Inlägg från: pamsa |Visa alla inlägg
  • pamsa

    Septemberbarn 2009 DEL 3

    Hej flickor!


    Tackar tackar:) Nu är man 30:) vilken dag, har haft öppet hus från kl 13 idag, sista gästerna gick för ca en timme sen ....
    Vi har tänkt att vår lillskrutt ska ha eget rum när vi flyttar från vår lilla två, januari kanske?
    Just nu tar hon inte mycket plats materiellt, men det kommer ju öka med tiden så det är väl läge tills dess. Men nu trängs vi ihop alla tre plus två katter{#lang_emotions_laughing}.
    Bubba80: Lyx med friskvård! Tummen upp för det! 
    Angående spänningshuvudvärk, rekommenderar varmt Yoga på morgonen med lillskruttan, jag går in på yogatoday.com och kör ett litet pass. Det har hjälpt mig mycket med spänningshuvudvärken. 
    Babygymmet används inte här heller längre hihihihih, den är för liten för henne (liggunderlaget). Det är synd, men hon blir så förbannad när fosingarna sticker ut.
    Vad skönt att tänderna börjar dyka upp nu för er som har haft det tufft. Jag fruktar dom tuffa veckorna när det ska dra igång här...
    hoppas alla får en riktig skön kväll
  • pamsa

    Jag måste fråga er, ni som har haft knoddar med hårda magar. Hur mycket messmör ska man ge? Blir det effekt direkt? Min tjej har sååå ont och måste nog ge det idag, hon har inte bajjat på ett par dagar nu :/

  • pamsa

    Hej girls!


    Hoppas alla har haft en trevlig helg. Här har det varit full fart 24-7. Lördagen var vi på babysim med lillskrutt. Min bästa vän fick vara med och plaska i poolen med Saga:). Efter det lämnade vi lilltjejen hos farmor och jag började fixa inför min fest. Det gick jättebra för henne att sova borta över natten{#lang_emotions_laughing}.  
    Festen var jättelyckad och det vara klackarna i taket till ca fyra på morgonen. På söndag fick min sambo hämta lilltjejen hos farmor och jag fick åka iväg på möte /personalfest på jobbet. Kan säga att jag sakna ihjäl mig efter min prinsessa, fick inte se henne alls igår. Kom hem idag  runt lunch, vi övernatta på hotell :) och hela den här dagen har varit seeeeegt{#lang_emotions_throwup} . 
    Jag och lillskrutt har myst myst myst idag och bara chillat
    I fredags var min tjej jätte förstoppad, jag testa messmör men det funkade inte, testa katrinplommon och det hjälpte inte heller. Till slut tog min mamma över och börja massera hennes mage och gav henne en lavemang. Då hände det grejer efter typ 20 minuter. KAn säga såhär innan min mamma hjälpte till var Saga gnällig och grät hela tiden, direkt efter så fick jag tillbaka min glada tjej{#lang_emotions_laughing}.
    Nu får hon 1 tsk katrinplommon efter varje måltid och det funkar jättebra med magen nu {#lang_emotions_laughing}
    Det här med tidomställningen har inte påverkat min tjej någonting...än
    hoppas alla får en kanon natt
  • pamsa

    Hej tjejer!


    Nu är våren här!!! Jag är såååå glad. Lilljentan och jag var ute och promenera och bara njööööt i solen...löve it kan jag säga
    Nu är jag nervös inför torsdag, vi har fått tid hos läkaren med min skrutt, hoppas hoppas hoppas att dom har positiva nyheter om min lila skrutt. Är väldigt rädd för att få höra vad dom har att säga om röntgen. Håll tummarna för oss tjejor:)
    Saga kan stå om jag håller hennes händer, jag tror att hennes hopp gunga har hjälpt till mycket:) Hon har kunnat göra det från ca 5 månader gammal, men som sagt tror att det beror på hennes hoppställning.
    Måste även berätta att nu äts det halva burkar här hemma. Hon gapar stort och fint, men morgongröten fungerar ingen vidare. Hon vägrar äta den, vad kan man ge mer?
    Tänkte testa sempers gröt med banansmak, får se vad hon tycker om den.
    Vi kommer att ha en namngivningceremoni, sambon vill inte ha det kyrkligt. Jag är inte kristen men jag tycker att det är väldigt fint och mysigt att ha det i kyrkan. Vi har tänkt att ha Sagas namngivning i sommar:)
    Förresten, har ni börjat kolla upp dagisplatser?
  • pamsa
    lupin84 skrev 2010-03-30 21:28:26 följande:
    Pamsa - vi skickade in anökan om plats i januari. Har sökt dagis från mitten på september!...
    var du och besökte dagiset innan? lr ansökte du bara ..? f*N det är en djungel allt detta för mig just nu
  • pamsa

    Hej tjejor!


