Inlägg från: Dr Börje |Visa alla inlägg
  • Dr Börje

    Tråden för sär skrivare

    Jag är en av dom som har tröttnat på hur dagens internet debatörer mer och mer sär skriver sönder det svenska språket. Känslan för det skrivna svenska språket ut armas av engelska influenser. Detta jävla otyg åter finns i näst intill alla trådar här på forumet. Så i och med att jag är en hand lingens karl så tänkte jag försöka skapa rätt och ordning runt detta fenomen. Därför för klarar jag här med tråden för sär skrivare öppen! Har kan du som har dålig känsla för det svenska språket skriva av dig. Så slipper vi lida av din dåliga svenska i de andra trådarna. Du kan skriva om vad som helst, men det finns en viktig regel: - Du måste sär skriva. Inga samman hållna ord är till låtna! Om du vill kan du gärna citera andra tokiga sär skrivningar som du sett i någon annan tråd. Men du får som sagt inte använda samman hållna ord här och du får inte sär skriva i någon annan tråd mer. Ha kul och hjälp till att hålla det svenska språket helt, rent och kraft fullt. Så...med det sagt...tråden är öppen!

  • Svar på tråden Tråden för sär skrivare
  • Dr Börje

    Det är gjädjande att se fler debatt intresserade bekänna sig i tråden. Jag hoppas att det kommer ännu fler. Och kom i håg - använd den här tråden till att skriva av dig din brist fälliga svenska. Ladda ur dig dina sär skrivningar här.

    När du väl är här i tråden så har du också ingått ett av tal om att inte sär skriva i någon annan tråd mer. Jag kommer att leka forum polis och slå till med kraft och mål med veten het när du minst anar det.

    Tips och angiverier är förståss väl komna!

  • Dr Börje
    FrA skrev 2010-04-17 23:07:01 följande:
    Sten tvättade Levis jeans  Dålig, jag vet ;)
    Ja...det var dåligt. Men du försökte och vi har ännu inte infört någon nedre skamgräns. Så även du och ditt bidrag är välkomna
  • Dr Börje
    Denebola skrev 2010-05-07 20:10:20 följande:
    Jag håller med Tysk Mamma där uppe om att det kliar i fingrarna och att den här sär skrivnings tråden är som ett jätte virus. Jätte jobbigt om man sär skriver i en annan tråd nu och efter en kommer Dr Börje och slår en med kraft och skållar en med veten.
    Väl kommen! Du finns då här med registrerad som med-lem. Jag hoppas att du får mycket skoj här. Jag kommer som du redan själv kommenterat att hålla koll på dig och dina inn lägg i andra trådar. Sär skriver du i dom så kommer lopporna från 1000 kameler att ann gripa ditt köns organ.
  • Dr Börje
    vackrastarflow skrev 2010-05-07 20:33:00 följande:
    Åh kul att gå över till den för bjudna sidan! Jätte kul verkligen! Sär skrivningar är så super bra! I verklig heten är jag lite rädd över hur folk hanterar det svenska språket. Om vi bara vore så stolta som frans männen som verkligen vårdar sitt språk. Visst ändras ett språk med tiden, men detta är på väg helt åt fel håll...
    Den för bjudna sidan är spännande eller hur? Men det är bäst att den hålls inom stäng da dörrar. Unge fär som en par klubb. Det dom gör där bakom den låsta dörren och i takt till den tyska schlagern (?) vill dom, vi, man inte se på en nobell fest direkt?

    Så låt oss äckla oss här i dålig skriv ning av det svenska språket. Låt oss tömma oss totalt här. Så att vi kan be te oss som folk, och ut trycka oss korrekt, i andra samman hang.

    Du är med andra ord väl kommen här. I andra samman hang kan vi nicka diskret till varandra. Men vi håller stil en. Kom i håg det!
  • Dr Börje
    bsajanne skrev 2010-05-08 18:40:30 följande:
    Annons från mat varu hus: Vi behöver förstärkning till vår kassa personal.
    grymt bra!  

    Det är så dana här in lägg vi vill läsa här. Roligt och tanke väckande
  • Dr Börje
    pluvdo skrev 2010-05-08 18:41:17 följande:
    Nog för att jag ogillar särskrivare, men att skriva "debatörer" är väl inte heller så vackert? Förresten... Nu fortsätter jag klaga på ts (fy mig, vi är ju egentligen uppenbarligen på samma sida - den särskrivningsogillande) men alltså, "hand lingen" som särskrivning make:ar ju inte sense. Det folk särskriver är två sammansatta ord. Handling faller inte in under den kategorin, så vitt jag vet?
    Sant och riktigt. Jag ger mig till känna här. Jag är av naturen ingen riktig sär skrivare. Jag är en sån som retar mig på o tyget (rätt?) och därför skapade tråden. Sen tar jag ut svängarna här och ägnar mig åt dålig svenska. Men jag ger dig rätt. Sär skrivning är något man gör när man delar på samman satta (rätt?) ord.

    Rätt skall vara rätt!
  • Dr Börje

    Efter att ha läst ett antal trådar så är det dags att åter upp liva den här tråden.

Svar på tråden Tråden för sär skrivare