• pamsa

    Septemberbarn 2009 DEL 3

    ja det kanske det är, men jag kände med fingret idag. Ine än enda tand verkar vara på gång. Undrar när min tjej ska börja få dom. Verkar som alla har börjat få sina 

  • pamsa

    jo men det stämmer nog, kan ju inte vara ngt annat än det:/ ... hoppas dom kommer snabbt för det är mycket gnäll nu

  • pamsa
    Bubba80 skrev 2010-05-05 21:30:05 följande:
    Puuuuh....ÄNTLIGEN!!! Nu sover dom små "änglarna". Vilken kväll. Men det gick till slut, så nu ska jag oxå chilla i soffan resten av kvällen å zappa och käka chips... för det e jag värd   Jäkla karl att dra iväg nu när man e sjuk å allt *morr*. Nej tycker faktiskt synd om honom. Han hade så dåligt samvete för att han var tvungen att åka på kurs. =( Förresten så ringde min chef idag och gav mig löneförhöjning o bjöd med mig på teambuilding i juni...tackar tackar Gud så kul....
    Grattis grattis grattis! Vilka goda nyheter!!!{#lang_emotions_laughing}
  • pamsa
    MammaAlex skrev 2010-05-05 21:50:37 följande:
    Gratulerar! Trevligt att få åka på teambuilding=) Åh nu gjorde du mig sugen på chips med, men det får nog bli glass i stället. det har jag ju varit sugen på hela dan.... Hoppas chipsen hjälper mot sjukan! jobbigt för er med gnällisar. Tycker A börjar bli lite mer av den sorten igen nu så jag undrar om inte tand nummer 2 är på g också. Eller har de ont när tänder växer även om den kommit upp genom tandköttet. Jag får absolut inte titta, får man ner läppen o käken så åker tungan ut o sen vrider han bort huvudet. Någon mer so har en mammagris? Så fort jag är i närheten duger inte pappa eller någon annan om han är det minsta trött... Men det kan gå jättebra om jag är borta.
    Japp, här har vi en:). Så fort lillskrutt är trött vill hon till mig, det funkar jättebra med andra. Men om jag finns i närheten så vill hon bara koppla av med mig:D
  • pamsa
    Emma skrev 2010-05-06 10:17:55 följande:
    Han bättrar sig någon dag och sedan är det tillbaka till ruta ett. 
    Vad tråkigt Emma! Hoppas det blir bättre, förstår att du blir ledsen när han inte skärper till sig. svårt det där hur man ska göra tycker jag.
    I och för sig, här hemma är det jag som är slarver :S... min sambo klagar väldigt mkt på mig att mina saker är överallt. Jag försöker tänka på det, men när jag är stressad då är det inte lätt.
    Vad ska ni få göra idag girls?
    Det verkar vara kanon väder här så jag och lillskruttan ska ta en långpromenad och hälsa på min morfar ute på landet :)
    Älskar när det är så fint väder ute, man hittar på så mkt då 
  • pamsa

    godmorgon!!!


    Här verkar det bli skiiiiit väder också.  Tänkte ta en sväng till busfabriken med lillskrutt.
    Vad skoj Bubba80 att din sambo kommer hem ikväll:) 
    hoppas ni får en mysig helg
  • pamsa

    hej tjejor!


    Min skrutt har fått en gåvagn ...man får hjälpa till, men va hon skratta :D
    träff i storstaden, jag och skrutt anmäler oss {#lang_emotions_smile}
    ställer sig era små upp? 
  • pamsa
    MammaAlex skrev 2010-05-07 21:57:05 följande:
     När tycker ni andra att barn kan börja sova över hos andra? Jag vill vänta ett tag till....
    Min skrutt sov över första gången hos sin farmor när hon var 6 månader. Det var till min 30årsfest. Det ska ju kännas bra att lämna bort dom över natten, ag hade små ångest, men det hade gått jättebra. Jag tror att det är viktigt att man känner efter själv när man känner att det är dags. Ha det så kul ikväll{#lang_emotions_cheers}
    Idag är det babysim som gäller för oss, sen är det tvätt som gäller. Jippie, kan man önska sig en bättre lördag?!{#lang_emotions_wink} Ikväll har vi tänkt att hitta på något sambon och jag, får se vad det blir.
    Knubbe12 skrev 2010-05-08 07:53:58 följande:
    Kul med gåvagn! Nix, Arvid ställer sig inte upp mot grejer ännu. Sitter han i famnen kan han däremot försöka dra sig upp.
    En tidsfråga tills han börjar ställa sig upp{#lang_emotions_laughing}. Min skrutt måste hålla sig mot nån kant, men det är inte så att hon reser sig upp själv. Får börja gå lite mer med henne och sin gåvagn så hon får träna lite på att hålla sig.
  • pamsa

    Nämen vad är det som händer?! Trakasserier?! folk har alldeles för mycket fritid! Oj, kände att jag nästan blev lite upprörd här. Hoppas det löser sig!


    Vad tråkigt att flera av er är fortfarande krassliga. Hoppas ni alla mår bättre snart:)
    Babysim är riktigt kul, det som är synd är att det kostar en del och vi har missat flera gånger. Men det har varit riktigt kul. Jag borde egentligen förbjudas att gåin där med min degmage, men men, det som är skönt att nästan hela gruppen ser ut så{#lang_emotions_laughing}
    Idag har det varit en väldig skön slappar dag, min sambo tog hand om tvätten. Jag och lillstumpan åkte iväg till mormor och bara slappa. Nu när vi kom hem hade han städat hela lghn och tvättat. Nu ska vi titta på film och dricka lite vin. Tänkte att jag skulle göra en strawberry daiquiri till honom eftersom han har varit så gullig och tagit hand om allt idag. 
    Förresten, det där med vikten igen. Jag går och går och går, men inget händer här längre! {#lang_emotions_yell} Jag har f*n inte tid att dra och träna! ska det vara så svårt att bli av med dom sista kilorna!!! Får hoppas att det börja hända ngt snarast!
  • pamsa

    Hej tjejor!


    Hoppas alla har haft en skön helg:)
    Idag har vi bara legat och slappat hela familjen, lilljentan har varit jättegnällig {#lang_emotions_frown}. Kan inte den förbaskade tanden bara komma fram nu!
    Balder: Du ger rätt att stå på dig om det. Det är synd att många föräldrar inte vet vad visa data/tv spel går ut på eller ens tittar på den rekommenderade åldern som anges. 
    Jag vet flera föräldrar som har tagit upp det på föräldrarmöte inom skolan när jag har varit ute på praktik. Det har faktiskt funkat, dom flesta föräldrar blir överraskade att det är väldigt våldsamma spel dom har köpt hem till sina barn.
    Sephirot: Hur var lägenheten?? 
    Vi har lagt ner att kolla på lägenhet nu, känns sjukt att säga det men jag orkar inte. Jag har ingen energi till det just nu. {#lang_emotions_embarassed} JAg är sååå trött om dagarna, folk brukar säga till mig att det är för att jag har en bebis som vaknar på nätterna. Men hon sover hela nätter, det är jag som inte kan somna. Ligger och tänker på allt möjligt och sover tre till fyra timmar om natten. Hoppas det vänder snart!
    Emma: Vad roligt att du vill börja plugga, vet du vad du vill plugga till?
Svar på tråden Septemberbarn 2009 DEL 3