• pamsa

    Septemberbarn 2009 DEL 3

    Tjena brudar!


    här har ni en länk till GI rivstart till er som vill testa :)
    jag tycker det funkar och så är det god mat 
    här har ni en till länk med massa goooda recept :)
    Blev ingen prome idag, fick åka till min snälla svärmor och låna tvättstugan. Det blir sååå mkt kläder i tvätthögen nu när man har barn...helt ofattbart. Det var dags att ta tag i det idag när jag såg att lillskrutt hade ett par byxor kvar :S
    Skitsynd att inte lghn blev våran men men ... hoppas att man hittar nåt fint igen. Tänkte deppshoppa på nätet lite :P...det hjälper alltid
  • pamsa

    Förresten jag köpte solglasögon på hm...hitta ett par skitläckra stora fina bruna till lillskrutt...matchar mina :)

  • pamsa

    jag köpte vanliga till min skrutt, ska kolla länken nu som du gav Balder {#lang_emotions_smile}. Förresten, har ni tips på nätsajter med barnkläder... börja tröttna på Hm och Lindex sortiment, skulle vilja se andra kläder {#lang_emotions_laughing}

  • pamsa

    ska genast spana in din länk :)


    har mer länkar ifall ni vill ha {#lang_emotions_laughing}
  • pamsa

    HELLO GIIIIRLLLLSSS!!!


    Jag är ssååååå glad! Nu har sambon och jag bokat en miniweekend till Gotland i maj....woooohoooo! Känner att vi behöver komma iväg nu :). 
    Är dom flesta av er gifta? samboavtal? eehhh.. kanske borde ha sånt, aldrig tänkt på det. Jag och killen är varken förlovade lr pratat om att gifta oss :S. Så det här med samboavtal är nytt för mig. 
    TACK snälla för länkarna Balder och Bubba, nu är det nätshopping som gäller här :)
    Idag har jag varit iväg och gått på föreläsningar :/. Väl hemma har jag och lillskrutt fått busa runt. 
    På tal om bostadspriser...fantasisummor säger jag bara! Seriöst, för typ 10 år sen kunde man köpa sig ett fint hus eller en juste lägenhet inne i stan för bra priser. Nu är det mot miljonen som allt går. 
    Sephirot: går in och röstar nu:)
  • pamsa

    Balder, såg nu att du hade också lagt ut länk, nu har jag röstat på din :)

  • pamsa

    tack Bubba!!


    ren tur att vi hitta...gick in på destinationgoltland, dom hade nåt erbjudande där som var helt hyfsat i pris!!:) Läääängtar till maj nu:)
    men gumman! ska du gifta dig...congratultions! När kommer festligheten ske?
  • pamsa

    hello girls!


    hoppas alla mår bra...här är det bara en vanlig tråkig dag. Lillskrutt vakna och var riktig täpp i näsan och det är skiiiitväder ute. 
    sambon och jag ska snart åka till babyland och kolla på en sulkyvagn:) och äntligen ta tag i bilbarnstol. Skäms och säga det men det har varit såå mycket hela tiden att vi inte har haft tid med det. Men idag ska det bli av!
    Balder: jag pluggar sista året på lärarprogrammet, högstadielärare ska jag bli :)
    Skoj med shopping, jag tänker nätshoppa lite ikväll:)
    Redeklev: dinkelpannkakor! lite nyttigare ;)
  • pamsa

    hello girls!


    Nu har sulkyvagnen inhandlas här :). Gotland here we come säger jag bara:)
    Bubba80 förstår precis vad du menar, det är APRIL!!! ingen mer snööö nu:( ... shhhhiiiit väder
    Emma: håller med dig helt och hållet, pannkakor med grädde och sylt måste ju bara vara nyttomat:D
    Nu har lillskruttan somnat och jag tänkte vara duktig och plugga lite men först ska jag näthandla lite. 
    hoppas alla får en trevlig kväll
  • pamsa
    MammaAlex skrev 2010-04-21 21:18:27 följande:
    Pamsa: Vad är det för vagn? Vi tänkte titta på en babytravel bombay på lördag.... Återstår att se om den verkar bra, hoppas verkligen det! Vilka ämnen läser du? Jag är lärare för yngre barn inom matte/no och idrott. Trist bara att det inte fungerar så i skolan utan man får ha de flesta ämnen ändå. Hade varit skoj att slippa undervisa svenska och so=)
    Köpte en basic sulkyvagn för 299kr på babyland, den heter PARAPLYSULKY BUGGY LUX . Babyland har kampanj den här veckan på sulkyvagnar :). 

    Jag läser ar läst engelska och spanskan, nu läser jag specialpedagogik. 
    Kan förstå att det är trist att undervisa i ämnen som man inte tycker om så mycket, det kan jag känna ibland när jag får vika i matte, jag suuuuger på matte. Det är nog mest därför jag känner så :/. Skillnad när man har intresse för ämnet och är kunnig kan jag känna :)

    Knubbe12 skrev 2010-04-21 21:38:43 följande:
    Aha, flera lärare här ser jag! Jag läste först mot yngre år (svenska + engelska) men fortsatte sedan att läsa fler kurser, så min examen tog jag ut som förskollärare. Finns helt enkelt inga arbeten inom grundskolans yngre år här... Radeklev: Va? Slippa undervisa i svenska?! Det är ju det roligastse som finns! ;o) Nu har alla småskruttar somnat här. Får se hur länge det dröjer innan Arvid vaknar första gången. I natt vaknade han med ca 20 minuters mellanrum, så jag somnade inte ordentligt förrän klockan 03.30. 05.00 tyckte Arvid att det var dags att stiga upp och äta frukost. Zzz...Zzzz... I morgon kväll kommer maken hem. Då får han lov att ta Arvid en natt så att jag får sova ut. Är så jäkla trött. Ser "Fuskbyggarna" och helt plötsligt känner jag mig inte lika sugen på att bygga längre... Oj, jag höll på att glömma; TAND PÅ VÄG UPP! I underkäken kan man skymta två små gaddar varav den ena förmodligen kommer upp om någon dag!
    Trist när man har läst så många år och sen finns det inga jobb:/, jag hoppas på att det finns jobb när jag är klar:)

    Bubba80: Vad jobbar du med?

    måste säga att jag är väldigt nöjd med den vagnen vi köpte, testa den direkt när vi åkte och storhandla. Den var så enkel att köra och packa ner i bilen
Svar på tråden Septemberbarn 2009 DEL 3