• Cissi32

    Pergopinglor med barn version 16

    Hej tjejer!

    Va sååå länge sen jag va här, men kul att se att ni mår bra. Noah blev redan 1 år den 31 mars vart har de här året tagit vägen, mins inte att första året med Liam gick så fort.. Har hänt mycket, han har varit sjuk massor många sjukhus besök och nätter men annars en pigg och glad liten skit...

    Just nu snurrar mycket i mitt huvud, mitt socker krånglar som bara den(E diabetiker) Huvudvärk hela tiden och mår illa, och ont i magen. Har problem med högt blodtryck men äter medicin mot de och gravid utan pergotime kan jag inte bli eller?? För inte e de la grav symtomer???? Hade mens 11 mars sist så inte redan kan jag känna av de i så fall?? Vad tror ni???
  • Cissi32
    Simben skrev 2010-04-05 10:38:25 följande:
    cicci; ingen aning faktiskt men ett gravtest om nån vecka vore väl inte fel iallafall även om det säkert kan vara din diabetes som krånglar oxå..finns annars många som fått igång sina kroppar även om dom behövt pergo förut (fast jag tillhör inte den skalan)Kärleken; så bra att du har koll och fixar ny tråd...tyckte nyss det var ny tråd så gud vad tiden går fort.I morse fick min älskade kusin och vän sin lilla prins. hon låg nästan 3 veckor på lasarettet och födde nu i vecka 35+4 tror jag men pojken vägde ändå 3,3 kg så tur hon inte gick tiden ut kanske har inte hört så mycket än men tror dom mår bra båda två..vi skulle ringa lite senare och prata hoppas alla har haft en bra påsk!
    Jag hör heller inte till dom som kan bli gravid utan pergo tyvärr men men ska läsa i höst så ingen bebbe här..
  • Cissi32

    Nu har jag varit på VC hos distriktsköterskan och kollat blodtrycket och de va helt perfekt så nu kan man fråga sig varför jag mår som jag gör. Hon sa direkt du e inte gravid då? Nä de e jag inte men har tydligen alla symptomer men väl tidigt för att de ska visa sig. Ska jag ringa VC och be att få en läkar tid så att dom kan ta massa prover för att se vad felet är??? Eller ska man ringa gyn???

  • Cissi32

    Hej alla brudar!

    Va så länge sen jag va här nu, hinner inte med riktigt. Men nu har jag börjat med pergotime igen tog mina 2 första tabletter idag å sen får vi se hur lång tid de tar för bebbe nr 3 att bli till.. Ska börja läsa lite smått i augusti till undersköterska så får vi se hur de blir.

  • Cissi32
    9Kärleken6 skrev 2010-06-11 21:24:36 följande:
    eet: Heja på med Pergo

    Cicci: Du me

    Meja: Njut av lugnet, snart minns du inte hur det va att bara ha en...

    Vi har förlovningsdag idag, 5 år av kärlek. Hjärta 
    Japp jag oxå PERGO PERGO! Hur många fler än jag????
  • Cissi32

    Jag e så glad fick veta idag att jag kommer in på undersköterskeutbildningen och CSN är redan klart e jätte glad för detta..

  • Cissi32
    Eet skrev 2010-07-09 23:49:42 följande:
    Tråkigt Dodisen, men tredje gången.... nu får du njuta av sommaren i stället.  Här är det semester mmmmmmmm. Försökt hämta ut mitt recept på pergotime men det var inte så lätt.. slut slut och restat  hos leverantören. Men förhoppningsvis ska väl det har kommit in innan det är dags att börja knapra.
     
    Kunde dom inte boka hos ett annat apotek så dom kunde skicka de till ditt apotek???
  • Cissi32
    Eet skrev 2010-07-12 16:37:42 följande:
    Jag har varit runt... även på andra orter. Det är restat hos leverantören, men jag tror jag ska hinna få det innan mensen. Jag hoppas verkligen det i allafall.

    Nu är det snart dags för ett dopp i det blå.
    Gå in på apoteket.se och har du e-legitimation så kan du beställa där. Jag va inne på min sida nu och kunde beställa pergotime som levereras till mitt apotekombud..

    Prova så ska du se att de funkar.
  • Cissi32

    Hej brudar

    God fortsättning på Er!

    Kan det va missfall jag har fått. Fick "Mens" i torsdags och blödde så in i den.. Brukar aldrig blöda så mycket första dan. Va lite lugnare när jag jobba på julafton men nu e det värre å värre. Va på bio ikväll och använder den största tampongen plus binda och blödde så mycket att det hade gått igenom allt byxorna va blodiga ner till knäna nästan. Tur jag hade mörka byxor. Försökte ringa sjukhusrådgivningen men för lång kö får försöka komma fram till gyn imorgon... Nervös hoppas inte på missfall då deppar jag ihop.

    Kram

  • Cissi32

    Nä inget plus och blöder lika mycket fortfarande så vi får se hur det går med barn försök denna månaden. Äter cyklo-F men minskar bara blödandet för stunden. Sköterskan som svara på gyn trodde att mina slemhinnor kanske är för tjocka därför jag blöder men vill inte blöda en månad och förlora chansen till att bli gravid när jag nu har ätit pergotime. Ja ja vi får se hur det går

Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16