• Purelyplatonic

    Tvillingföräldrar med BF okt/nov/dec 2009

    FÖDDA:
    24/8 (BF 9/12) - SandraLindholm - Filippa & Liam
    3/9 - SaJo81 - Tristan & Anakin
    15/9 - snuttanpluttan - Algot & Ellie
    15/9 - mirandatvillingstorasyster - Ceasar & Ludvig
    22/9 - Julia1234 - Alva & William
    23/9 - virreh2 - Nova & Kevin
    30/9 - AnnikaZ - Edith & Estrid
    13/10 - ISSA - Algot & Sixten
    13/10 - denförvirrade - Betty & Franka
    13/10 - katalina - Axel & Arvid
    15/10 - Bettan - Milton & Melvin
    16/10 - Mikamela - Ebba & Kasper
    27/10 - annsingen - Alva & Agnes
    28/10 - purelyplatonic - Lovisa & Elin
    29/10 - TheresaBeth - Morten & Vidar
    9/11 - Kladdkaka - 2 flickor
    27/11 - Meramat - Theodor & Rasmus
    29/11 - Ståscha - 2 flickor So och Se
    4/12 - Julklappen - Elin & Alicia
    7/12 - LindaJ - Oliver & Filippa
    28/12 - Filuur - Sigge & Arvid

  • Svar på tråden Tvillingföräldrar med BF okt/nov/dec 2009
  • Purelyplatonic

    Nu är dopet avklarat, och mycket fina presenter blev det, mest halsband och sparbössor.
    Tvillingarna skötte sig bra, inget skrik i kyrkan och Lovisa somnade tom när vi stod därframme och sen sov de båda genom hela dopfesten.

    SaJo: Stackars er, det är nog nackdela med tvillingar att om den ena blir sjuk så smittar den ner andra. Krya på er, det där låter inget roligt.

  • Purelyplatonic

    Jag vet inte riktigt hur länge magsjuka kan sitta i men det är ju tur att de inte blir lika hängiga som vi blir. Men fy jobbigt det måste vara.

    Elin har också åkt på något. Hon bajsar löst flera flera gånger varje dag så hon är helt skinnflådd i baken. SOm tur är verkar hon inte ha ont så hon är inte alls gnällig eller grinig. Men jag tycker verkligen synd om henne varje gång jag byter blöja och ser såret.

  • Purelyplatonic

    Här har Lovisa börjat bajsa nu. Elin har blivit bättre nu i alla fall fast det är inte helt borta.

    Shite va mycket sjukt det är överallt.

  • Purelyplatonic

    Har era bebbisar blivit så tunga nu så att ni inte orkar släpa på dem i sina bilbarnstolar?

    Jag får så satans onte i axlar och nacka med att släpa på dessa stolar till och från dagis. Vet dock inte hur jag ska underlätta för mig heller. För att plocka in och ur vagnen hela tiden är inte mycket bättre det heller och den tar jag mig inte fram med när det är så mycket snövallar.
    Har funderat på bärsele men oftas så sover de så gott så jag vill inte plocka med dem och att ha ena i bärsele och den andra i famnen och sen hjälpa två andra barn med vinterkläder etc funkar inte alls bra heller.
    Någon som har ett tips?
    När jag lämnar dem så brukar jag faktiskt lämna tvillingarna i bilen om de sover för att lämna går väldigt fort. De är alltid ute på fm så då behövs inga kläder tas av men att hämta tar en sådan tid så då är det absolut inget alternativ.

  • Purelyplatonic

    Nu har ja äntligen tagit mig till babycafé dit vi ska flytta. Riktigt trevligt faktiskt och hon som håller i det skulle prata med chefen för förskolan om att det skulle vara bra om min son kunde få komma och besöka lite så att han lärde känna lite barn innan han började förskoleklass. Helt kalas måste jag säga, det kanske löser sig till slut.

    Jag fick också höra att det finns ett tvillingpar till födda samma år där som också är nyinflyttade men det är två pojkar. Det roliga i det hela är att mamman heter Elinor, precis som jag fast vi stavar olika

    Sen fick jag träffa bonde-bebbisen också. Har ni sett bonde söker fru?

    Julklappen: hur gick det på jobbet, tog du dig dit? Jag tycket inte det är så svårt att ta sig iväg, man måste våga och sen inte ha så stora krav på sig själv att det ska vara så perfekt som alla har det med ett barn.

  • Purelyplatonic

    Jag håller med, var är alla?
    Det verkar soma tt det bara är vi 5 som skriver i tråden.

    Nu tror jag en tacka har lagt sig redo för att lamma. Hoppas hon inte drar ut på tiden för jag orkar nog inte vara uppe hela natten och det är inget kul att komma ut på morgonen och hitta döda lamm för att tackan inte har hunnit med att ta hand om alla. Håll tummarna nu för att det går fort och bra.

  • Purelyplatonic

    Det kom aldrig något lamm igår och hon som jag trodde var på gång låg lugnt och fint och idisslade när jag gick ut innan jag skulle gå och lägga mig så jag struntade i nattvaket.

    Men nu har min son åkt på maginfluensan. Han har spytt hela natten och som tur är så är han så stor så han förstår vad som händer så det har bara hänt 2 insidenter, ett på golvet och en i sängen. Nu hoppas jag bara på vi andra ska slippa för en ny sådan här natt orkar jag inte.

    Jag tror att vi är inne på 4:e året med får. Det är jobbigt, speciellt när de blir sjuka då tar det verkligen på krafterna och det händer ju alltid när man inte har tid för mer tid. Men jag måste säga att det är väldigt undebart och mysigt att ha dem och det överväger helt klart.
    Tyvärr så uppsakttas det inte av våra barn så mycket som vi trodde att det skulle göra och våra föäldrar förstår oss inte alls. Men barnen kanske ändrar sig när de blir lite större och kan vara med på ett annat sätt.

    Vad har era barn för storlekar nu? Jag ska precis ta fram 62 till mina.

    Har ni snö kvar eller har allt smält bort? Här finns det massor kvar fortfarande, grusgången har inte kommit fram ännu men det märks att det sjunker i all fall. Nu ska det blir riktigt vårväder verkar det som och det är ju på tiden.

Svar på tråden Tvillingföräldrar med BF okt/nov/dec 2009