Inlägg från: Monismonis |Visa alla inlägg
  • Monismonis

    Vi som plussat efter IVF i mars/april 2009

    Ammiz: Nämeeen så fin hon är! Ha ha... stapplar fram så sött.

  • Monismonis

    megamuppen: O ja... Alva har den senaste tiden börjat kasta saker hårt i golvet för att visa sitt missnöje. Om hon exempelvis försöker vaggas till sömns i någons famn så slåss och nyps hon...

  • Monismonis

    megamuppen: Hur går det med Kajsas balanssinne? Har hon börjat stå själv oftare? Idag stod Alva några sekunder utan stöd och jag lyckades fånga det med kameran.

  • Monismonis

    Jag funderar också på hur vi ska fira ettårsdagen. Öppet hus låter väldigt smidigt! Fast med mitt kontrollbehov skulle det vara jobbigt att inte veta när folk kommer och går

    Kan absolut relatera till gnäll och kläng! Alva håller på att utvecklas till ett litet monster Fast hon är för söt för att bli arg på. Men lite jobbigt är det. Det värsta är att hon börjar åla sig i affärer så man inte ens får ro att handla mat.

  • Monismonis

    Ammiz: Läste just ditt blogginlägg om gnällig bebis. Tänkte på det där med att Agnes gärna ammar mycket nu. Det har jag också märkt med Alva. Jag trodde att vi var på väg att trappa ner med amningen men har nu gått från att mellanmålsamma 4 gånger plus nattamning till att amma säkert 10 gånger om dagen och större delen av natten. Intressant ifall det kan bero på någon separationsfas eller något. För mig funkar det ju bra eftersom jag gillar att amma och är hemma, men måste vara svårt för er när S jobbar.

    Hörrninini, kan vi inte försöka ordna en Stockholmsträff eller Uppsalaträff eller vad som funkar, nu när barnen fyller år och allt? Jag kan tänka mig att det är bökigt att sitta med en hord ungar på något café utan att bli utslängda och det börjar ju bli kyligt för picknick. Men kan vi inte ses hemma hos någon? Knytkalas med kakor? För mig går det jättebra att ni kommer hem till mig, men kanske någon som tycker det är bökigt att resa med barn hellre vill vara hemma hos sig? Jag har inget emot att åka någonstans.

  • Monismonis

    megamuppen: Nämeeeen! Så fiiiina bilder! Speciellt den svartvita med dig och Kajsa tillsammans! Söta Kajsa... vilka fina ögon.

  • Monismonis

    nevadita: Men vad jobbigt! Känner igen det där med att ta ut det över maken. Inte lätt att vara ihop med mig alla gånger heller. Men då måste du ju bli sjukskriven sen när det börjar närma sig jobb. Inte kan du gå omkring med svanskotan ur led heller! Hoppas verkligen att det finns någon som kan fixa den! Jag förstår inte vad man ska ha en svanskota för över huvud taget. Tycker mest att den verkar vara i vägen.

    megamuppen: Kollade lite på Kavat-skor idag. Eeehhh... vilka priser! Knappt så jag ens vill önska det å Alvas vägnar i ettårspresent. Skulle liksom inte våga använda dem. Får ta mig en tur till någon begagnat-affär. Idag var det iallafall premiär för äta-med-bestick influerat av Kajsa. Det gick med bebisgaffel om man först trädde på en bit mat på gaffeln. Men skeden med gröt hamnade lååångt ifrån målet.

    Kram på er alla!

  • Monismonis

    megamuppen: Jobbigt med feber! Ja det var ju en grinolle som haft feber på Öppna förskolan i måndags. Inte helt osannolikt att Kajsa blivit smittad. Alva har ont i öronen verkar det som för hon håller sig för öronen. Alltid någon bacillusk man får när man är där! Lika bra att vänja sig antar jag.

    nevadita: Vadå, snöar det hos er?

Svar på tråden Vi som plussat efter IVF i mars/april 2009