• Mumzzan

    Pergopinglor med barn version 16

    Nån som vill köpa ett barn????????????????????????????????????????????????????

    Har en treåring här som inte för sitt liv vill inse att det går att plocka undan sina saker som man spritt över hela golvet!!!!! Hon har skrikit nu i en och en halv timme och talat om för mig att hon inte är min kompis.. Fy dumma dumma mamma som tycker att man kan plocka undan efter sig! Grrrrrrrrrrr.. Blir så less...

    Just nu är det så mycket skit runt mig så jag har inget tålamod att ta i sånt här just nu! Säkert känner hon det! Orkar inte bråka..

  • Mumzzan

    Hej tjejer


    Var ett tag sen. Orkar inte kommentera allas lyckor och bekymmer. Jag har läst men inte orkat skriva länge. 1 juni somnade min lilla mamma in. Då orkade inte hennes kropp mer. Jag har gått omkring i ett kaos hela våren och det förvandlades plöstligt till vakuum. Nu är begravningen över och jag ska börja ta itu med lägenhetsförsäljning och sortering av ett helt liv. Ovanpå allt detta, fixa livet som mamma och fru.


    Maken min har varit hemma ett tag och varit pappaledig och jag har varit sjukskriven men nu har han börjat jobba igen. Tar en dag i taget och är glad att jag har mina flickor som ger mig en anledning att gå upp varje morron!


    Uppdatering om flickorna: Maya är en glad och go unge som plöstligt blir tvärarg och förvandlas till ett monster. När hon är go är hon underbar! Hon är så fundersam och hon pratar så bra nu. Tänker så klokt! Idag i bilen så sa hon: mamma jag tror att när jag tänker på mormor så tänker hon på mig oxå. Jag tror hon kan se mig!
    Anya är en glad bebis. Hennes nya hobby är att stå på alla fyra på golvet och gunga fram och tillbaka. Sen kastar hon sig på magen och föser ifrån med händerna så hon far baklänges och sen blir hon galen för att hon inte kommer fram till sina saker! Hon älskar sin gåstol för där kommer hon ju till allting! Sover gör hon som en kratta. Vaknar för det mesta två gånger på natten och vill ha mat! Vi har börjat med gröt och sexmånadersvälling för att se om det hjälper till att hålla henne mätt längre. Hon äter ganska lite varje gång för hon kräks en del men det har blivit bättre de senaste dagarna så vi har börjat öka på mängden lite oxå. Men som sagt.. annars är hon en riktig solstråle som älskar sin storasyster!


    Lite uppdatering från mig så ni inte tror att jag har försvunnit. Är bara vimsig och trött och behöver ta det lugnt ett tag.


    Kram från skåneland!

  • Mumzzan

    Trött Mumzza efter heldag på stranden och sen grillning hos födelsedagsbarn. Allt rullar på för det måste det ju!

    Dodisens mamma: Jag har börjat med p-piller direkt efter primolutnorbehandling. Jag har även börjat p-piller utan mens när min mens inte velat komma! Jag tror säkert att du ska börja nu när du får din första blödning med eller utan primolut!

    Nu ska här ses på film och förmodligen somnas i soffan!

    Ha det gott alla

  • Mumzzan

    Hej alla!


    Kärleken: Jättefina bilder!  Ni ser så lyckliga ut! :)


    Lillskruttet: Lycka till med det som komma skall!


    Ang PCOn så kom inte min mens efter att jag fått Maya -06. Jag fick börja med p-piller utan mens. När jag slutade med p-piller i januari -09 för ett syskonförsök hade jag precis gått ner 6 kilo. Då kom min mens spontant med fem veckors mellanrum och jag blev gravid i april. Nu när vi fått Anya i januari kom inte mensen av sig själv utan jag fick börja med p-piller utan mens. Så jag vet inte. Var på ett VUL precis när jag slutat med piller sist och då hittade gyn inte mina äggstockar!!! Vet inte varför men dom var inte blåsiga iaf!


    I övrigt så går livet sin gilla gång här. Sommaren har varit en enda känslostorm med saknad och massa praktiskt som måste göras. Vi har försökt att ha det mysigt oxå med småturer till bl a Tosselilla.


    Maya har fyllt fyra år och är stora damen med många funderingar och mycket fantasi. Anya är sju månader och springer runt här mellan allt som hon kan hålla sig i. Jag hade hoppats att hon inte skulle vara lika tidig som Maya men hon verkar bli ännu tidigare.


    Om ett halvår ska jag börja skolan igen och Anya ska börja på dagis. Det känns helt galet!!
    Hoppas alla har det gott!
    Kramar

  • Mumzzan

    Hej alla pinglor! Jag lever även om jag inte varit här på länge. Har blivit facebook-beroende eftersom det är ett sätt för mig att hålla kontakt med nära och kära som finns långt borta! I övrigt hinner jag inte med så mycket!
    Pluggar igen efter ett års uppehåll med bebis. jätteroligt att plugga igen men tufft att hinna med!

    Jag har mått ganska dåligt sen i somras då min mamma dog. Min pappa dog när jag var liten och jag har inga syskon så mamma har varit min syster, min bästa kompis och världens bästa mamma och mormor. Hon saknas mig fortfarande så mycket att det gör ont! Vissa dar vill jag inte gå ur sängen men andra dar går bättre! Försöker ta dagen som den kommer! Gråter när jag känner för det och pratar när jag behöver.


    Ungarna mår bra här! Maya är lycklig för bästa kompisen har kommit hem efter att ha spenderat fyra månader i Thailand och Cambodia. Anya trivs på dagis. Hon är en riktig klätterapa. För ett par veckor sen tippade Maya henne av en gungelefant så hon slog upp sina tänder en bit i tandköttet. Hon slog sönder läppen och det var kaos men vi har varit hos tandläkaren idag och det verkar ha gått bra!


    Imorron fyller gubben min 40 och jag fyllde ju innan nyår, så i helgen ska vi ha lite kalas light! Blir mer galej i sommar sen.

    Kort uppdatering från mig! Jag hoppas alla har det så bra dom kan och ni finns i mina tankar även om jag inte går in här hela tiden! :)
    www.osterstroms.blogspot.com kan ni titta på om ni vill se lite nya bilder på barnen! Dom blir stora så fort så fort!
    Kramar från skåneland!

Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16