• ViSkaBliTre

    Vi som försökt länge efter mf, del 2

    Här hänger vi som försökt länge efter vi fått missfall.

    Med länge menas här att ha försökt längre än 6 månader EFTER missfallet.

    Vi kan vara lite bitchiga om du inte är på mer än första försöket, då vi har kommit längre än så i våra försök att få till en bebbe och kan vara lite bittra!

    Hoppas på fler i samma situation som vet hur det är att kämpa för att få det efterlängtade pluset igen!!

    Välkomna!!!
  • Svar på tråden Vi som försökt länge efter mf, del 2
  • Hallonet80

    Jag hade faktiskt tänkt att ta det väldigt lugnt denna äl för är lite sisådär positivt inställd till att få en bebis vid jul, inte för min egen skull utan för barnet, har alltid tyckt det verkat så tråkigt att fylla år så sent på året å just när det är så mkt annat firande. Men till saken nu,  vi har kört på mer än nånsin å mest framförallt för att vi haft lust har inte en enda gång tänkt att nu måste vi ha sex för nu har jag äl snart, utan det har bara blivit en massa ändå helt utan planering å måsten. Känns väldigt bra faktiskt !

  • Hallonet80
    Posh Foxy Baby skrev 2010-04-03 15:16:13 följande:
    Ja ni får gärna plussa, det säger jag inget om. Vassegoda Följer såklart tråden tills ni alla har era snygga och såklart de här Men jag är så sjukt deppig att jag har mer än lust att strunta i detta, koncentrera mig på min viktnedgång och om jag mot all förmodan skulle plussa ändå så får det väl räknas som en ren bonus då. Jag blir knäckt av det här.
    Förstår dej, kan vara skönt ibland att släppa fokus och koncentrera sig på något annat ett tag, det är jag helt med på !
  • Posh Foxy Baby
    Hallonet80 skrev 2010-04-03 15:18:46 följande:
    Förstår dej, kan vara skönt ibland att släppa fokus och koncentrera sig på något annat ett tag, det är jag helt med på !
    Ja alltså.. jag vet att jag låter som värsta surpuppan men det känns bara som att detta är lite för mycket nu. Kan inte påstå att jag gett upp, det lär jag väl aldrig göra men jag orkar inte fokusera på det här nu.

    Det lät dock väldigt bra där för er skull, alltid mycket roligare att pippa loss enbart för att man vill och inte bara för att det passar in i kalendern ;) Men jag tror inte det är så farligt att fylla år vid jul om det nu skulle bli så för er bebis.
    ٩๏̯͡๏)۶
  • Hallonet80
    Posh Foxy Baby skrev 2010-04-03 15:22:58 följande:
    Ja alltså.. jag vet att jag låter som värsta surpuppan men det känns bara som att detta är lite för mycket nu. Kan inte påstå att jag gett upp, det lär jag väl aldrig göra men jag orkar inte fokusera på det här nu. Det lät dock väldigt bra där för er skull, alltid mycket roligare att pippa loss enbart för att man vill och inte bara för att det passar in i kalendern ;) Men jag tror inte det är så farligt att fylla år vid jul om det nu skulle bli så för er bebis.
    Ja, känner man så så är det nog rätt vettigt att ta "paus" lite, men som du säger ger helt upp gör man nog aldrig.

    Nä, har tänkt lite på det där med att fylla år vid jul och det finns ju faktiskt betydligt värre saker att vara med om... Sen känns det ju inte direkt som att vi ska plussa denna gång, när det inte blivit nåt alla andra gånger så varför skulle det bli nåt nu liksom?! Så behöver nog inte fundera så mkt mer på det dilemmat !
  • Alyana

    " 2 barns mamma84".....

