• milisi

    Junibebisar (sommarbebisar) 2010 i Norrköping del 2

    Här träffas vi som ska bli mammor och pappor under sommaren 2010 och som bor i Norrköping med omnejd. Vi är både först- och omföderskor, en del av oss ganska nya i stan medan andra är rutinerade "Peking"-bor. Vi diskuterar om stort och smått och ibland planerar vi små fika-träffar. Ålder, jobb och intressen spelar ingen roll, vi har en sak gemensamt - ett kommande underverk!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-07 16:33
    Här har vi en bf-lista som vi kan fylla på våra presentationer.

    www.familjeliv.se/Forum-11-229/m49810047.html

    När man skriver in sin presentaton, kom ihåg att kopiera föregående inlägg också att vi får en sammanhängande lista.

  • Svar på tråden Junibebisar (sommarbebisar) 2010 i Norrköping del 2
  • wappiz

    Aaaah! Big mistake. Jag åt en jättepizza idag och magen blev så himla stor att jag har haft svårt att andas, röra mig och nu börjar jag få halsbränna. Kul - inte! Har bestämt mig för att äta små mål oftare de sista fyra veckorna fram till BF.

  • Morsan
    wappiz skrev 2010-05-13 18:11:49 följande:
    Aaaah! Big mistake. Jag åt en jättepizza idag och magen blev så himla stor att jag har haft svårt att andas, röra mig och nu börjar jag få halsbränna. Kul - inte! Har bestämt mig för att äta små mål oftare de sista fyra veckorna fram till BF.

    Mm samma här. Pizza till lunch och ett berg glass till mellanmål. Tycker synd om plutten där inne, hur ska han få plats nu eg....

    Pepparkaksdeg - Skickar lite extra cyberenergi till dig så att du orkar kämpa på de sista veckorna och håller tummarna för att du slipper besvär när bebisen väl är ute. Hoppas du kan följa med och moffa glass på onsdag!


     

  • erikaw

    Pepparkaksdeg: Usch vad jobbigt du verkar ha det som sagt. Instämmer i det som redan blivit sagt. Har oxå bekanta som haft svåra foglossningar och suttit i rullstol men som snabbare än väntat blivit helt ok efteråt trots besked om bestående smärta.
    Håller tummarna för att dina sista veckor går snabbt!

    hej hej till er andra med

  • Spalles

    hoppas alla som skrivit upp sig kan komma imorn! vad jag vet har inte telefonlistan gått runt hela gänget än så vi märker vilka som dyker på halvars runt 17.

    jag hoppas jag kommer i tid, men kommer det gör jag iaf!

  • Morsan

    Jag har inte fått telefonlistan men kommer imorgon. KAN bli sen eftersom jag går väldigt långsamt, men jag kommer iaf...

  • erikaw

    samma här. kan bli lite sen. beror på när sambon kommer hem...

  • wappiz

    Jag kommer, om inget konstigt händer! Isf meddelar jag mig här. Jag har inte fått telefonlistan.

  • milisi

    Hej
    Det är jag som är stoppklossen på telefonlistan för jag har inte varit inne på FL på en vecka eller så men nu har jag skickat vidare den i sista minuten till Tinas86. Kan skicka den till  laChanga och Wappiz också så ni har den.

    Jag ska frossa i halvars-glass. har haft en förd...lig morgon med obstinat 4-åring som bara ....ja jag vet inte vad hon gör men hon sänker mitt humör för resten av dagen obevekligen. Ser fram emot att bli lite uppmuntrad i ert sällskap.

    Pepparkaksdeg: Kan inte säga att jag vet hur du känner men jag känner med dig! Jag är inget träningsfreak men alla vill ju ha en kropp som inte gör ont, eller hur. Har trots övervikt sen jag var liten aldrig haft ont i varken rygg, knä eller annat men märker att det kommer smygande nu med åldern och särskilt vid extra tyngd i och med graviditeten. Är snart uppe i 100 kg!! Tog mig i kragen förra våren -09 och gick med i Xtravaganza och gick ner 18 kg men så blev jag gravid och vipps har jag gått upp det igen! Ska från dag ett med knytet i famnen lägga om kosten så det blir bra för både honom och mig. Trivdes med Xtravaganzas GI-variant och  blev helt kär i kok ägg, keso och frön till frukost. mums.

    Vi ses i kväll vid Halvars tjejer. Då ska det fossas med chokladsås och strössel!!

  • Tinas86

    Äntligen ska jag få min mjukglass med tuttifrutti strössel =) Ses ikväll!

  • wappiz

    Jag har oxå tänkt ta tag i det där med träning och vikt efter förlossningen (men idag blir det massa halvarglass!!). Väger 81 kilo nu. Hade ca 10 kilos övervikt innan jag blev gravid. Min matchvikt ska väl vara 60. Vi får väl kämpa tillsammans!!! =)

    Jag har tänkt mig mammayoga och långa promenader med barnvagn och nyttig mat. Tror att det ska bli mamma-bebisyoga i höst på Hälsocentrum.se. Någon kanske vill hänga på då?

    Sedan har jag hört att Friskis och Svettis har haft något mamma-bebispass. Vet inte om det blir så i höst igen.

    Någon annan som vet några träningsaktiviteter i stan i höst för mamma-bebis???

Svar på tråden Junibebisar (sommarbebisar) 2010 i Norrköping del 2