som ska fixas. Säga upp lgh, få en ny, helst hitta ett sommarjobb/jobb, fixa dagisplats, flyttlass, för att inte tala om att PACKA!! *suck*
    Men det är en ganska glad suck...=)

Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11