• parvati

    Utmaning till er som "lagar all mat från grunden" och bojkottar allt vad halv/helfabrikat heter

    Det finns nog väldigt få som kan stoltsera med en egen kvarn och ekologiskt odlat  vetefält utanför fönstret
    Man kanske inte behöver dra allt till sin spets? Det kanske räcker med att göra egna köttbullar och koka egen soppa?

  • parvati

    Idag lagade jag en ädelostpaj med kyckling och oliver till middag. Gör pajdeg, stek kycklingfile, smula sönder osten, häll på äggstanningen, på med oliverna. Klart!
    Jag gör inte egen ädelost Annars gör vi mycket pannbiffar  och köttfärsås hemma, lagar fiskgratänger med potatismos, fiskblock och sås, ugnsbakar lax. Jag serverar halvfabrikat också så jag är ingen "Jag lagar min egen mat från grunden" Just buljong är dock inte svårt bara att spara kokspadet från när man kokar kyckling med lite grönsaker.

Svar på tråden Utmaning till er som "lagar all mat från grunden" och bojkottar allt vad halv/helfabrikat heter