• Svar på tråden Vi snackar vidare.. del 6.
  • LurvensFrö
    Utopia skrev 2010-10-04 09:02:44 följande:
    Villken goding så himla söt
    browniieee skrev 2010-10-05 15:06:52 följande:
    åhh vad skoj, grattis till lille Isak Och så mörk han är, lik pappa ser jag hihi....
    Tack så mycket! Ja väldigt lik sin pappa.  
    Det är verkligen super mysigt. Men man blir så rädd att tiden ska gå snabbt.  
  • Förälskad
    LurvensFrö skrev 2010-10-06 18:04:18 följande:
    browniieee skrev 2010-10-05 15:06:52 följande:
    åhh vad skoj, grattis till lille Isak Och så mörk han är, lik pappa ser jag hihi....
    Tack så mycket! Ja väldigt lik sin pappa.  
    Det är verkligen super mysigt. Men man blir så rädd att tiden ska gå snabbt.  
    Hur går det med allt då? Nätterna? Får du sova någonting?
  • LurvensFrö
    Förälskad skrev 2010-10-06 22:08:38 följande:
    Hur går det med allt då? Nätterna? Får du sova någonting?
    Ja då,de 22 första nätterna var värst sen gick det sakta bättre. Nu sover han allt mellan 1-4 timmar åt gången. Han brukar vakna på natten eller tisigt på morgonen och vara lite jobbig. När jag går och lägger mig märker jag att han sover typ 2 timmar. Brukar nog vara sov dags vi 01. Sen när han vaknar brukar han vara jobbig för jag byter blöa matar byter blöja matar typ en stund och det brukar ta iaf en timme. Men sen när man kämpa klart så sover han 3-4 timmar och det räcker för mig för att jag ska få min sömn. Är så glad att han sover så länge. För jag har varit så slut efter värkarbete, förlossning och bb. Många dagar med typ ingen sömn. Så nu njuter man hihi. 

    Phuh.. så mycket hormoner i kroppen. Hur lång tid tog det för dig (er andra med)  att det här svängiga humöret börjar bli bättre. Ok värst var nog 3-4  dagen men är på dag 8 idag och är så sjukt känslig. Idag har jag bölat som fn för att vi kom på att sambon ska jobba redan på Torsdag näst vecka. Och han hade fått för sig att han skulle vara hemma hela nästa vecka. Bölade för att jag trivs bra i vår bubbla men också för att jag tyckte synd om han att han fått för sig det och så är det inte så.
  • Angelica 87

    Hej tjejer.

    Har inte skrivit här inne på länge, har fullt upp här hemma.. Léa kräver mycke uppmärksamhet och sen är vi inte hemma om dagarna försöker hålla oss sysselsatt väldigt mycke.. Men jag läser så ofta jag kan..

    Léa kryper inte ännu, men hon har börjat ställa sig i krypställningen men sen sätter hon sig på rumpan igen, hon sitter så fint så, hon har suttit sen hon var 5½ månad.. Men hon kan inte sätta sig upp, utan man får sätta upp henne.. Nu har vi börjat ställa henne upp och det gillar hon Så när hon inte vill sitta längre så försöker hon ställa sig upp, men hjälp av mig eller hennes pappa.. Hon gillar att man håller i henne så hon får vara ute och gå på golvet.. Hon gillar att sitta i sin gåstol, den är väldigt bra när man inte orkar att hålla henne, den är hennes bästa vän   Hon kan rulla runt från mage till rygg, men inte från rygg till mage ännu..

    Hon har börjat "prata" hon säger titta, mamma och har smått börjat säga pappa..
    Hårda leksaker är populärt här hemma, det ska låta mkt om dom.. Att peka med pekfingret är skoj och dra i håret är oxå skoj..

    Léa äter både mat och gröt och dricker välling på kvällen, men nu på senare tid så vill hon inte ha gröt utan välling på morgonen.. Jag ammar henne fortfarnade, men jag vill gärna hitta något mellanmål till henne, som jag kan ge på eftermiddagen..

    Léas första tand är på väg nu

    Vissa nätter så sover hon hela natten, men vissa så vaknar hon.. Men vissa nätter så hjälper det att man ger henne nappen..

    Nu blev det långt lovar att jag ska uppdaterar mer om vad som händer här hemma lite oftare..


    Léa född 2010-03-09
  • Förälskad
    God Jul!!!! Tomte Jag hoppas ni mår bra allesammans!
Svar på tråden Vi snackar vidare.. del 6.