Inlägg från: Mary Cherry |Visa alla inlägg
  • Mary Cherry

    20:e tråden för effels egna supermorsor 2006

    Hejhej! Jag kikar in och läser nån gång emellanåt, nu var det väl nån månad sen sist och innan det ännu längre. Hoppas förlossningen gick bra LoweLove.

    Samsara: Trist med äktenskapet. Det är snart ett år sen vi gjorde slut, sen bodde vi ju ändå ihop i tre månader, men jag har inte ångrat det en enda gång. Jag hade inga känslor kvar för honom och inte han för mig, visade det sig, och sen hände det ju lite otrevliga grejer men det var det som fick oss att göra slut på vårt dåliga förhållande, och det är bland det bästa som har hänt. Jag pluggar fast jag är själv med barnen och jag tycker det funkar bra. När de är hos M har jag all tid i världen att läsa, de andra veckorna får jag helt enkelt planera, oftast sitter jag kvar i skolan när vi har slutat och läser där, hemma får jag inget gjort. Kram!

  • Mary Cherry

    Hej på er! Det är så roligt att ni fortfarande håller ihop, själv har jag knappt tid att läsa här längre, men jag läser ikapp lite då och då. Det här är min första sommarlovsvecka av två, den andra infaller nån gång i slutet av augusti, hoppas jag, om jag inte har två omtentor då. Självklart passade jag på att få årets mansförkylning precis när jag blev ledig, men det är väl kanske inte så konstigt, hela våren har varit galet stressig och när man äntligen fick slappna av kände väl kroppen att den kunde bli sjuk.

    Nu har jag iaf klarat av första året av tre på utbildningen, det känns bra. Jag trivs bra i Umeå och jag och barnen har nyss flyttat till en egen lägenhet, den förra hyrde vi i andra hand. Dom har fått lov att byta förskola, Claras tredje, och det har väl varit lite sådär, hon trivdes inte alls på den förra men jag tror det här ska bli bra. Nu går de på ett litet waldorf-föräldrakopperativ, mycket lugnare och färre barn, jag tror det är bra för henne.

  • Mary Cherry

    Hej på er! Jag är här och läser då och då men jag har inte så mycket att säga känner jag. Det är iaf bra med mig och barnen, jag pluggar fortfarande, två år kvar, barnen bor varannan vecka hos mig och varannan hos M.
    Jag såg att ni diskuterade fyraårskontroll för ett tag sen, Clara var på sin idag, 112,5 cm lång och 22,9 kg tung så hon är stor.

  • Mary Cherry

    hallon, ja vi är ganska långa, jag är 172 cm, M runt 185, hans mamma är längre än mig och jag har två kusiner som är närmare två meter. Min mamma är kortast i släkten, hon är 167 cm. :)

  • Mary Cherry

    Jag håller med dig joss, det är skönt när de blir större och kan leka med varandra. Disa är ju nästan 2½ och emellanåt leker de hur bra som helst, ibland bråkar de så att man vill stänga in dem i varsitt rum.

Svar på tråden 20:e tråden för effels egna supermorsor 2006