Inlägg från: Yoyna |Visa alla inlägg
  • Yoyna

    Liga Match!

    Hej!!! Vill bara skriva att vi är hemma nu, har haft det sååå skönt! Nu vill jag bara jobba och spara pengar!

    Supertrött, vaknade fyra imorse på flyget så det blir tidig kväll här. Hoppas hinna skriva mer imorn! Kram!!!

  • Yoyna

    Va kul att äta lunch ihop! Ska vara med er i tankarna!

    Så tråkigt med H:s allergier lsy!!! Hoppas ni hittar bra sätt att hantera det och att han mår bättre nu när ni vet vad som gäller!

    I helgen var vi en spontansväng till Sälen med några kompisar, jättehärligt väder och bra åkning för årstiden! Men tyvärr blev vi magsjuka så sista natten var inte så jättekul...

    Stor kram till er alla, hoppas hinna vara mer aktiv snart!

  • Yoyna

    Hej hej i kylan!!!

    Hur mår ni? Här är det bra men fullt upp med jobb, har varken tid eller ork att skriva så mycket för tillfället känner jag. Längtar efter sol och värme oxå! Vid det här laget förra året hade jag redan lyckats få lite färg på kinderna i väntan på M minns jag... Snart dags för ettårskalas!

    Kram på er!

  • Yoyna

    Hej Sol! Tack för grattis! Jag tror inte att din mage sjunkit än, det låter väldigt tidigt. Generellt brukar man säga att livmodern är som högst (just under revbenen) runt vecka 36. En förklaring kan kanske vara att bebisen ändrat läge och lagt sig med huvudet ner, det kan göra att det känns annorlunda? Var tycker du att du känner mest sparkar? Så spännande att det bara är tio veckor kvar!!! Tiden går så fort, det var ju nyss du berättade tycker jag! Har ni några namnförslag på gång?

  • Yoyna

    lsy, va synd jag missade ditt inlägg igår och stupade i säng!!! Hur mår ni?

  • Yoyna

    Nu har vi ägnat helgen åt firande, kalas gånger flera för ettåringen!

    Bästa presenten var en stor plastbåt (sån man kan ha vatten eller sand i) fylld med tvåhundra lekbollar, M bara kastar sig i den och gapskrattar!!!

    Hoppas ni alla haft det bra den sista tiden, mycket nu i maj! Hur mår ni allihop?

    Sol: Jag har tio veckors praktik och en tenta kvar sen är jag klar, men har inte ens vågat fundera på jobb efteråt för det känns så avlägset på något sätt... Inte klart med praktik heller så det känns lite jobbigt just nu, vill inte behöva ha tio veckor i Sundsvall liksom...

  • Yoyna

    Lsy, jo om det inte fixar sig på annat sätt får jag försöka med andra ställen. Men vill helst inte pendla känner jag!!! Har ni det bra? Hur går det med allergierna?

  • Yoyna

    Lsy: Jag är inte alls bra på sånt där ska jag erkänna, men om ni tycker er se ett samband är det säkert så! Men verkar han ha ont i magen? Det brukar väl de flesta laktosint. få när de ätit mjälkprodukter?

    Härligt att H mår bra, vill gärna se killarna nån gång i sommar!

    M har precis i dagarna börjat stå lite själv och tagit ett par steg, han verkar vara mycket stolt över sig själv!

    Sol: tänder brukar räta till sig rätt bra själva, jag hade precis som lsy dubbla tänder ett bra tag! Alva längtar nog oxå efter tandfén, hon brukar låtsas att hon har lösa tänder!

  • Yoyna

    Hur mår ni?? Kommer det nån sommar till er andra? Jag längtar efter stekande sol och riktig värme!!

    Melker är i charmigaste åldern, börjar strax gå tror jag, övar på nya ord och vill verkligen göra själv, äta, ta på sig skorna, mössan osv. Har slutat amma, det gik så smidigt att jag inte riktigt hann med så nu somnar han i egen säng efter vällingen. Kan det vara sant känner jag???!

    Kram påer!

  • Yoyna

    Hej Esma! Hoppas allt är bra med er!

    Lsy: Tänk att våra småkilar är ettåringar liksom! Galet!

    Sol: Jag gick över fem dagar med A och M kom tre dagar före bf. Hoppas du slipper gå över, säger som Esma, de där dagarna är låååånga!

    Hörni, nu behöver jag er! Jag ska ju göra min sista praktik till hösten, 8 veckor på förlossningen. Har frågat överallt här i närheten inkl. Västerås å Nyköping men det är fullt. Skolan har fixat en plats i Sundsvall till mig. Jonas farmor bor 12,5 mil därifrån och min första tanke var att kanske kan J ta föräldraledigt och bo där med barnen och mig så får jag åka fram och tillbaka. Men han vill inte det, tycker det är taskigt mot A att sätta sig mitt ute i ingenstans utan kompisar så länge plus att det förstås blir tufft för honom att ta hand om allt utan någon som helst avlastning (farmor är gammal). Han föreslår att jag ska åka själv och komma hem så ofta det går. Kommer ju jobba efter en handledares schema så förhoppningsvis kan jag vara hemma ett par dagar i veckan. Vad tror ni, är det möjligt? Är jag dum i huvudet om jag åker??? Känner att om jag inte gör det här nu så blir jag aldrig klar... Känns så kluvet och jobbigt!!!

Svar på tråden Liga Match!