• ragatan

    Utmaning till er som "lagar all mat från grunden" och bojkottar allt vad halv/helfabrikat heter

    Alltså, alla ni som vägrar hel/halvfabrikat, har ni egna djur eller? Höns som sprättar på gården som ni nackar, plockar och tillagar själva? Grisar i hägn bakom garaget? Kor? Ystar ni egen ost, syrar eget fil, kärnar eget smör från mjölk ni handmjölkat från era kor/getter?
    Eller är ni jägare och fiskare och äter bara den mat ni själva fångat/skjutit? Hur har ni tid att jobba? Har själv tillbringat mångavår av min barndom på en gård, jag har provat att handmjölka, kärna, deltagit i slakt osv. Det är kul, lärorikt och ger en en hälsosam respekt för djuren och maten på bordet. Men det är tidsödande. Fruktansvärt tidsödande.

Svar på tråden Utmaning till er som "lagar all mat från grunden" och bojkottar allt vad halv/helfabrikat heter