Inlägg från: The past is now |Visa alla inlägg
  • The past is now

    Vi med barn födda år 2000!

    Har en -00. En tjej men energi och stark vilja.

    Har 2 pojkar(2 och 4) också samt en bonuspojke på 12 år.

  • The past is now
    annki72 skrev 2010-03-20 20:23:14 följande:
    HEEEJJJJKul att tråden fortsätter och att det kommer lite nya =)Här har inte hänt så mycket sen sist =)Felix  som då är född -00 har ju diabetes så det mesta kretsar runt det ibland och allt strul det bär med sig.Vi trivs i vårt nya hus ute i skogen och allt funkar fortfarande i skolan, en helt underbar liten skola =)
    Vad jobbigt... Hur upptäcktes det?
  • The past is now
    annki72 skrev 2010-03-21 17:36:42 följande:
    Han har haft den sen har 3½ år men man vänjer sig aldrig å allt ändras med att han bli äldre å växer.Jag misstänkte att nått var fel då han en dag stod och drack väldigt mycket vid diskbänken och det liksom bara rann rakt igenom honom.Ringde VC som tyckte att det var normalt för en 3 åring att dricka och kissa mycket så vi behövde inte komma akut  fick tid en vecka senare......detta godtog jag inte utan ringde BVC som tog in honom för ett blodsocker prov direkt, provet var så dåligt att vi blev in skickade till akuten omgående, jag vill inte ens tänka på vad som hade hänt om jag litat på VC och inte min egen känsla.
    Åhh, shit! Ja det är ju det jag säger vc kan man aldrig lita på. Undrar vart dom fått sin läkarlegitimation ifrån? Jag kan inte ens föreställa mig hur det kan vara, usch. :-/
  • The past is now

    Min älskade -00:a har en liten diagnos eller typ "syndrom" på ADHD och ska gå i en mindre klass utöver sin ordinarie. 50/50...så hon får arbetsro och kan klara av skolan bättre än idag.

    Det har varit jobbigt och är jobbigt mellan varven..inte helt lätt att ta in att ens barn har ett "dolt" handikapp men vi har ju endå förstått att något varit tokigt sedan hon var i 3-4 års åldern.

    Dock ser jag ljust på framtiden då detta är något man kan leva med och klara av livet galant.

Svar på tråden Vi med barn födda år 2000!