    Hoppas alla har haft en trevlig påsk! Här har det varit massor att göra och vi har varit bortbjudna i storsett hela helgen. 
    Idag är det chilldag, ska bli skönt att bara vara hemma och inte göra något:)
    Usch vad tråkigt det var imorse när  jag vakna och såg att snöa ute, det har ju varit så fint väder , vad hände?!
    Angående babysitter, den används inte längre här. Min lilla skrutt vill sitta själv och pressar sig upp mer eller mindre när hon sitter lutad. Den användes flitigt här hemma som första 3 månaderna.
    Radeklev: Tråkigt med farmor, håller tummarna att hon blir bättre.
    Saga har börjat komma in i den fasen där hon får ångest om jag eller min sambo går ut från rummet. Helt sjukt! Hon skriker och blir jätteledsen tills nån av oss kommer tillbaka in i rummet. Separatiosånges, javisst!
    Stackars Emil och Loke! Hoppas Emil inte har fått problem med öronen!
    Well, dags att fixa lunch här hemma. Idag blir det pasta med köttfärs:)
  • pamsa

    Hej på er tjejor!


    Försöker läsa ikapp här, ooo vad våra små växer!!!
    Har haft fullt upp, med både roliga saker som har hänt och tråkigheter :/
    Förstår ni att våra små är/blir sju månader snart...heeelt otroligt...
    Min lillskrutt kan fortfarande inte krypa men hon är helt galen i sin gåstol. Där går det undan ;) Nu är hon förkyld igen, det värsta är att hon får kruppen tillbaka varje gång... 
    Bubba: Min kompis skrev ett brev till hennes gudson och överlämna den. Hon skrev på kuveret "OBS, öppnas på 18-årsdagen", lite roligt och personligt :). Vet inte vad du har tänkt dig men kika in påhttp://www.kristallshopen.nu/. Mycket finfina saker där:)
    Sephirot: Så himla duktig liten kille du har!! Heja Heja! Vilken fart!!
    Saga snurrar mest runt när jag lägger henne på magen...hahahaha...det kommer väl när det kommer:)
    Nu är det dags att sova här hemma. Hoppas alla har en trevlig lördag!
  • pamsa

    Grattis till Alexander och Loke!


    Inatt har det varit en lugn natt, synd bara att man har blivit smittad. Vad ska ni hitta på för trevligt idag? Här är det soligt men det blåser  mycket :/... hoppas det släpper så man kan gå ut och gå :)
    Förresten har ni börjat planerat vad ni ska göra i sommar?
  • pamsa

    stackars våra små som drabbas av förkylningar hela tiden :/. Det lär väl blir mer ju äldre dom blir...


    vi håller på att planerar lite inför sommaren, vet inte om det blir semester... men det kanske blir en större lgnh {#lang_emotions_laughing}. Får se imorgon om vi vinner budgivningen, annars blir det nog Gotland tror jag  i sommar.
    Åsa 1976: vad skoj med bilsemester i sommar{#lang_emotions_laughing}, håller tummarna att våra Sagor är friska när det är dags för dags för semester{#lang_emotions_wink}
    Bubba80: När är dopet? 
    Emma: Hoppas det går över fort! 
    Nu börjar solen titta fram här och det verkar inte blåsa så mkt, funderar på att gå till lekparken med lillskrutt... Vi testa att gunga henne för en vecka sen, hon bara ääääälskar att gunga{#lang_emotions_laughing}
    Dagens lunch blir fiskpinnar med mos , Saga ska få pasta med kalkon
  • pamsa

    Hej tjejor!


    Vi vann inte budgivningen :/ men men...semester får det bli istället :)
    Ser att ni pratar kropp :), brudar häng på GI dååå{#lang_emotions_laughing}. Finns massa med recept på nätet. Jag kör den och det funkar tycker jag. Det jag tycker är jobbigt är att man är sladdrig som fääään efter graviditeten, vill bli fit igen.
     Nu när det är så fint väder får det bli att ta långa promenader {#lang_emotions_laughing}.
    Idag mår lillskruttan mkt bättre så det blir att ta en prome till parken och gunga. Jättefint väder, äälskar våren. 
    Jag har köpt ett par solglasögon till lillskruttan som hon ska få ha idag. Tuff bebis{#lang_emotions_wink}
Svar på tråden Septemberbarn 2009 DEL 3