Inlägg från: Kotten7381 |Visa alla inlägg
  • Kotten7381

    Fortsättningstråd för oss som hade BF runt jul 2009. Del 2.

    Mensen kom i tisdags - fick sån mensvärk så jag bara låg på soffan hela kvällen! Ursch, det var längesen jag hade så ont faktiskt!!

    Nu har jag varit i kontakt med IVF kliniken - vi kör FET i naturlig cykel o jag ska på VUL nästa fredag! Vi har haft lite kval här hemma eftersom det är så dyrt, egentligen känns det som att vi inte riktigt har råd. Dessutom har jag inte så höga förväntningar på att det ska lyckas så det känns lite som att vi kastar pengar i sjön, men samtidigt vill jag inte vänta heller!!

    Nej nu är det dax för lite positiva tankar, akupunktur, lite träning o bra kost så att kroppen är fit for fight när det väl är dax!!!!! =D

  • Kotten7381

    Stort grattis Diggiloo!!!!! =D

    Jag var på VUL i fredags för att kolla äggblåsor. hade en som var 22mm + 2-3 mindre. När sedan IVF kliniken ringde sa de att jag skulle göra ett ÄL test redan på fredagem eftersom den på 22 mm säkert skulle släppa snart om den nu var "ledande". ÄL test visade ingenting o när hon sedan ringde upp igen så sa hon att jag skulle fortsätta testa o att testet borde visa positivt på lördag eftersom foliken var så stor! Isf skulle det bli insättning på tisdag. ÄL test på lördag visade neg, ÄL test idag visade neg o nu är jag också VÄLDIGT neg.


    Jag fattar inte, har jag ingen ÄL eller? Jag blir så brydd o just nu hatar jag min kropp över allt annat!!!!!!! Gråter Nu är det bara att hålla tummarna för i morrn, isf blir det insättning på torsdag!

  • Kotten7381
    Blev ingen insättning för oss i lördags. Precis när vi var på väg till bilen ringde läkaren o sa att inget av embryona klarade upptining så det fanns inget att sätta in... det blev många tårar på lördag o nu är vi tilbaka på ruta 0 känns det som.
    Blir inget nytt IVF för oss än. Känns som att vi måste samla oss lite.
    Kram till er allihopa!
  • Kotten7381

    Vi fick en helt oväntad och fantastisk julklapp - jag har testat positivt!!!!!!!! Plus
    Detta kom helt som en chock då vi inte ens fick göra vårt FET!
    Allt skedde alltså helt spontant!!!
    Jag väntade mensen den 21 - men då den inte dök upp började jag räkna efter lite o tänkte att jag räknat fel, att den kanske skulle komma den 24 istället. På julafton gjorde jag ändå ett test, eftersom vi skulle åka iväg hela helgen till släkten så är det skönt att veta om man ska vänta sig mens eller inte. Jag tog ett test, tänkte att det visar ju ändå ingenting - sen hoppade jag in i duschen o när jag kom ut o testet var klart fick jag en smärre chock!!!
    Jag är förstås väldigt glad, men har nog inte riktigt fattat det än!!

  • Kotten7381

    William blev inte alls rädd för tomten, kanske för att en av mina systrar bara tog på sig en röd jacka, tomteluva o lite bomull till skägg! =P Däremot ville han inte öppna paketen. Jag tror det blev lite FÖR mycket intryck, paket o uppståndelse. Men visst märkte man att han gillade vissa paket mer än andra, exempelvis var en liten radiostyrd bil väldigt populär!! =)

  • Kotten7381

    Vi o lilla hjärtat: Hur har det gått, har det kommit ut nån liten knodd??!!! =) Här är jag nu inne i v.12!! Har varit fruktansvärt trött o är det fortfarande... det är helt annat att vara gravid när man redan har en liten plutt att hålla reda på!! =) W har varit ganska mycket sjuk nu några veckor, det började med magsjuka o nu är vi inne i febersvängen för andra gången. Magsjukan ledde även till matvägran då han trodde han skulle kräkas varje gång han åt, det var lite jobbigt. Hoppas ni alla mår fint!!!!!! KRAM

  • Kotten7381

    Stort grattis till killen Bel, jag är också lite nyfiken på hur storebror har reagerat?! Det är något jag funderar på hur det ska bli... W är ju van att få ALL uppmärksamhet!! =)

    Vi och lilla hjärtat: Stort lycka till, håller tummarna för att det ska sätta igång snart!!! =D

  • Kotten7381

    Hej!!
    Här rullar veckorna också på i rask takt! Jag går in i vecka 21 idag, så jag har passerat halvtid!! Har varit orolig då jag inte kännt av bebis något, men på UL visade det sig att moderkakan låg i framvägg, vilket kunde göra att sparkar inte kändes lika tidigt enligt bm. Min i torsdags kom den första kicken och det var lika underbart som med William!!! =D
    Han är förövrigt stora killen nu och springer snart utan blöja! Vi kör hård träning nu innan kotten kommer! =) 

  • Kotten7381

    Hej på er!
    Här är det bara bra! Magen växer och frodas! =) Jag som var orolig då jag inte kände några sparkar eller buffar i början, det får jag igen nu. Grabben där inne är som en galning på kvällarna! =) Jag har blivit sjukskriven så nu går jag hemma, idag är iof första dagen.... det känns iaf väldigt konstigt speciellt eftersom jag lämnade William på förskolan i morse. Kände mig lite som en bov!! =(   W är iaf stora killen nu och pratar som bara den, han har mycket funderingar om färger och siffror just nu.

  • Kotten7381

    Här i norr har vi inte allt för bra väder, men jag som går med magen i vädret är bara glad för det!! =) Nu är det drygt en vecka kvar till lillen ska komma ut - det är verkligen spännande!!!! =)

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss som hade BF runt jul 2009. Del 2.