• Anonym (Anonym 3)

    lätt framfall ... någon som opererat mellanväggen ????

    Hej,
    Jag har precis som anonym 3 också operarat mig. vem gjorde din op?
    Jag har nämligen upplevt exakt samma sak.
    Först och främst så valde dem att kalla mitt fram fall för lite, det behövdes endast en liten bakre plastik enligt läkaren, jag försökte då berätta för honom att jag även hade på den främre men detta valde de inte att bry sig om. Herregud sitter jag och kissar, så sprutar stålen rakt fram ( inte nedåt) nog om detta. 
    November 09 op jag och det var verkligen en pärs de första veckorna, men efter drygt en månad så kändes det bättre och att kunna bajsa utan att hålla emot var ju en dröm.

    I samband med detta sydde dom även ihop mellanväggen utan att klippa bort överflödig hud.. Jag såg helt stympad ut vill inte ens visa mig för min man!! vad fan tänker dom, ska man aldrig mer kunna visa upp sig för sim make eller för visso tänk om man träffar en ny partner och så är man helt lemlästad där nere!!! helt sjukt, skulle gärna skurit av en bit av snoppen  på den där
    gyn läkaren!! Allt gick på rutin! Herregud jag är 30 + jag vill inte tro att mitt liv är över för att jag har valt att föda mina barn vaginalt.

    Man blir så illa behandlad, har absolut inget övers för den svenska vården längre och alla sköterskor såg upp till denna gynläkaren som om han vore en gud!!.
    Nog om detta för 2 månader kom skiten tillbaks, så knappt 3 månader efter min op!!
    Så nu var jag och träffa en ny läkare på samma sjukhus men som inte hade en 2 månaders väntetid,  en underbar läkare som verkligen tog sin tid med mig, konstaterade att jag hade fått tillbaka mitt recosele (bakre framfall) samt att jag även hade framfall på min främre vägg!!!

    tack för den!!! Så nu är det op igen i höst, och gynläkaren som fixade till mina läppar ( betalde 20 000) hon sa att om man gör en sådan här op.. ska man inte ha sex eller krysta på 4 månader, så lång tid tar det innan man är läkt, så det är vad jag kommer göra till hösten.. Jag och min man får ta hand om varandra på annat sätt en rena samlag för jag vill inte riskera att detta kommer komma tillbaks ingen!!
     
    Lycka till 

Svar på tråden lätt framfall ... någon som opererat mellanväggen ????