• Svar på tråden Vi som hade BF i okt 2009 #5
  • mamaciiita
    fruganL skrev 2010-04-06 13:24:08 följande:
     Ordna pass till bebis minsann. mamaciiita...måste båda vårdnadshavarna vara med när man gör pass, eller räcker det med ena+
    Ja det kan man men då måste man ha en blankett som finns på polisens hemsida där den ena vårdnadshavaren ger sitt tillstånd samt att två vittnen skriver under.

    http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Pass/Passbilaga---underarig-vardnadshavares-medgivande/
    adagumsan skrev 2010-04-02 14:00:52 följande:
    På tal om det, nån mer som ska försöka med ett syskon snart? Vi ska nog börja försöka om ett par månader
    Vi ska vänta ett tag innan vi skaffar syskon till Emil, i slutet av April så sätter jag in en spiral och det är väl tänkt att jag ska ha den i ett år ungefär och sen ska vi börja försöka igen :D Vi har kommit överense om att 2-3 år är lagom att ha mellan barnen ( jag skulle nog säga 1,5 och min sambo 3,5 haha)

    Angående gåstol så köper vi nog inte en sådan men vi har dock köpt en sån grej som man hänger från taket och som det kan hoppa i, men det är inget jag kommer att använda mer än kanske 15 minuter om dagen (har hört att man inte ska låta dem vara i sånna mer än så)
  • Ilektra

    Halloj! Evigheter sen jag var inne på FL nu, man hinner inte på samma sätt längre, hehe
    Har i alla fall hunnit med att döpa Natalia och allt gick bra
    Här är också en tjej som vill stå hela tiden fast såklart med lite stöd från mamma vilket gör att man inte kan göra så mycket annat, haha

    Adagumsan: Vi har precis börjat försöka på ett syskon, ska testa om 10 dagar, spännande!


    ♥ Natalia ♥
  • adagumsan
    fruganL: Nej, skulle inte ni till London eller var det var? Fast jag snurrar säkert till det :-S
    Pocket är den enda jag inte provat ännu. De har väl inte såna på IV? Får ta och säga till min kompis att fixa det Hon är nämligen kvalitetsutvecklare där, så alla tips och åsikter är välkomna.

    mamaciiita: Ja, man måste ju kompromissa Ilektra: Kul att du är tillbaka! Spännande att börja testa igen Vi ska nog vänta till sommaren. Jag skulle vilja ha en sommar utan illamående. Men råkar det bli innan så gör det inget!

    Jag har börjat få ont i ryggen. Vet inte om det sitter i musklerna eller om det något annat. Det konstiga är att det är värst på mornarna. En teori är att det beror på att plutten sover bättre nu och att kroppen helt enkelt inte vant sig vid att ligga stilla länge. Att jag blir stel. Men jag vet inte. Sitter ungefär vid njurarna....
  • fruganL

    Jo, i slutet av maaaaaj. Sex veckor kvar (på en höft. Haha, räknade imorse!)


    Jag har ingen aning om vad IV har. Har bara provat deras blöjbyxor, blivit måttligt road av allt förbenade läckande och därmed lånat ut dem med hopp om att inte få tillbaka dem igen! Fy bubblan för IV! Har ett allmänt hopplock av blöjbyxor, men WW är lovely! Och BG pocket, me like a lot. Men AIO funkar ju precis lika bra som pocket, de flesta såna går väl att boosta upp finemang?
  • adagumsan

    Ajdå! Är det bara läckande som är problem och vilka hade du? Har inte märkt något faktiskt, men jag är ju ganska ny i det hela. Har inte "vågat" ha på natten ännu Vilka är WW? Hittar inte förkortningen i listan.

    Övriga brudar: Ursäkta att jag pratar tygblöjor! Ska sluta snart, jag lovar

    Sköööönt att det är fredag! Tycker att tiden susar iväg, speciellt helgena. Hoppas denna blir lååång!

  • fruganL

    Näe, Wonder Wraps. Mycket fina de också!


    Och ja, IV har läckt som såll, speciellt vid sömmarna. Och det är INTE pulen som är tätad, jag har provat allt möjligt. Nya byxor tvättade på samma sätt som andra nya byxor, eller andra gamla byxor och ja, det är bara IV som har spontanläckt typ varje gång. Usch och fy! Men många tycker om dem och tur är väl det ändå!
    Varför vågar du inte till natten? I tell you, plastad frotté under och det värsta som händer är att ni får byta lite sängkläder. Men är det bara boostat som sagt, så är det ju inga problem. Ha ett torrskikt närmast huden bara. Blir det kisserier under första timman är det ju grymt trist att behöva sova i det resterande tio timmar liksom, stackars huden.
  • adagumsan
    fruganL skrev 2010-04-09 13:13:29 följande:
    Varför vågar du inte till natten? I tell you, plastad frotté under och det värsta som händer är att ni får byta lite sängkläder. Men är det bara boostat som sagt, så är det ju inga problem. Ha ett torrskikt närmast huden bara. Blir det kisserier under första timman är det ju grymt trist att behöva sova i det resterande tio timmar liksom, stackars huden.
    Nej det handlar mest om att vi fått till så bra nattrutiner nu. Ammar bara en gång vid tre sen vaknar han vid sju igen. Sköööööönt. Vill inte äventyra det. Men nu i veckan ska jag prova.
  • adagumsan

    Är det nån mer än jag som har problem att få i lillen mer grovkornig mat? Det måste vara helt slätt för att han ska äta, och då kan han äta vad som helst, alla smaker verkar funka.

    Jag gjorde en stooor laddning med kalkon och sötpotatis (för det gillar han) men kunde inte få det pureeigt nog. Vi har bara en stavmixer och en sån där typ fruktsmoothiemixer. Man kanske måste ha bättre grejer för det. Vad tror ni?

    Jag som kämpade och ångkokade och allt....

    Fruktpureér verkar duga även om det är lite grövre, så det gör jag själv....ibland.

  • cheesecake3

    Vi har inte kommit igång me smakportioner än, förutom gröt då. Ska börja snart, hon blir 6 månader på söndag. Så tyvärr är jag nog inte mycket till hjälp adagumsan.

    Vet inte vad de är me Olivia just nu, inatt har hon nog vaknat varje tim och nu satte jag henne i gungan här brevid i hop om att hon ska somna. Säkert bara för att jag för en gångs skull tänkte lägga mig samtiidgt som henne för att ta igen sömn. Vi va bortresta några dagar förra veckan och då sov hon hur bra som helst. Men så fort vi kommer hem börjar de här oroliga igen. HAr testat att flytta sängen, låta henne ligga hos oss... inget hjälper. Ger även ersättning innan hon somnar som komplement+att hon får gröt, men de verka inte hjälpa henne till bättre sömn heller. Vet inte va vi ska göra, snart 2 månader av mer sömnbrist.


    Vår underbara Olivia föddes 091018
Svar på tråden Vi som hade BF i okt 2009 #5