• milisi

    Junibebisar (sommarbebisar) 2010 i Norrköping del 2

    Här träffas vi som ska bli mammor och pappor under sommaren 2010 och som bor i Norrköping med omnejd. Vi är både först- och omföderskor, en del av oss ganska nya i stan medan andra är rutinerade "Peking"-bor. Vi diskuterar om stort och smått och ibland planerar vi små fika-träffar. Ålder, jobb och intressen spelar ingen roll, vi har en sak gemensamt - ett kommande underverk!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-07 16:33
    Här har vi en bf-lista som vi kan fylla på våra presentationer.

    www.familjeliv.se/Forum-11-229/m49810047.html

    När man skriver in sin presentaton, kom ihåg att kopiera föregående inlägg också att vi får en sammanhängande lista.

  • Svar på tråden Junibebisar (sommarbebisar) 2010 i Norrköping del 2
  • wappiz

    Hej. Presenterar mig i denna junitråd också! Jag har precis hittat till en annan Norrköpingstråd, och nu hittade jag en till! Vilken lycka!

    Jag har BF 11 juni. Första barnet. Mindre än fem veckor kvar nu. Känns så himla spännande! :)

    Jag känner inte någon som ska få barn just nu, så jag är intresserad av att gå på barnvagnspromenader sedan. Och att fika. Etc...! Försöker få en överblick vad som finns i Norrköping att göra för mammalediga. Babysång, babymassage, mamma-bebis gympa, Öppen förskola...! Något av dessa måste man ju undersöka sedan.

    /en förväntansfull blivande mamma

  • wappiz

    Hoppar rakt på tåget och skriver faktiskt upp mig på Halvarsträffen. Almanackan gapar ju tom där! :)

    19 maj,fikaträff på Halvars Södra promenaden, 17.00

    spalles, 
    milisi (Linda)
    Tinas86
    la changa (Sara)
    Carita (ingen familjeliv)
    Erikaw
    Pepparkaksdeg
    Wappiz

  • DanceMonkeyDance

    Haha fick verkligen kisa för att kunna läsa vad det stod och jag ser så himla dåligt men har lyckats paja glasögonen och är för lat (snål) för att gå och köpa nya just nu. Men jag tror du menar att man ska inboxa telefonnummret till den nästa på listan efter sig själv?  Jag ska verkligen också försöka komma på nästa träff, den 19e och inte den 5 maj som jag visst tänkte gå dit {#lang_emotions_smile}.
    Undrar ju såklart vilka ni är, tror bestämt att jag känner igen en av er på eran presentationsbild, ska bli spännande att träffa er då iallafall.
    Imorgon ska jag på ultraljud igen, det sjätte och äntligen (förhoppningsvis) det sista. Ska även försöka spana efter vad det kan vara för kön på den lilla.

  • Pepparkaksdeg
    DanceMonkeyDance skrev 2010-05-09 18:48:46 följande:
    Haha fick verkligen kisa för att kunna läsa vad det stod och jag ser så himla dåligt men har lyckats paja glasögonen och är för lat (snål) för att gå och köpa nya just nu. Men jag tror du menar att man ska inboxa telefonnummret till den nästa på listan efter sig själv?  Jag ska verkligen också försöka komma på nästa träff, den 19e och inte den 5 maj som jag visst tänkte gå dit .Undrar ju såklart vilka ni är, tror bestämt att jag känner igen en av er på eran presentationsbild, ska bli spännande att träffa er då iallafall. Imorgon ska jag på ultraljud igen, det sjätte och äntligen (förhoppningsvis) det sista. Ska även försöka spana efter vad det kan vara för kön på den lilla.
    Haha,sorry för minitexten!
    Du gör helt rätt som inte orkar skaffa nya brillor just nu. Det ska man nämligen inte som gravid,för synen ändrar sig för väldigt många gravida. För att sen gå tillbaka till hur det var innan. Hör med en optiker så får du se
    Du kan inboxa mig numret rakt av om du vill så lägger jag till det när jag får tillbaka listan sen och skicka ut igen så är du också med.
  • Pepparkaksdeg
    wappiz skrev 2010-05-09 18:48:12 följande:
    Hoppar rakt på tåget och skriver faktiskt upp mig på Halvarsträffen. Almanackan gapar ju tom där! :)19 maj,fikaträff på Halvars Södra promenaden, 17.00spalles, milisi (Linda)Tinas86la changa (Sara)Carita (ingen familjeliv)ErikawPepparkaksdegWappiz
    Kul att du hänger på!
    Inboxa gärna ditt nr till mig om du vill vara med på telefonlistan
  • Morsan

    Pepparkaksdeg, bra initiativ där med telelista!

    Välkommen Wappiz!!  Kom ihåg att skriva in dig i presentationstråden, länk finns i trådstarten.


    Pepparkaksdeg skrev 2010-05-09 19:08:50 följande:
    Haha,sorry för minitexten!Du gör helt rätt som inte orkar skaffa nya brillor just nu. Det ska man nämligen inte som gravid,för synen ändrar sig för väldigt många gravida. För att sen gå tillbaka till hur det var innan. Hör med en optiker så får du se Du kan inboxa mig numret rakt av om du vill så lägger jag till det när jag får tillbaka listan sen och skicka ut igen så är du också med.
    Ja jag frågade min optiker så sent som i fredags när jag skulle köpa nya linser. Mot slutet av graviditeten får vissa lite sämre syn, inte jättevanligt men om det blir så så går det tillbaka sen. Det är väl för att allt svullnar, ögonen som allt annat :)
  • DanceMonkeyDance

    Kanske därför jag ser som Mr Magoo, tycker verkligen min syn blivit sämre sista månaderna. Nu vet jag varför, tänkte inte ens på att det var graviditeten som kunde påverka det.

  • Pepparkaksdeg

    Hahaha,ja själv har jag enbart brillor nu!
    Linserna som annars är något svaga, men fungerar ok ,går inte alls{#lang_emotions_cool}

    Måste bara förtydliga:
    Telefonlistan är givetvis helt frivillig!
    Självklart går det utmärkt att hänga med på träffar utan att vara med på listan
    Det är också viktigt att respektera de som vill vara anonyma här på FL,så fortsätt kalla folk vid deras nicknames även efter ni fått reda på vad de egentligen heter.
    Och lägg absolut inte ut telefonlistan med folks nr här i tråden.

    Vissa tycker det är helt ok med att vara öppna med vem de är även här inne på FL.
    Andra inte

  • erikaw

    BRa idé med telefonlistan Pepparkakan
    Jag skickar vidare den sen när jag får den :)

    på onsdag är det min sista jobbdag och då är det bara 10 dagar kvar till beräknat födelsedatum då lillan ska komma :)

Svar på tråden Junibebisar (sommarbebisar) 2010 i Norrköping del 2