• Minxy

    Ni som också har ETT barn. Vid vilken ålder började erat barn på förskola och är det viktigt att börja tidigt med tanke på att inga syskon finns i bilden?

    Sonen började på förskola när han var drygt 18 månader (då var han fortfarande ensambarn).
    Vi skolade inte in honom för att han var utan syskon, utan för at vi båda skulle tillbaka till våra arbeten. Lite svårt att vara hemma med barnet samtidigt som man jobbar 100%....

    Men för att säga vad jag tycker så tror jag varken det är skadligt eller überbra att sätta barn på förskola. Förskola ÄR i grunden till för föräldrar. Från början kan man säga att förskolan faktiskt var till för KVINNOR eftersom det alltid tidigare föll på vår lott att vara hemma med barn = lidande karriär. Förskolan möjliggjorde att vi kunde arbeta och bli mer jämställda männen, även efter barnafödande.

    Du kan väl umgås med mammor med barn utanför förskolan? Då får ju ditt bar kontakter med andra barn utan att du för den skull måste skola in henne/honom, eftersom du verkar vara avogt inställd till det.


    Älskade Leo 2oo8-o2-16 och underbara Nora 2oo9-11-24!
Svar på tråden Ni som också har ETT barn. Vid vilken ålder började erat barn på förskola och är det viktigt att börja tidigt med tanke på att inga syskon finns i bilden?