Inlägg från: Ronjas mamma |Visa alla inlägg
  • Ronjas mamma

    Tygblöjetråden 24

    Vi har hela tiden kört med neutral eftersom det var så svårt att få tag på annat här och våra BG är två år nu utan att man kan se något specielt slitage på pullen. Dok tvättar vi ju blöjor för två så vi tvättar två maskiner i veckan med endast blöjor. Kände mig jätteduktig som sydde upp en hel bunke nya inlägg av gamla handukar till våra IV pull byxor så vi inte behöver köpa fler blöjor. Lätt var det också efter att min mamma visat mig att min symaskin har en overlock funktion

  • Ronjas mamma

    DEt jag tyckte bäst om med mina IV aio när vi hade dem var bomulls fleecen som gör ett torrskikt om natten utan att vara konst material..

  • Ronjas mamma

    Vi har haft våra till att ligga i fem dagar några gånger om vi använt många engångs men säger som johlinn då har våra luktat apa men inga problem efter tvätten..

  • Ronjas mamma

    Vi har barn som i och för sig accepterar att vara våta men får jätte lätt svamp så d¨rför har vi alltid det i i varje fall om natten. Det kostar heller inte så mycket om det inte skulle fungera annars kanske silkeinlägg kunde fungera?

  • Ronjas mamma

    Vi har barn som "alltid" bajsar om morgonen, efter första blöjbytet så då brukar vi använda rispapper Men annars fungerar det också lite som en fuktspärr. Fast våra barn "pratar" tydligt språk de stoppar ner handen och drar upp papperet om de får det i på andra tidspunkter så där är svaret på hvad mina barn tycker om det

  • Ronjas mamma
    Krake skrev 2011-05-25 12:11:54 följande:
    Min svägerska doppar dem i vatten och har som "våtservett". Men de är ju rätt fina, man kanske kan göra något kreativt med dem, typ origami, klippa såna där snöflingor till fönstren, en lampskärm...?
    Vi har använt det till att dräna yoghurt igenom fungerar super
  • Ronjas mamma

    1Janina vi har varit väldigt glada för BG organic AIO som har bomull mot kroppen.

    2Har dok inte provat dem på nyfödda eftersom de blev inkopta senare och nr tre fortfarnde är i magen..

    3Hur mycket man behöver är ju beroende på hur ofta man tvättar men  vi har 30 dstk plus en massa blöjbyxor med I.V frotte inlägg till men då har vi två blöjbarn och tvättar var tredje dag.

    4de flesta svär till att ha dem i öppen men vi har haft våra i en riktigt stor ordentlig fotspan barbantia tror jag de heter lufttäta och lukttäta det har vi varit glada för.

    5 känner inte nog till det svneska markanden men ville inte rekomendera med kardborre i andra hand kan se hur slitna våra kardborre är..

    6 ekstra inlägg finns i alla möjliga varianter och material till att fylla i..

    7Våra små har i princip aldrig fått bytat blöja om natten utan bara haft väll stoppad bloja var väldigt glad för IV aio när de var små som nattblöja men den har ju fleece dok så ärd et bomullsfleece.

    Hoppas det hjälpte lite..

  • Ronjas mamma
    miljarden skrev 2011-06-08 11:02:08 följande:
    En fråga om Bumgenius:

    Bumgenius Organic, finns den endast som one size? Gillar inte one size med alla jäkla knappar, men bumgenius verkar bra bortsett från att jag vill ha naturligt material i blöjorna.
    Den finns bara som one size men om du har tur kan du hitta någon som har gammal modell den har kardborre i midjan och bara knappar till att inställa storleken..
  • Ronjas mamma

    Johlinn annars har jag börjat lägga dubbla lager av IV frotte inlägg nu när one size inte passar om benen mera det har fungerat fint här och jag slipper än en gång för att vika vikisar

Svar på tråden Tygblöjetråden 24