    Du har väl inte försökt mer än 6 mån efter mf....???
    Du har väl bara gjort 1 el 2 försök...??{#lang_emotions_undecided} (efter vad som står i din pres iaf )
    F-låt att jag lägger mig i...{#lang_emotions_wink} men det står ju ändå klart och tydligt i trådstarten att det är för de som försökt längre än 6 månader.....
    Lite brist på respekt att "delta" här då tycker jag... eftersom du kanske får plus direkt el väldigt snart... och de andra här har fått kämpa såå mycket längre! {#lang_emotions_undecided}
    Hoppas du inte tar illa upp. Det är inte personligt menat... Bara tänker på de som faktiskt "kvalar in" i tråden....{#lang_emotions_heart}

  • Posh Foxy Baby
    Alyana skrev 2010-04-03 17:39:52 följande:
    " 2 barns mamma84"..... Du har väl inte försökt mer än 6 mån efter mf....??? Du har väl bara gjort 1 el 2 försök...?? (efter vad som står i din pres iaf ) F-låt att jag lägger mig i... men det står ju ändå klart och tydligt i trådstarten att det är för de som försökt längre än 6 månader..... Lite brist på respekt att "delta" här då tycker jag... eftersom du kanske får plus direkt el väldigt snart... och de andra här har fått kämpa såå mycket längre! Hoppas du inte tar illa upp. Det är inte personligt menat... Bara tänker på de som faktiskt "kvalar in" i tråden....
    Ja det har du rätt i. Ehumm.... {#lang_emotions_undecided} Grinig som jag är idag blev jag inte direkt mindre grinig nu.
    ٩๏̯͡๏)۶
  • 3 barns mamma84
    Alyana skrev 2010-04-03 17:39:52 följande:
    " 2 barns mamma84".....Du har väl inte försökt mer än 6 mån efter mf....???Du har väl bara gjort 1 el 2 försök...?? (efter vad som står i din pres iaf )F-låt att jag lägger mig i... men det står ju ändå klart och tydligt i trådstarten att det är för de som försökt längre än 6 månader..... Lite brist på respekt att "delta" här då tycker jag... eftersom du kanske får plus direkt el väldigt snart... och de andra här har fått kämpa såå mycket längre! Hoppas du inte tar illa upp. Det är inte personligt menat... Bara tänker på de som faktiskt "kvalar in" i tråden....
    jag har kämpat totalt i 8 mån!!
    Jag fick missfall i dec och då är det som jag räknar 3:e försöket men alla räknar olika..
    Så totalt blir detta 9:e försöket för mig för att bli gravid så jo jag få telta då!
    Ebba 050607 Amadeus 080814 Mf 15/12-09 min ängel
  • Posh Foxy Baby
    3 barns mamma84 skrev 2010-04-03 18:37:21 följande:
    jag har kämpat totalt i 8 mån!! Jag fick missfall i dec och då är det som jag räknar 3:e försöket men alla räknar olika.. Så totalt blir detta 9:e försöket för mig för att bli gravid så jo jag få telta då!
    Inte för att vara bitch men denna tråden riktade sig till oss som varit aktiva i försök ett bra tag efter missfall, inte sammanlagt och det fanns en anledning till att tråden riktade sig till dessa människor. {#lang_emotions_dreamer}

    Men jag ska givetvis inte spela hitler i tråden, det kanske bara hade varit nåt att tänka på annars då det faktiskt kryllar av trådar för de som inte försökt så länge.
    ٩๏̯͡๏)۶
  • 3 barns mamma84
    Posh Foxy Baby skrev 2010-04-03 18:40:25 följande:
    Inte för att vara bitch men denna tråden riktade sig till oss som varit aktiva i försök ett bra tag efter missfall, inte sammanlagt och det fanns en anledning till att tråden riktade sig till dessa människor. Men jag ska givetvis inte spela hitler i tråden, det kanske bara hade varit nåt att tänka på annars då det faktiskt kryllar av trådar för de som inte försökt så länge.
    okej tack att ni är så j*vla otrevlig synd bara att vissa är så som ni är!
    Lämnar tråden snabbt!!!
    Ebba 050607 Amadeus 080814 Mf 15/12-09 min ängel
  • Posh Foxy Baby
    3 barns mamma84 skrev 2010-04-03 18:42:14 följande:
    okej tack att ni är så j*vla otrevlig synd bara att vissa är så som ni är! Lämnar tråden snabbt!!!
    Jag tror inte finns anlendning att bli så upprörd och slänga ur sig sånt här? Känns lite obefogat faktiskt.
    Som jag försökte förklara har vi andra försökt en bit längre och det fanns en anledning att vi ville ha en tråd just för de som vet vad det innebär. Det är inget personligt och det är ingen som sagt att du måste lämna tråden utan det var nog mer av ett litet påpekande. ;)
    ٩๏̯͡๏)۶
Svar på tråden Vi som försökt länge efter mf, del 2