Inlägg från: Ronjas mamma |Visa alla inlägg
  • Ronjas mamma

    Tygblöjetråden 24

    Ekorrfamiljen skrev 2011-01-16 16:11:08 följande:
    Vad smart och smidigt! Ja, kolla gärna upp det, till sommaren blir det ju aktuellt igen.
    Jag kollar köpte dem i matas förra graviditeten Ja det är ju det kollade igenom lådorna igår för att se vad som saknades .-)
  • Ronjas mamma
    emindy skrev 2011-01-16 21:27:53 följande:
    vi köpte L till våran dotter som verkar vara lika stor som eran kille och de passar bra

    För övrigt är jag hittils väldigt nöjd med våra Imse Vimse AIO
    De är inte alls så gräsligt klumpiga, som jag hade hört! Visst kan pocketarna med microfiber vara nättare men det är inte som att de hindrar henne från att röra sig!
    Jag måste säga att jag är enig med dig om att de inte är så klumpiga,
    de känns stummare i midjan men så bra sug har aldrig haft läcka med dem vi var glada för våra när vi hade dem och det var klart den bästa nattblöjan..
  • Ronjas mamma

    Kan förstå att hon hatar dem,vi har leagt med influensa nu i över en vecka och för att göra det lätt för oss har vi kört med engångs.. Stora tjejn klagar på de kliar hon vaknade tom i nat och sa de kliade..

  • Ronjas mamma

    Hon är 2 och et halvt och är van vid tygisarna ;) Candra om du räknar med att få fler barn kan det ju ändå betala sig vi väntar vårt tredje som kommer få vara den sista till att använda våra tygisar ;)

  • Ronjas mamma

    Yrväder syr du några barn själv kan dra på typ up and go? Min stora tjej börjar mer och mer vilja kunna själv problemet är att hon lätt får av sig blöjan men kan inte få den på igen. Eller kan de kanske det med knappar? BG har ju bytat ut sina med knappar så kunde jag ju bara köpa några av den nya modellen..

  • Ronjas mamma

    Jo yrväder har också tänkt på det med hur man gör vid bajs.. Säg till om du provar sy några eller ni andra om ni ser någon som gör en up and go tygblöja.. Jag hade en gammal datorväska först men sedan hittade en kompis till mig den som stadium har gjort och den är perfekt dessutom har den en blikslås så man kan öppna väskan en strimla i toppen så man snabbt kan komma åt torklappar och dyligt Den är dok inte så skoj eller lyxig bara som en svart axelväska. Men där är plats till en dags ekstra kläder och tygblöjor till två..

Svar på tråden Tygblöjetråden 24